גם הרביעיה הפותחת ג..

Redemption

New member
גם הרביעיה הפותחת ג..

גרועים!!!!!!!!!שרים על להתחשגזזזזזזזזזזז.... די!!!!!!! זה עלוב! יש כ"כ הרבה ראפרים עלובים בארץ ואתם אוהבים את ת´חרא הזה. על זיונים ואנשים שאוכלים מתחרים ומתמסטלים. והם מעודדים כתיבה כזאת ואמנים מתחילים נופלים לכתיבה נוראית.אם האמנים הצעירים כותבים חרא זה רק כי יש להם חרא אנשים לחקות או ללמוד מהם. אנשים שגם את החרא הזה יודעים לעשות כמו שצריך (בין אם הם עושים ובין אם לא...) הם קוטג´ פיזדה במיוחד סוניק ה-מ-ל-ך. קישקשתא ועוד. אני ממש מצטער על הבוטות,פשוט הייתי חייב להוציא את זה.זה יושב לי בבטן שנה וחצי. אל תתנו לאגו להוות גורם מעכב או מפריע,אל תיעלבו,הכל יהיה בסדר.

DJ$upreme

New member
שנה וחצי יושב בבטן?

אז בגלל זה זה כל כך מסריח!! (הייתי חייב...)

omer peleg

New member
יש הרבה דברים שאני מסכים איתך בהם

אבל שאלה לי אלייך.. אתה טוען שקוטג´ יודע לעשות את זה כמו שצריך? למה? כי הוא מחייך? ממתי קוטג´ ראפר? בנאדם שמופיע על במה וכשתורו לשיר הוא מחליט לטעון שהוא אוהב לזיין תרנגולות ולרקוד ריקוד מוזר עם רקדנית מכוערת זה בנאדם שיודע לעשות את זה כמו שצריך? קוטג´ אחד ה"ראפרים" הפחות טובים לדעתי בארץ עם כל הרצון הטוב.... זאת דעתי בכל אופן סוניק בסדר:)

omer peleg

New member
ועוד משו!!!

תורידו: atmosphere - darling lucy שיר מצויןןןן מי המפיק? יש מצב שאל פי? פלג? עזרה:) וזהו וזהו וזהו וזהו

volatile

New member
כן אבל זה בדיוק איפה שהעקב אכילס

שלו והסיבה למה godlovesugly לא אלבום מדהים אלא אלבום בסדר. סלאג מבריק גם על הפקות של אחרים )אל-פי לדוגמא) ובעיקר הוא נשמע טוב על הפקות של Jel המפיק המעולה והביזארי של Dose-One הביזארי כשלעצמו... אתה יודע מה... מהקשבה שנייה זה נשמע כמו ביט של Odd nosdem אני אברר ואחזור אליך :) listening to darling lucy

omer peleg

New member
Odd nosdem? קלאודד?

אני חש מבולבול

volatile

New member
אויש מלאן פרוייקטים!

אני צריך להיות ליד הארכיון שלי בשביל להזכיר לעצמי את כולם ואני לא. אבל ככה . Dose-One: Hemispheres (חלק מהשירים) Greenthink: Blindfold (חלק מהאלבום) Them (כל האלבום) themselves: The No Music (כל האלבום) זה כמה ככה על חוד המזלג, יש עוד לפחות כמה פרוייקטים שהוא השתתף בהם ביחד עם דוז, יצאו לו גם 2 אלבומים אינסטרומנטלים מעולים לבד: Jel: Greenball Jel: 10 Seconds וכן אוד נוסדם הוא גם מפיק (הפיק עבור סייג פרנסיס ועוד חברי אנטיקון כאלה ואחרים) פלג.

multi

New member
דבר אחד אני יכול להגיד לך

לרביעיה באמת יש פלואו בסיסי ביותר ואני לא יודע למה הם מפארים את עצמם או למה אוהבים אותם אם אוהבים אבל הפלואו שלהם לא התפתח בכלל ונשאר ממש מעצבן לאוזן עם כל העצירות הארוכות האלה שמראות על אי השקעה בצד המילולי של השיר אני לא מדבר על ההפקות שלהם והטקסטים... אף פעם לא ממש התרכזתי אבל הם גם לא בוגרים ממש

בלייז

New member
בשבילי הרביעייה הם...

הbeatnuts הישראלים,תחשבו על זה...הם צמד עם ביטים מקפיצים שהחשק שלהם לעשות לעשות ראפ בא עם הביט שהם עושים(מישהו מבין?),אבל זה נכון באמת שהם לא ממש טובים,אבל האמת היא שאם מנסים להפשיט מסרים של כל ראפר מגלים פשטות מסויימת.נקודה למחשבה.

בלייז

New member
צודק...

כולם אומרים לי שאני טיפש אבל אני יודע שהסיבה שאני לא חושב זה כיזה כואב​

בקשר ל-4

אמממ הם מתפקדים על תקן של ליצני החצר של ה"סצנה" הצנועה שלנו מצד אחד זה נראה שהם שרים על זיונים וחישגוזים , אבל מצד שני אם תתסכלו טוב יש להם גם מסרים חזקים וכואבים - "בסדר אבא תשמע את האמת הבת שלך כבר מקבלת מכיתה ט´ , היא עם החברה´ בני 23 מסתובבות הרבה איפור על הפנים הם שמות..." (מקבלת זין ) סך הכול להקה כייפית לדעתי הם חלשים בהופעות, לא מקפצים את הקהל צרכים להשתפר אבל תראו מה הם הביאו לנו : *ליליות חישגוזים *ליין היפהופ קבוע פעם בשבוע הרבה הרבה כבוד

volatile

New member
אם כל הכבוד ל - 4 ויש לי

זה שהם לייצנים או ליריקלים לא הביא להם ליין קבוע בתל אביב. זה שהם היו מהראשונים שהזיזו פה דברים כן, וגם לא מזיק שאורי שוחט הוא אחלה די´ג´י מן הסתם. מבחינת שירים הם זוועה לשמה. ומי שהיה וראה אותם מופיעים בחלטורת הדיסקים הזאת של נלחמים בזייפנים מבין על מה אני מדבר. הופעה מבישה כזאת לסצנה ובכלל לאומנים עצמם לא ראיתי בחיים. עזבו את הביט שקפץ. שילוב ביזארי של כמה בתים רנדומלים, חוסר תיאום וחזרות, כאילו השם שלהם בכלל לא היה רשום על ההזמנה (האמת לא, היה רשום בוייאקה אם זכור לי נכון). פשוט כאילו מישהו גרר אותם מהמיטה ואמר להם יאללה בואו להופיע. זלזול בקהל, חוסר יכולת להופיע עם החומר המאוד פשוט שלך מלכתכילה לא מזכה אותך בנקודות. אבל שוב על החישגוזים, על הדינמו כבוד יש לי... בתור אומנים... יש לי רק 2 אגודלים מופנים לרצפה. פלג.

למעלה