גם המחליפה של הדרך להודו חדשה

lili1992

Active member
למשל טרה נוסטרה(|מאוהב||כתר|)ששודרה בוינטג', האמת הייתי בטוחה שדווקא היא תחליף את הדרך להודו
ומתים לחיות ומקום תחת השמש שגם עדיין לא הגיעו לויוה למרות שדגמתי את ההתחלה של שתיהן וכצפוי לא אהבתי:p
אם יש ברזילאית שאני מחכה לה בערוצים זו באמת אדמה ותשוקה-אגב לגבי מה שסיפרת על הדמות ש"קמה לתחייה"|רוח|הבנתי שזו האמא של הראשי במקרה נתקלתי בסצנת סיום של פתיחת הקבר הריק חח|קר|
נכון! זו אגתה. הם שינו את קו העלילה של אב שמנוכר לבנו כי אימו מתה בלידתו, כי הוא קיים ודי מרכזי בנובלה שבאה אחרי אדמה ותשוקה: Renascer. ב - Renascer אי אפשר היה לשנות את זה כי מדובר בחידוש לנובלה באותו השם של בנדיטו רוי ברבוסה.

Hadar 169

Well-known member
נכון! זו אגתה. הם שינו את קו העלילה של אב שמנוכר לבנו כי אימו מתה בלידתו, כי הוא קיים ודי מרכזי בנובלה שבאה אחרי אדמה ותשוקה: Renascer. ב - Renascer אי אפשר היה לשנות את זה כי מדובר בחידוש לנובלה באותו השם של בנדיטו רוי ברבוסה.
הבנתי גם שהרגו את האח השני שהיה הצלע השלישית-זה גם בגלל התסריטאי החדש?

lili1992

Active member
הבנתי גם שהרגו את האח השני שהיה הצלע השלישית-זה גם בגלל התסריטאי החדש?
זה דווקא הבנתי שהיה בתכנון של התסריטאי המקורי, אבל הקדימו את התרחשות של זה מאוד, ורוב מה שהוא תכנן שודר יחסית מוקדם.

Hadar 169

Well-known member
זה דווקא הבנתי שהיה בתכנון של התסריטאי המקורי, אבל הקדימו את התרחשות של זה מאוד, ורוב מה שהוא תכנן שודר יחסית מוקדם.
מעניין..
למרות שאם אני לא טועה הדרך של הראשי לראשית עדיין לא תהיה קלה כי יש אפילו עוד אחד ש"נלחם" עלייה חחח

lili1992

Active member
מעניין..
למרות שאם אני לא טועה הדרך של הראשי לראשית עדיין לא תהיה קלה כי יש אפילו עוד אחד ש"נלחם" עלייה חחח
כן אבל היא לא מתעניינת בו. מה שיקשה יותר זו הארוסה של האח המת, אבל בגדול אני חושבת שהם די מהר מתאהבים סופית, וכל היתר זה רק מכשולים בדרך.
(אני כותבת ספויילרים בלי בושה ואזהרה מראש 🙈)

Hadar 169

Well-known member
כן אבל היא לא מתעניינת בו. מה שיקשה יותר זו הארוסה של האח המת, אבל בגדול אני חושבת שהם די מהר מתאהבים סופית, וכל היתר זה רק מכשולים בדרך.
(אני כותבת ספויילרים בלי בושה ואזהרה מראש 🙈)
חחח זה בסדר תספיילרי חופשי אני ממש סקרנית לגביה כי יש עוד זמן עד שאגיע אלייה|מזיע|ובכלל זה נדיר שברזילאית של תשע מוצאת חן בעיניי😯
אגב עוד הספקתי לשים לב שהמשחק של קאווה ריימונד ממש השתפר מאז שדרות ברזיל!|כתר| גם הראשית טובה👍

evglev1

Well-known member
מנהל
למשל טרה נוסטרה(|מאוהב||כתר|)ששודרה בוינטג', האמת הייתי בטוחה שדווקא היא תחליף את הדרך להודו
ומתים לחיות ומקום תחת השמש שגם עדיין לא הגיעו לויוה למרות שדגמתי את ההתחלה של שתיהן וכצפוי לא אהבתי:p
אם יש ברזילאית שאני מחכה לה בערוצים זו באמת אדמה ותשוקה-אגב לגבי מה שסיפרת על הדמות ש"קמה לתחייה"|רוח|הבנתי שזו האמא של הראשי במקרה נתקלתי בסצנת סיום של פתיחת הקבר הריק חח|קר|
עוד יש סיכוי במקום השכונה שלנו. במשבצת הזאת מאז השידור הראשון של גן עדן אחר לא הייתה אף פעם סדרה חדשה.

Hadar 169

Well-known member
הערוץ ממילא לטיני ולכן נקרא ויוה טלנובלות, העניין שהביאו משהו חדש שזה מפתיע שלראשונה מאז ההפיכה לויוה טלנובלות או אפילו מהופעת ערוץ ויוה פרמיום יש 4 משבצות לטיניות חדשות בויוה ורק שלושה שידורים חוזרים: השכונה שלנו, החוקים של הלב ומשפחה בסרט שכולן מויוה פרמיום שזה דבר מפתיע שמאז הפסיקו עם המצריות הפכו את הערוץ להזדמנות לאלה שלא מתחברים לערוצים בתשלום ו-90% מהסדרות היו שידורים חוזרים מויוה פרימיום וויוה וינטג' ועכשיו בנוסף להנדר החדשה שלושת המחליפות של שידורים חוזרים מערוצים בתשלום הן סדרות חדשות לגמרי בשביל ערוצי ויוה ובשביל הקהל הישראלי, או איך שנקרא לזה הקרנה ראשונה.
כן הכוונה למשהו חדש לטיני גם פה, רק שאני כל פעם מופתעת שהם מצליחים להשאיר את הערוץ לטיני טהור זה לא מובן מאליו|מזיע|אחרי הכל הם לא התחייבו סך הכל תייגו מחדש. אבל נקווה שככה זה ימשיך|שמח|

evglev1

Well-known member
מנהל
באינסטרגם של ויוה מישהי שאלה מדוע לא משדרים שוב את האחד (הברזילאית הראשונה ששודרה בויוה בתחילת המילניום) וויוה ענו לה: "בקרוב".

למעלה