גם זה קורה...

Shafirrr

New member
גם זה קורה...

שנשארתי במשרד מעבר לזמן,ולאחר פגישה מתישה,נימנמתי על כורסתי,כשאת נעליי הורדתי,והרמתי אותם על השולחן,נשען לאחור... נרדמתי והזמן עשה את שלו! כל העובדים עזבו,וויקה-עובדת הנקיון שלנו במשרד,הגיעה לעבודה,בחורה יפיפיה,שיער זהוב בלונדיני,חטובה,רגליים משגעות... חשופה למחצה,והחלה בפעולות הניקיון... ואני יושן,מותש מיום העבודה העמוס. כאשר הגיעה לזדרי,הבינה מיד,כי מצאה את מה שחלמה,גבר חטוב,חלק,מריח ונראה סבבה... היא התחילה לטטאות ולהרעיש ואני יושן כמו מת,ואז ניגשה אלי,והציעה לי לשכב על ספת העור,שיהיה לי יותר נוח.. ואני מעורפל למחצה,קם ונשכב על הספה יושן! היא יצאה מהחדר שטפה ידיים וניכנסה באלט... יישרה את רגליי,והחלה לפתוח את כפתור מכנסיי ואת רוכסנו,וכך גילתה את תחתוניי הנפוחות,כאשר הרגישה שאני מתחיל להתעורר,מייד הפשיטה את חולצתה,ונישארה עם החזיה האדומה והנפוחה... והחלה לסחוב את מכנסיי למטה וכבר ידיה החלקלקות תפסו את תחתוניי ושלפו אותם באחת

Shafirrr

New member
ולפתע התעוררתי,ואני בהלם...

אך מייד העיפה אליי מבט שובבני שאמר הכל,והרגשתי איך שהמנוף שלי היזדקר במלואו,והיא לוטשת עיניים עליו ומחכה לאישור... שכמובן לא איחר מלבוא... רמזתי לה להתפשט,ואף לא שניה,וכבר היתה ערומה ומ ה מ מ ת!!! התנפלה על הכלי הזקור שלי ובלעה אותו כאילו זה בננה עסיסה... מגרה אותי ומשגעת לי את החושים... הרימה את רגליי המפוסקות,ומהשולחן הביאה את הארטליין ודחפה לי בטוסיק החרמן שלי ועד הנשמה,דבר שהקשיח את האיבר שלי לאלה... וככה כשהכל כואב,הזרמים בדרך,התיישבה עליי נוטפת מהכוס המדהים והחלק שלה,ומתחילה להיתפמפם עם הזין שלי ולא חולפת דקה עד שהתזתי בתוכה חצי ליטר חומר מפוסטר,חמים ודביק... והיא לא מוותר וממשיכה לצבוט את האיבר בתוכה כולה נוטפת ומגיעה לאורגזה שמשתקת את חושיה הטרופים,צווחת בהנאה... היישרתי מבט אל שדיה וקרעתי מעליה את החזיה,ומגלה פיטמות מבריקות,ורודות עם ציצי חבל"ז! מתיישב כשאני בתוכה,מחבק אותה עם נשימות עמוקות,ומתחיל לצבוט את שבילי החלב

Shafirrr

New member
המשך..

וככה כשאנחנו מתחבקים,ומתנשקים בטירוף,השכבתי אותה לצידי,מפסק את רגליה ובשתי ידיי פותח את שפתי הכוס המדהים שלה,מחפש את המשולש שכב בלט החוצה,ובתנועות סיבוביות עדינות החלתי לעסות סביב לאט ובסובלנות ואני מרגיש איך שגופה מתנועע מריגושים מדהימים,ובבת אחת ידי לופתת את שדיה ומעסה וצובט ויחד בפעולה משולבת היא גונחת מהנאה כן,כן,כן תמשיך אני גומרת שוב כן כן אח אח אחחחחח,אח איח אח כן יווווו עוד עוד עוד,אך גמרתי ומיציה נוטפים ומשוועים לזיון נוסף,אך הפעם בחרתי לחדור לתחת שלה,והיא נעמדה על ארבע נוטה לאחור,א"א לתאר את טירוף החושים איך שאני דוחף לה בתחת לאט ומרגיש שהביצים שלי נוגעות לה בטוסיק עם 19 ס"מ של תאווה מפמפם בתוכה מחבק אותה ומביא לה בידיי בשני שדיה והיא כמו מכונה משומנת רוקדת מהנאה ונוטפת מכל הכיוונים,עד שלפתע צילצל הסלולרי שהזכיר לנו מה השעה,ניגשנו ערומים למיטבחון שטפנו אחד את השניה,מים חמים וקצת סבון כלים... היה פשוט מדהים!

Shafirrr

New member
המשך..

וככה כשאנחנו מתחבקים,ומתנשקים בטירוף,השכבתי אותה לצידי,מפסק את רגליה ובשתי ידיי פותח את שפתי הכוס המדהים שלה,מחפש את המשולש שכב בלט החוצה,ובתנועות סיבוביות עדינות החלתי לעסות סביב לאט ובסובלנות ואני מרגיש איך שגופה מתנועע מריגושים מדהימים,ובבת אחת ידי לופתת את שדיה ומעסה וצובט ויחד בפעולה משולבת היא גונחת מהנאה כן,כן,כן תמשיך אני גומרת שוב כן כן אח אח אחחחחח,אח איח אח כן יווווו עוד עוד עוד,אך גמרתי ומיציה נוטפים ומשוועים לזיון נוסף,אך הפעם בחרתי לחדור לתחת שלה,והיא נעמדה על ארבע נוטה לאחור,א"א לתאר את טירוף החושים איך שאני דוחף לה בתחת לאט ומרגיש שהביצים שלי נוגעות לה בטוסיק עם 19 ס"מ של תאווה מפמפם בתוכה מחבק אותה ומביא לה בידיי בשני שדיה והיא כמו מכונה משומנת רוקדת מהנאה ונוטפת מכל הכיוונים,עד שלפתע צילצל הסלולרי שהזכיר לנו מה השעה,ניגשנו ערומים למיטבחון שטפנו אחד את השניה,מים חמים וקצת סבון כלים... היה פשוט מדהים!

למעלה