"גם הפיצויים הם סוג ב'" צפוי ועצוב.
F f r e e b i r d New member 22/8/06 #2 כנראה לזכור יישובים ערביים טוב אך ורק למטרות הסברה בעולם. אך זה היה צפוי
י יש תקווה בלב New member 22/8/06 #3 טוב מאד מי שתמך בחיזבאללה, שיבקש פיצויים מנסראללה. מי שתמך בישראל, יקבל פיצויים מישראל. אין יותר פייר מזה.
טוב מאד מי שתמך בחיזבאללה, שיבקש פיצויים מנסראללה. מי שתמך בישראל, יקבל פיצויים מישראל. אין יותר פייר מזה.
F f r e e b i r d New member 23/8/06 #4 ותושבי מיעליא תמכו בחיזבאללה? מדהים אותי איך שיש לכם תשובה מוכנה לכל דבר לא בגלל שאתם מבינים משהו אלא פשוט בגלל שאתם אטומים
ותושבי מיעליא תמכו בחיזבאללה? מדהים אותי איך שיש לכם תשובה מוכנה לכל דבר לא בגלל שאתם מבינים משהו אלא פשוט בגלל שאתם אטומים
F f r e e b i r d New member 23/8/06 #5 תיקון 1- תושבי פסוטה ולא מיעליא 2- אטומים זאת מילה מעודנת, רציתי להגיד בורים, עיוורים משנאה, שלא יודעים כלום מהחיים שלהם.
תיקון 1- תושבי פסוטה ולא מיעליא 2- אטומים זאת מילה מעודנת, רציתי להגיד בורים, עיוורים משנאה, שלא יודעים כלום מהחיים שלהם.
P pdib New member 26/8/06 #7 הדבר היה בדיוק אותו הדבר, ואפילו יותר גרוע, אם אנחנו, היהודים, היינו אזרחים סוג ב' במדינת פלשתין. לא רק שלא היינו מקבלים פיצויים, גם היינו משלמים על הנזקים של הערבים.
הדבר היה בדיוק אותו הדבר, ואפילו יותר גרוע, אם אנחנו, היהודים, היינו אזרחים סוג ב' במדינת פלשתין. לא רק שלא היינו מקבלים פיצויים, גם היינו משלמים על הנזקים של הערבים.