גם חדשה כאן(: למישהו יש קישור לאתר שכתוב בו קצת מידע בעברית על הדיסק הכפול?
N Noelit New member 31/10/06 #1 גם חדשה כאן למישהו יש קישור לאתר שכתוב בו קצת מידע בעברית על הדיסק הכפול?
L LetThereBeLove New member 31/10/06 #2 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ממ לא ממש ידוע לי על אתר בעברית שיש בו מידע בערבית, האמת. תהני פה, אני כרמל
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ממ לא ממש ידוע לי על אתר בעברית שיש בו מידע בערבית, האמת. תהני פה, אני כרמל
S sok777 New member 31/10/06 #4 היי! ואו.. כמה חדשים החודש! מה קורה? אני סער, נעים לי מאוד. מי את? ברוכה הבאה!
N Noelit New member 1/11/06 #7 גם חדשה כאן היי, אני מיכל, מרעננה חברה שלי שיכנעה אותי לפתוח שם משתמש בתפוז, וזה הפורום הראשון שחשבתי להיכנס אליו. כי אואזיס הם להקה משובחת ביותרD:
גם חדשה כאן היי, אני מיכל, מרעננה חברה שלי שיכנעה אותי לפתוח שם משתמש בתפוז, וזה הפורום הראשון שחשבתי להיכנס אליו. כי אואזיס הם להקה משובחת ביותרD:
R RoySupernova New member 7/11/06 #9 שלום! גם אני אהבתי מאוד את השם והחתימה (; אני רועי, ובקשר לאתר שאת מחפשת- אני חושב שכבר מצאת אותו.. אהמ אהמ.. אנחנווו!!
שלום! גם אני אהבתי מאוד את השם והחתימה (; אני רועי, ובקשר לאתר שאת מחפשת- אני חושב שכבר מצאת אותו.. אהמ אהמ.. אנחנווו!!