גם ווילד לא הצליח...

1מהרהרת

New member
גם ווילד לא הצליח...

לי! אוף.אמרתם לי לא להלחץ, שזה יבוא מעצמו, אבל זה לא בא! אני לא מצליחה לחצלל. ניסיתי כבר ווילד (אם עשיתי את זה נכון) אבל לא ראיתי שום צורות ולא הרגשתי שום ויברציות, אני לא מבינה איך אפשר לא להרדם ולא להתהפנט ולא לנדוד עם המחשבות, מה זאת אומרת לנדוד עם זה? בדיקות מציאות לא מצליח לי כי אני שוכחת ויוצא לי רק כמה פעמים ביום לעשות את זה. העין השלישית לא מצליח לי, לחזור על משפטים לפני שינה לא עוזר בגרוש, ואני לא יודעת מה איתכם, אבל אני גרה בבית עם עוד אנשים ולשים שעונים מעוררים ב4-5 בבוקר זה לא כל כך פשוט... הבעיה שאני לא מתעוררת משעונים חלשים, ושעונים חזקים מעירים את כולם.. אמא שלי קצת יורדת עלי וכשאני מספרת לה מה חלמתי היא אומרת: "זה החלום הצלול שלך?" ואין לי כוח להסביר לה כי אני אפילו לא יודעת בעצמי. בכל אופן אם למישהו יש הצעו בשבילי אני ממש אשמח, ודרך אגב, כולם מציעים בחצלול לעוף או לעשות סקס פרוע עם מישהו. יש לכם רעיונות קצת יותר מקוריים?... תודה!!!!

LucidGuess

New member
לא להתייאש...

אמרת שעשית ווילד אבל לא סיפרת אם לפי ההוראות... אם את רוצה להצליח את חייבת איכשהו למצוא דרך להתעורר אחרי 5-6 שעות, לקום לחצי שעה עד שעה ולחזור לישון, אחרי הסיכוי הרבה יותר נמוך להצלחה! נכון שזה לא קל לא לינדוד עם המחשבות, לכן השיטה הזאת כל כך מאתגרת! אם תעשי לפי ההוראות כמו שרשמתי לך כמה שורות קודם, ותישמרי עם מודעות עצמית בלי לינדוד עם המחשבות, אז פשוט יבוא לא יעזור בית דין! כי בסוף את תרדמי, אם תרצי או לא תירצי, ואם תצליחי לשמור על מודעות עצמית - וואלה יש לך חצלול! את יכולה להתרכז בנשימות, אבל השיטה שאני מצאתי שהכי קלה כדי לא לינדוד עם המחשבות היא פשוט לשים מוסיקה חלשה שאת אוהבת ליד המיטה ( אפשר לשים רדיו, או דיסק במצב של Repeat ) מאד קל להתרכז במוסיקה, בעיקר אם זו מוסיקה שאת אוהבת היא פשוט מושכת אותך כמו מגנט וגורמת לך לשיר בראש יחד עם השיר. אל תתרכזי חזק מדיי כי אז יהיה לך קשה להרדם, מצד שני תשתדלי שכל תשומת הלב שלך תהיה אך רק על המוסיקה ( או הנשימות, איך שבא לך ) בכלל בלי לינדוד עם המחשבות... ותתכונני... זה עלול להיות מפחיד... אפילו מצמרר אז תהייה מוכנה לכל דבר... Lucid

LucidGuess

New member
אחרת הסיכוי הרבה יותר נמוך להצלחה

תיקון - "אחרת הסיכוי הרבה יותר נמוך להצלחה" ועזבי את שיטת העיין השלישית, זו שיטה שרק תעשה לך כאב ראש וסחרחורות ליום שלם... Lucid

1מהרהרת

New member
תודה! וכמה שאלות לידע כללי:

1. יש מודעות לזמן בחצלול? 2. אני יכולה לגרום למישהו אחר לרחף אם אני רוצה? 3. אפשר לחזות את העתיד/לגלות דברים על אנשים כמו מה הם באמת חושבים על מישהו, מהם מתכננים לעשות, או שזה הכל בעצם פרי הדמיון שלי? 4. אני מודעת לגוף שלי שישן? כלומר- אם אני יודעת שזה חלום, אז בעצם אני מרגישה את מה שהגוף שלי מרגיש, למשל אם אני מתהפכת או משהו.אני מקווה שהשאלה מובנת כי זה נורא מעניין אותי, איך ריחות וצבעים נראים ממש אמיתיים, בכל חלום ריחות וצבעים נראים אמיתיים, מה ההבדל בין זה לבין חלום צלול?

Chaka M

New member
תשובות

שלום בחלום את מודעת לזה שאת חולמת, אבל את לא מרגישה את הגוף הפיזי שלך, רק את מה שהמוח מכתיב לך בחלום. כלומר, אם תתהפכי במיטה (באמת) לא תרגישי את זה בחלום. אני מניח שאפשר לשפר טכניקות או לעשות כל מיני דברים בשביל שכן תרגישי, אבל המצב הטבעי והנורמאלי הוא שלא תרגישי. יש מודעות לזמן בחלום, כלומר אם בחלום עוברת בערך דקה את תדעי את זה. את לא יודעת מה קורה מחוץ לחלום. את יכולה לחלום שעברה חצי שעה, שבאמת עברה דקה. את יכולה לגרום לה-כ-ל. את רוצה שמישהו ירחף? סבבה. רק תעבדי על זה, ושתהי מנוסה תצליחי הכל. תוכלי לגרום לו לעוף, לטוס, להפוך לפינצ´ר מעצבן שכל הזמן נובח... וכו... חזיית העתיד באמצעות חלום זה כבר ויכוח בפני עצמו אני מעדיף להשאר מחוץ לו =]

1מהרהרת

New member
תשובה: למה הווילד שלי לא הצליח

קודם כל, הלכתי לישון ב1 בלילה וכיוונתי את השעון ל7. איך שקמתי כתבתי ביומן חלומות את החלומות שזכרתי, כי התבלבלתי קצת בין המיילד לווילד. שטפתי פנים וירדתי למטה, שתיתי שוקו (הומלץ על זה באתר אחד, כדי לשמור על ערנות), והתחברתי לאינטרנט כדי לקרוא קצת על חצלולים לפני שאני אחזור לישיון. ב8 בערך חזרתי למיטה, ניסיתי להתרכז בנשימות ולא הצלחתי, כנראה שאני נושמת חלש מדי. ניסיתי לשים מוסיקה אבל המערכת הדפוקה לא פעלה, אז שמתי את השעון המעורר לידי וניסיתי להתרכז בתקתוק. בקושי הצלחתי לשמוע אותו, ואז שכבתי בתנוחה שיכולתי לשמוע בבירור את הדופק שלי מהרקה, אז התחלתי לספור (לשמור על הצד הלוגי ער) את הפעימות, וכמעט נרדמתי, ואז פתאום שמעתי קול חזק של מיקרופון, בביצפר היסודי ליד הבית שלי עושים טקס סיום. זה עצבן אותי, אבל חשבתי לנצל את זה לטובתי ולהתרכז בזה. גם זה לא עבד, אז הזזתי את היד והסתכלתי כמה פעמים בשעון. כבר היה קרוב לתישע והחלטתי לוותר, אז פשוט נרדמתי כרגיל. בכל אופן, אמא שלי התהלכה בבית והיה אור, והציפורים והילדים צייצו מסביב ובקושי יכלתי להתרכז במשהו. אני יודעת שתציעו ללכת לישון מוקדם יותר ולהתעורר ב4 בבוקר אבל זה ממש בעייתי אצלי. אני כל כך רוצה לחלום חלום צלול ואני כל הזמן מדמיינת איזה כיף יהיה לי ומה אני אעשה, וכל כך הכנתי את עצמי לווילד שממש התאכזבתי כשלא הרגשתי ויברציות וצורות בצבע צהוב... אם יש לכם איזושהי עיצה לאיך אני יכולה לחצלל בשעה סבירה ובשיטה נורמאלית, אני מאד אשמח!!!!!!! המהרהרת...

אוקי הנה קבלי

קודם כל תקפידי על בדיקות מציאות ויומן חלומות! גם בכלל, זה שאת חושבת על חלומות רוב הזמן שלך ומבלה בפורום זה מאוד עוזר, ומאוד נכנס לתת מודע ולמודע שלך. תשני 6 שעות בלבד בלילה, כך שהשינה שלך לא שלמה, אבל אותו מספר שעות שהם בקשו. תעשי איזה פעילות גופנית או משהו מתיש אחר למשך כ-3 שעות, או שתצאי החוצה, תקחי איתך ספר מתמטיקה ותפעילי את הראש (אני ממש מציעה את זה ברצינות! לא בצחוקים) ככה גם קצת לומדת או משפרת את הכושר, וגם מוכנה לחצלול. חזרי הביתה לישון, אחרי היום המתיש. לפני השינה חשבי עד כמה את רוצה חלומות צלולים, ועד כמה חלומות זה בעצם כלום, ויש לך מודע סופר-סופר אטרקטיבי והתת-מודע שלך סתם חננה מעצבן. (טוב את זה אילתרתי, אולי זה יעבוד). חשוב גם שתחשבי הרבה על חצלולים. טוב, לכי לישון, ואולי תפעילי את הטלוויזיה פתוחה כדי שתעיר אותך מדי פעם, כך שמעין תעשי סלט של שינה ועירנות. אני ממש סתם חשבתי על רעיון לפי מה שקרה לי היום, אולי זה עובד! אפילו שאלה הוראות די ספציפיות ומשונות, אולי כדאי לנסות!
בכלל עכשיו כשיש חופש, זה לא צריך להיות לך בעיה לשחק עם שעות השינה שלך, ולהקדיש זמן לקריאה על חצלולים.

1מהרהרת

New member
הכל נשמע סבבה חוץ מ...

הקטע עם מתמטיקה, שנה שלמה נאבקתי בזה ואני לא מוכנה להקדיש דקה מהחופש לזה!!!!! אבל תודה על ההצעות המשונות, אני אנסה! נ.ב- בחצלול אני יכולה להזכר למשל בדברים שאני לא זוכרת במציאות? למשל, מילים של שיר, או שם של מקום? אני אזכור אותם אחרי זה במציאות?

Variety

New member
תגובה

היי, קודם כל, יש שעונים שמפעילים מוסיקה, נניח מרדיו או דיסק. שעון כזה יכול להיות טוב, כי את יכולה לצרוב על דיסק משהו כמו "________ זה חלום!" בשביל חלומות צלולים או "תתעוררי עכשיו" כדי לקום.

למעלה