גם ככה אין פה חיים

גם ככה אין פה חיים

שיר השבוע של אהוד: שיר השבוע בכלליות: אלבום השבוע: משהו טוב שקרה: משהו טוב שיקרה: למה אין פה חיים?: שבוע טוב

טוב כי אני פה

אז חיים ברח... שיר השבוע של אהוד: אביא לך. שיר השבוע בכלליות: "שלג צח" אלבום השבוע: לא יודעת. לא משתמשת באלבומים, כולם ככולם מועברים אצלי למחשב... משהו טוב שקרה: חברה שלי מחו"ל הגיעה לארץ משהו טוב שיקרה: חברה טובה שלי מחו"ל תגיע אליי. למה אין פה חיים?: טוב הסברתי את זה כבר...

yotamde

New member
יש קצת

שיר השבוע של אהוד: כשחיכיתי לך על הספסל שיר השבוע בכלליות: יוסי בנאי- אהבה בת 20 אלבום השבוע: ירוד עד- הריקוד הבלתי נראה משהו טוב שקרה: חזרתי הביתה משהו טוב שיקרה: אני יוצא לקצונה למה אין פה חיים?: כי אני לא פה מה חוץ מזה? מצורף בזאת זיכרון מתוק מתאילנד שבוע טוב

יאללה גם אני עונה

שיר השבוע של אהוד: זה לא ממש שיר של אהוד, אבל נתקלתי בדיסק של ארקדי דוכין, ויש שם שיר אחד שאני מאד אוהבת: "הבלדה על האיש שהחליף את הירח", אז שמעתי את השיר ולפתע גיליתי שאהוד מבצע את זה יחד עם ארקדי בלייב. אין ספק שהשיר קיבל שדרוג רציני בזכותו :) שיר השבוע בכלליות: "הפעם האחרונה" - רונה קינן אלבום השבוע: "שפויים" - שלמה ארצי משהו טוב שקרה: נולד לי בן דוד משהו טוב שיקרה - יש עוד 2 בדרך :) למה אין פה חיים - שאלה טובה... שבוע טוב לכולם!!!

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אהוד: הכוכב של מחוז גוש דן . שיר השבוע בכלליות: בודהה / הצריף - יהודית רביץ. אלבום השבוע: יהודית רביץ- עיר קטנה משהו טוב שקרה: בעלי היה פה
ואישתי ילדה
משהו טוב שיקרה: יום הסטודנט הירושלמי (או בעברית הופעה של השוטים
) למה אין פה חיים?: אם הייתי יודעת לא הייתי שואלת

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אהוד: "הכוכב של מחוז גוש דן" שיר השבוע בכלליות: Days of hunger/ Geva Alon אלבום השבוע: Days of hunger/ Geva Alon משהו טוב שקרה: שום דבר מיוחד נראה לי.. משהו טוב שיקרה: הופעה של בעז בנאי במיילסטון (שוני) ביום רביעי
למה אין פה חיים?: כי את לא נחמדה ומתעלמת ממני אז הברחתי את כולם

../images/Emo12.gif אני מתעלמת ממך?!?! זנות!

ותתחדשי על הדיסק של גבע
(נכון הוא גאוני?)

בשמחה רבה אפילו../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

מדובר באומן מתחיל, מהמוכשרים שייצאו כאן בשנים האחרונות לטעמי מהמעט שהספקתי להכיר. ראיתי אותו מופיע כמופע חימום עם חמישה שירים שמאוד מאוד אהבתי.. גם שמעתי לא מעט ביקורות מעולות על המופע שהוא התחיל להריץ לאחרונה (מופע שלם שלו, עם חומר מקורי..). בשנה הקרובה בע"ה הוא מוציא את אלבום הבכורה שלו שיקרא, לפי הפרסומים, "אהבת איש הפח". יש לו דף במייספייס שבו ניתן לשמוע ארבעה משיריו, כתובתו: http://www.myspace.com/boazbanai ולתחושתי, בקרוב מאוד יתחילו גם להשתחרר סינגלים לרדיו.. על מנת לשמוע עוד שירים, ואני מרשה לעצמי כבר להמליץ בחום רב.. ההופעה הקרובה שלו היא במועדון המיילסטון שבמבצר שוני, בנימינה, יום רביעי הקרוב, בשעה 22:00 אני אהיה שם ואשמח מאוד מאוד לראותך
שורה תחתונה- שימי עיניים, אוזניים והמון המון קשב כי זה שווה את זה
נ.ב: אם יש לך שאלות נוספות, למרות שנראה לי ששפכתי פחות או יותר את כל המידע שיש נכון לעכשיו
, את יותר ממוזמנת לפנות אליי במסרים ובמידה ואדע, אשמח מאוד לענות.. ויש גם אופציה לפנות ישירות אליו דרך האתר שקישרתי אליו, אני מניחה שלו יש טיפונת יותר פרטים
שבוע טוב..

"אהבת איש הפח"???

למה היה לי בראש שיקראו לדיסק "נהר ירוק"?? טוב, לא משנה, אבל אני מסכימה שהוא מעולה מהמעט שהספקתי לשמוע.

יש שיר (מקסים!)

במייספייס שלו שנקרא "נהר ירוק", אולי בגלל זה.. ואולי כי בפרסומים טעו ושמעת אחרת?.. אני לא באמת יודעת מה השם
אבל בגלל שאלו הפרסומים (אני חושבת שקראתי את זה בפרסום על הופעה שהייתה בזמנו ב"תמונע"), אני מניחה שהשם הוא "אהבת איש הפח" והאמת, אני מקווה שאני צודקת כי ממש התלהבתי מהרעיון
בואי גם לשוני!

אני מתתתהההההה

לבוא גם לשוני! אני לא יכולה
יש לי לימודים למחרת בירושלים למרות השביתה
(ז'תומרת, במידה מסויימת זה טוב. לא כל התואר ילך לי לפח...) ו... כן שמעתי את השיר הזה. חשבתי שזה הולך להיות שיר הנושא מהדיסק ושם הדיסק יהיה כשם השיר. אולי טעו בפרסומים ואולי סתם התבלבלתי
.

אל תדברי איתי

על תארים שהולכים לפח בבקשה, זה נושא רגיש
ולילה לבן אחד לא הרג עוד אף אחד!
אבל זה כמובן שיקול שלך.. אני לגמרי רגילה לאור העובדה שרוב ההופעות שלי הן בראשון/ רביעי ואני תמיד לומדת בשני וחמישי (כשלא זורקים לי את התואר לפח..
) אבל אני חולת הופעות, אז זה לא נחשב.. אני הייתי מציעה לשקול מחדש..

אז למה לא ללכת בימים אחרים??

אצלי ראשון ורביעי הם ימים חופשיים בסימסטר הזה (כן, גם כשלומדים בקושי לומדים אצלנו מסתבר....) מתי הוא מופיע בירושלים או חיפה??? האמת היא שהוא הופיע בחיפה לא מזמן, אבל זה היה לפני ששמעתי אותו. אני זוכרת שראיתי מודעה על הופעה שלו ושאלתי חברה שלי: "ומי זה בעז בנאי?"
אני יכולה עד מחר לשקול מחדש אבל חוץ מזה גם אין לי דרך להגיע לשוני ביום רביעי בערב ולחזור לירושלים בלילה. כן, אני יודעת.... גם זה תירוצים. אבל שלא תגידי שלא תירוצים טובים.

../images/Emo6.gif

הייתי אומרת שאין דבר כזה תירוץ טוב ללא להגיע להופעה אבל גם אני פספסתי כבר איזה 2-3.. 20 (
) הופעות שלו (אני כזו מפלצת
) אז אין לי זכות דיבור.. לגבי מתי הוא מופיע, נתתי כאן את המייספייס שלו, הוא מפרסם שם את ההופעות.. כרגע אין עדיין פרסומים מלבד שוני, אבל אני מניחה ששבוע הבא כבר יהיו, הוא מופיע כמעט כל שבוע
, תתעדכני לך
(ותזהרי, המייספייס שלו ממכר, בתקופת בחינות שלי טחנתי את ארבעת השירים האלו כאילו אין מחר..
)

את מספרת לי על המייספייס שלו??

משם אני שמעתי את השירים שלו. בגלל זה כתבתי קודם "מהמעט ששמעתי אותו".... כי רק את ה4 האלה אני מכירה (שמעתי את השירים האלו בלופים דרך המייספייס שעות). אז אני רוצה ללכת להופעה כדי להכיר את השירים האחרים. בסוף אני אגיע להופעה רק אחרי שיצא הדיסק. וחוץ מזה מסתבר שיש דבר כזה תירוץ טוב.... במיוחד כשהתירוצים מגיעים הרבה ביחד, חבל. ו.... מנסיון, זה לא טוב לטחון שירים טובים בתקופת בחינות. אח"כ צריך מועדי ב' וזה לא לעניין. ממליצה בחום- להיגמל בתקופת הבחינות.... (לא שאני עומדת בזה אבל לא משנה).

היו, היו מועדי ב' גם לי.. ../images/Emo6.gif

אז מה, בעז אשם את אומרת? אני אמסור לו שבגללו נאלצתי ללמוד פעם נוספת
(בגללו לא הייתי בהופעות שלו?
קצת לא הגיוני אבל בסדר, אני בטוחה שהוא יקבל על עצמו את האשמה בלית ברירה
) וכן, להכיר שירים אחרים זה כבר די בגדר חובה מבחינתי
קצת מתסכל להיות חצי שנה (יותר, אבל שיהיה..
) עם ארבעה שירים.. אז נראה לי שהופעה זה הפתרון בינתיים

למעלה