גם זו תרבות עברית

אני לא מספיק זקנה?

לא הבנתי. אפילו לא הצלחתי לזהות באיזו שפה הוא שר? ספרדית כנראה אז איך זה קשור לתרבות עברית?

גנגי

New member
אשכרה הרגת אותי!

את באמת לא יודעת מי זה חוזליטו?! ולא שמעת את השיר הזה מעולם?

טוב - חוזליטו היה פעם אליל

מסוג מסוים בישראל. הופעתו בארץ כשהייתי ילד קטן, היתה הצלחה היסטרית. קישון כתב עלו קטע בלתי נשכח ( האמת ששכחתי אותו)

שרוֹן

New member
הו, מה יפה את,

חלומותי הם רק שלך, עוד יבוא היום, הליל תהיי בזרועותי ל-עו-ל-מ-י-ם <המקפים-מחווה לצימעס>

D o r o t h y

New member
אף פעם לא סבלתי את הקול שלו

צרחני ומעצבן לי מדי. וזה שהילד הזה הפך למעין כוכב בארץ, עושה אותו לתרבות ישראלית? אם ככה הביטלס הם הרבה יותר ישראליים ממנו.. לא ?

יוסי ר1

Active member
חוזוליטו היה הכוכב הנערץ עלי בגיל 3

בערך (היחיד כנראה שהערצתי אי פעם). בבגרותי חפשתי בנרות את התקליט שלו, והיום הוא מככב כאחד היותר יקרים לליבי באוסף התקליטים הדל שלי. שמעתי זמירים שרים, ושמעתי חוזוליטו, ואני כלל לא בטוח שהזמירים לוקחים...

נץ666

New member
סרטי הקיטש של ילדותנו

בבית הקולנוע השכונתי, ספסריות הכרטיסים, וחוזליטו מיבב בקול הזמיר. פחחח

ספסריות?

בתקופתי היו ספסרים - ערסים שהיו להם מודיעים אם המשטרה היתה מתקרבת. בשבוע שעבר הייתי בסרט כשהיינו היחדים , לא באולם , אלא בכל קומפלקס שלושת האולמות של קולנוע דיזנגוף... נזכרתי בספסרים

mucool2

New member
סינמה 1?

אני זוכר אותו מסוף דרכו - קולנוע מתפרק כמעט כמו המרכז המסחרי שמסביבו (שהיום דווקא נראה לא רע, המרכז, לא הקולנוע ז"ל). כל סרטי "ברוֹס לי"...

אטיוד5

Active member
לפני ...

שנתיים-שלש ראיתי עליו כתבה טלויזיונית. גדל הילד, התחלף הקול, הלך הפלא. ואחרית הקריירה עצובה. בשבילך, שִבולת.

למעלה