גם ככה אין פה אף אחד... http://www.youtube.com/watch?v=XDagHLCSKBg
W wish2 New member 23/11/10 #2 ואם אני יצא עוד שעתיים החוצה ויראה שגם בחוץ אין אף אחד בעולם ? מה אני יעשה דבר ראשון? מעניין.... ראיתי פעם סרט כזה , לא זוכרת את השם .
ואם אני יצא עוד שעתיים החוצה ויראה שגם בחוץ אין אף אחד בעולם ? מה אני יעשה דבר ראשון? מעניין.... ראיתי פעם סרט כזה , לא זוכרת את השם .
פ פנומן 72 New member 23/11/10 #3 במקום סרטים - תעברי שוב על "בלי סודות" "אם אני אצא" "אני אראה" "מה אני אעשה" אוקיי ? די לעלגות ...
S seymore butts New member 23/11/10 #6 ../images/Emo45.gif והיא עוד כועסת על הביקורת שלך במקום שתנסה לשפר במעט את העברית הקלוקלת שלה.
פ פנומן 72 New member 23/11/10 #7 זה לא רק שהיא כועסת - היא עוקצת אותי על הזין הקטן שלי ... תגובת הזין: "נעלבתי "
י ילד רע ומר New member 23/11/10 #10 אז לכאן התנקזו כל הפסיכים.. ויפה לראות שלא משנה כמה זמן יעבור - וויש ממשיכה לעלוג "אני יעשן" "אני יתמסטל" אתה ממשיך להמליץ על "בלי סודות" ובסוף יהיה איזה הגיג על גודל הזין/פה של מישהו.. סחתיין. מעניין פה?
אז לכאן התנקזו כל הפסיכים.. ויפה לראות שלא משנה כמה זמן יעבור - וויש ממשיכה לעלוג "אני יעשן" "אני יתמסטל" אתה ממשיך להמליץ על "בלי סודות" ובסוף יהיה איזה הגיג על גודל הזין/פה של מישהו.. סחתיין. מעניין פה?
ש ש ד ו נ י ת 6 New member 23/11/10 #13 בעיקרון כן אבל זה לא מונע מהם לעשות גיחות מכאן לפורומים אחרים ולהפיץ את השיטנה שלהם בכל מקום אפשרי באינטרנט...
בעיקרון כן אבל זה לא מונע מהם לעשות גיחות מכאן לפורומים אחרים ולהפיץ את השיטנה שלהם בכל מקום אפשרי באינטרנט...
W wish2 New member 25/11/10 #19 וואי וואי הדודה המרוקאית שלי היתה מביאה תגובה פחות מתבכיינת . הייתי מצפה ליותר מאחד שמחפש מישהי שתסכים לדחוף לו כמה אצבעות ...
וואי וואי הדודה המרוקאית שלי היתה מביאה תגובה פחות מתבכיינת . הייתי מצפה ליותר מאחד שמחפש מישהי שתסכים לדחוף לו כמה אצבעות ...
S seymore butts New member 25/11/10 #20 אולי זה אומר שהגיע הזמן לדחוף אצבע או שתיים לתחת של הדודה המרוקאית המתבכיינת שלך.
י ילד רע ומר New member 25/11/10 #21 דודה מרוקאית זה לא משהו שאתה דוחף לו שתי אצבעות בתחת בלי תיאום מוקדם. הכלל הזה נכון גם אם היא לא דודה אלא סתם מרוקאית.
דודה מרוקאית זה לא משהו שאתה דוחף לו שתי אצבעות בתחת בלי תיאום מוקדם. הכלל הזה נכון גם אם היא לא דודה אלא סתם מרוקאית.
S seymore butts New member 25/11/10 #22 אולי שווה לעשות ניסוי לדחוף אצבעות לסתם דודה, לסתם מרוקאית ולדודה מרוקאית ולמצוא את ההבדלים.