גם חדשה בפורום הזה

גליתK

New member
גם חדשה בפורום הזה

שלום לכולם גלית בת 33. לפני שבוע (שבוע 9 להריון )היתה לי הפלה. אחרי שבוע של דימומים שלא נפסקו וכשלא נצפה קצב לב החליטו הרופאים שההריון נפל. מחכה לגרידה שתתבצע בשבוע הבא . די חוששת מזה. להשתמע

תמרלה

New member
ליבי אתך../images/Emo23.gif

הי גלית וחבל שאת מצטרפת מסיבות כאלו לא נעימות, מקווה שמהר מאוד תתחזקי אחרי הגרידה ותחזרי למסלול בחזרה. אני מבינה את החששות זה מאוד טבעי, אני עברתי פעמים גרידה וזה בהרדמה אז ישנים טוב ומתעוררים וזהו נגמר הסיפור. אם תרצי לקבל יות מידע והמלצות מה לעשות לפני ואחרי את מוזמנת לפנות אלי במסר. תחזיקי מעמד ואנחנו פה בשביל לחזק אותך תמיד.

סנונית 1

New member
עצוב לשמוע

קודם כל ברוכה הבאה. עצוב לשמוע שהצטרפת אלינו בנסיבות כואבות כאלו. מאחלת לך שבפעם הבאה ההריון יהיה ארוך בריא ומהנה. תעדכני אותנו, ותרגישי טוב.

משתתפת בצערך

וכמו שכתבו הנשמות הטהורות, מאחלת לך לעבור את הגרדא מהר ובקלות, לצערי רבות מבנות הפורום ובהן אנוכי עברנו זה וממשיכים הלאה. רק שתדעי שמצאת לך כאן בית חם ואיתך נצעד לכיוון ההריון הבא. אם יש לך עוד שאלות לגבי הגרדא או בכלל, את מוזמנת. את שלי עברתי לפני 3 חודשים בדיוק.

ו שתי

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif

שיעבור בקלות, שיגמר מהר ושתחזרי מהר למירוץ הקצרצר .

פּוֹנְג

New member
בנסיבות האלו קצת קשה לומר ברוכה הבא

אז אאחל לך שהות קצרה עמנו. לצערי יש כאן לא מעט בנות שהיו במצבך ויוכלו לספר לך מנסיונן. פורום נוסף שאולי תוכלי למצוא בו תשובות הוא פורום אבדן הריון. אך יותר מהכל אני מאחלת לך לעבור מהר לפורום הריון.

גליתK

New member
תודה, תודה על העידוד

תודה לכם בנות יקרות על העידוד. אעדכן אותכם בהתפתחויות.

pizy

New member
מהר לנסות שוב

אני בטוחה שאת יודעת, אבל אם לא: הגוף שלך עכשיו מוכן להריון יותר מאשר לפני ההריון שאבד. אחרי הפלה (וגם אחרי לידה) הגוף מאד פורה, אז אני בטוחה שאת כאן לזמן קצר. (יש לי שתי חברות, אחת היתה בת 40 באותו זמן ואחת בערך 30 שאיבדו הריון בצורה טבעית ומיד נקלטו שוב והתוצאה שתי בנות מקסימות ובריאות). בהצלחה!

גלית, משתתפת בצערכם

תהיי חזקה והחלמה מהירה ולאחריה שהות קצרה אצלנו

מירב8

New member
../images/Emo24.gif

כמו שכתבו לך יש פה לא מעט במצבך - גם אני הגרידא ממש לא קשה לפי דעתי חשוב לבכות ולהמשיך הלאה עם הפנים קדימה בהצלחה בפעם הבאה לך ולכולנו

נעמולה

New member
../images/Emo24.gif משתתפת בצערכם

קחי נשימה עמוקה, זה לא קל מבחינה נפשית, אבל המטרה של להיות בהריון מעודדת. שיהיה בהצלחה.

mother2b

New member
אני יודעת שאין נחמה למצבך, אך

דעי שאת לא לבד, זה קורה להרבה מאיתנו ןנותר רק לנסות מהר מאוד להגיע להריון נוסף ובריא!
גדול והרבה הצלחה!

יולי 154

New member
אני עברתי גרידה לפני חודש

גם אצלי היו דימומים ואז לא היה דופק, בשבוע 8. אם את צריכה ייעוץ כלשהו לגבי הגרידה, או אחרי או כל דבר שבא לך לשאול, את מוזמנת, גם במסר. שתעברי את זה בקלות ודעי לך מנסיון שהזמן הוא רופא מצויין, פשוט תני לזמן לרפא את הפצעים, הגופניים והנפשיים. בהצלחה בהמשך

למעלה