גם טו בשבט נגמר.........

גם טו בשבט נגמר.........

כשאני הייתי ילדה............. היום הזה זכור לי, כמעט תמיד כיום גשום..... שיירות של ילדים .... עם שתילים ביד,

שרים : " כך הולכים השותלים, רון בלב ואת ביד מן העיר ומן הכפר מן העמק מן ההר בטו בשבט... בטו בשבט. (את המשך השיר מעולם לא זכרתי באסה חחח).

וכל שנה, מהגן ......שתלנו שתיל אחד קטן שנקרא על שמנו........

השתילים בטח הפכו לעצים גדולים מאז....

ובערב טו בשבט אכלנו פירות יבשים... (הילדים שלי לא אוהבים פירות יבשים ).

היום הכל כ"כ שונה....... הילדים, בבי"ס יסודי יוצאים לנטיעות בלעדינו ההורים.... ....מוזר לא?

הגדולים בכלל לא מתרגשים מהחג הזה של הצמחים והעצים...... כל מה שמעניין אותם זה להגיע לביה"ס לקבל את התעודה .

לא יודעת מה איתכם אבל אני...........מתגעגעת לימי הילדות שלי.........

אז טו בשבט שמייח פורום

קרוסלע

New member
זה החג הכי יפה דוזה

גם אני זוכרת את הנטיעות..עד היום אני עוברת ליד חורשה שאנחנו, הילדים של פעם, נטענו בדרך לגן ולבית הספר שבו למדתי

על מכונית שעמדה שם הונחו סלים גדולים של כביסה מלאים בשקיות אוכל קטנות ממולאות בפרות יבשים. כל ילד קיבל שקית והמשיך הביתה.
הורים ובוץ בכל מקום..ואני רק רצתי כל פעם לקבל שתיל חדש כדי לשתול כמה שיותר..אבא שלי הסתובב עם מעדר ועשה לכולם גומות ואמא שלי בטח חילקה שקיות

ולחשוב שהיום אנחנו ההורים האלה חחחחחחח
לעומת ההורים המארגנים האלה שלנו..לי יותר חשוב לעשות הכל עם הילדים שלי, להיות איתם כמה שיותר, ללטף עצים, להודות לשמש בבוקר..לעמוד מול הרוח ולהשתין אממ...סליחה חח לתת לה ללטף לנו את הפנים

את ואני בערך מאותו הכפר

טו בשבט שמח דוזה!

למעלה