גם המחליפה של הדרך להודו חדשה

evglev1

Well-known member
מנהל
זהב ירוק הברזילאית, לרגע חשבתי שהיא איטלקית בגלל המבטא, אבל זה פורטוגזית. נראה שעם הפיוס עם טלוויסה גם ויוה טלנובלות הפסיק להיות ערוץ שידורים חוזרים וכמו בתקופת ויוה וויוה פלטינה / ויוה פלוס יביאו לטיניות וספרדיות מספרד חדשות לשני הערוצים.

lili1992

Active member
תודה על העדכון!
כן זו סדרה פורטוגלית שצולמה גם בברזיל ויש בה גם שחקנים ברזילאים.

evglev1

Well-known member
מנהל
תודה על העדכון!
כן זו סדרה פורטוגלית שצולמה גם בברזיל ויש בה גם שחקנים ברזילאים.
אז בגלל זה זה לא נשמע לי ברזילאי ואין שחקנים מוכרים, כי מדובר בסדרה פורטוגלית ולא בסדרה ברזילאית.

lili1992

Active member
אז בגלל זה זה לא נשמע לי ברזילאי ואין שחקנים מוכרים, כי מדובר בסדרה פורטוגלית ולא בסדרה ברזילאית.
נכון. אני זיהיתי שחקנית ברזילאית אחת, אבל לא מסדרות ששודרו בויוה/הוט 3 אלא מסדרה ששודרה בלי תרגום בערוץ הברזילאי RecordTV.
אני ממש מקווה שישדרו גרסה מקוצרת של הסדרה ולא 221 פרקים 😬

Hadar 169

Well-known member
נכון. אני זיהיתי שחקנית ברזילאית אחת, אבל לא מסדרות ששודרו בויוה/הוט 3 אלא מסדרה ששודרה בלי תרגום בערוץ הברזילאי RecordTV.
אני מניחה שאת מתכוונת למריה ריביירו מהשפחה איזאורה|שמח|היא מוכרת לנו גם מאימפריה
הבנתי שגם ברונו קברריזו משחק שם, לי הוא מוכר מזמן לאהוב והבנתי שהוא שיחק גם במתים לחיות ויתומים מאדמה.
גם פדרו קרבלאו הראשי מאם השפחה משחק שם, ונראה שבשנים האחרונות הוא עבר לגלובו כי הבנתי שהוא היה גם במלכת הקצפת ובפוזואה.
לקח לי כמה פרקים להתרגל למבטא הפורטוגלי שלו כשצפיתי באם השפחה ברקורד, אחרי זה מתרגלים אבל אני מעדיפה את המבטא הברזילאי:p
אבל יפה שויוה ממשיכים להשקיע בלטיניות גם בויוה הרגיל!|כתר|

lili1992

Active member
אני מניחה שאת מתכוונת למריה ריביירו מהשפחה איזאורה|שמח|היא מוכרת לנו גם מאימפריה
הבנתי שגם ברונו קברריזו משחק שם, לי הוא מוכר מזמן לאהוב והבנתי שהוא שיחק גם במתים לחיות ויתומים מאדמה.
גם פדרו קרבלאו הראשי מאם השפחה משחק שם, ונראה שבשנים האחרונות הוא עבר לגלובו כי הבנתי שהוא היה גם במלכת הקצפת ובפוזואה.
לקח לי כמה פרקים להתרגל למבטא הפורטוגלי שלו כשצפיתי באם השפחה ברקורד, אחרי זה מתרגלים אבל אני מעדיפה את המבטא הברזילאי:p
אבל יפה שויוה ממשיכים להשקיע בלטיניות גם בויוה הרגיל!|כתר|
האמת שהתכוונתי לשחקנית Sílvia Pfeifer. את מריה ריביירו אני זוכרת (שיחקה גם במיני סדרה "המלך דוד" כמיכל אשתו הראשונה), אבל לא ראיתי אותה ברשימת השחקנים 🤔
לדעתי גם לברזילאית קשה להבין את הפורטוגזית של הפורטוגלים 😅

Hadar 169

Well-known member
האמת שהתכוונתי לשחקנית Sílvia Pfeifer. את מריה ריביירו אני זוכרת (שיחקה גם במיני סדרה "המלך דוד" כמיכל אשתו הראשונה), אבל לא ראיתי אותה ברשימת השחקנים 🤔
לדעתי גם לברזילאית קשה להבין את הפורטוגזית של הפורטוגלים 😅
אהה חח אותה אני לא ממש מכירה.
שתיהן האמת מוזכרות פה בכתבה שגלובו הוציאו על הסדרה בסעיף הרביעי|שמח|

lili1992

Active member
אהה חח אותה אני לא ממש מכירה.
שתיהן האמת מוזכרות פה בכתבה שגלובו הוציאו על הסדרה בסעיף הרביעי|שמח|
תודה! ממש מוזר ששמה לא מופיע בשום מקום.

lili1992

Active member
ראיתי תגובה של ויוה, הם טוענים שישודרו 241 פרקים של הסדרה, כלומר המשבצת הזו חסומה לשנה פחות או יותר.
אגב, לא ידעתי של"אני צועני" יש כל כך הרבה פרקים (סביבות ה-250 פרקים).

evglev1

Well-known member
מנהל
ראיתי תגובה של ויוה, הם טוענים שישודרו 241 פרקים של הסדרה, כלומר המשבצת הזו חסומה לשנה פחות או יותר.
אגב, לא ידעתי של"אני צועני" יש כל כך הרבה פרקים (סביבות ה-250 פרקים).
אני קראתי זאת (לגבי אני צועני) בקבוצת ווטסאפ שבא נמצא מנהל הפורום ניר, שלא פעיל באינטרנט, ואחרי זה ראיתי גם באתר, כן אנ צועני מהתקופה שכמעט כל מה שארגנטאי היה ארוך במיוחד שמה שהיה רייטינג גבוהה האריכו למעבר ל-200 פרקים, היוצאת מן הכלל היחידה הייתה מונטה כריסטו של פבלו אצ'ארי, שפעם מישהו כתב שהוא דרש שלא יאריכו וימרחו את הסדרה ואכן הסדרה היא 144 פרקים כשהפרק האחרון הוא שעה וחצי, ולכן בשידור של ויוה וינטג' עשו אותה ל-145 פרקים, בעוד בשידורי ויוה זאת הסדרה היחידה שבה שידרו את הפרק האחרון במלואו ובאותו יום לא שידרו פרק בסדרה שאחריה בשני השידורים בערוץ ויוה הרגיל.

Hadar 169

Well-known member
נראה שפורטוגל לא מקצצים בגרסאות הבינלאומיות כמו הברזילאיות
בהחלט ארוכה..!

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שפורטוגל לא מקצצים בגרסאות הבינלאומיות כמו הברזילאיות
בהחלט ארוכה..!
זה תלוי באיזה סדרות הפורטוגלית הראשונה שהגיע לויוה טענו שקיצרו אותה בצורה בלתי נסבלת בסדר גודל של קיצור הלוחמת שמחקו את כל הסיפור ההתחלתי של הדמויות לפני ההסתבכות עם הסחר בנשים. כנראה כמו בברזיל יש בפורטוגל חברות שונות. כי נראה שגם בטלנובלות התנ"כיות של רקורד אין קיצוצים, אם כי מצד שני זה ערוץ ברזילאי שמשדר בהוט ולא ערוץ ישראלי.

Hadar 169

Well-known member
זה תלוי באיזה סדרות הפורטוגלית הראשונה שהגיע לויוה טענו שקיצרו אותה בצורה בלתי נסבלת בסדר גודל של קיצור הלוחמת שמחקו את כל הסיפור ההתחלתי של הדמויות לפני ההסתבכות עם הסחר בנשים. כנראה כמו בברזיל יש בפורטוגל חברות שונות. כי נראה שגם בטלנובלות התנ"כיות של רקורד אין קיצוצים, אם כי מצד שני זה ערוץ ברזילאי שמשדר בהוט ולא ערוץ ישראלי.
אה וואלה?
אז כן כנראה הן נרכשו מחברות שונות|V|

lili1992

Active member
באופן אישי התאכזבתי שהם לא משדרים פשוט ברזילאית שלא שודרה מעולם (כלומר היא אפילו לא חייבת להיות מהשנים האחרונות, גם עשור אחורה זה בסדר).

evglev1

Well-known member
מנהל
באופן אישי התאכזבתי שהם לא משדרים פשוט ברזילאית שלא שודרה מעולם (כלומר היא אפילו לא חייבת להיות מהשנים האחרונות, גם עשור אחורה זה בסדר).
מאז ויוה פרימיום הברזילאיות היחידות ששודרו פעם ראשונה בויוה / ויוה טלנובלות היו אדמה קשוחה וכל הפרחים, כל השאר הברזילאיות שודרו פעם ראשונה בויוה פרמיום. והאמת שרוב הזמן של אדמה קשוחה וכל הפרחים לא הייתה ברזילאית חדשה בויוה פרמיום, כך שזה ממש נדיר 2 ברזילאיות חדשות.

lili1992

Active member
מאז ויוה פרימיום הברזילאיות היחידות ששודרו פעם ראשונה בויוה / ויוה טלנובלות היו אדמה קשוחה וכל הפרחים, כל השאר הברזילאיות שודרו פעם ראשונה בויוה פרמיום. והאמת שרוב הזמן של אדמה קשוחה וכל הפרחים לא הייתה ברזילאית חדשה בויוה פרמיום, כך שזה ממש נדיר 2 ברזילאיות חדשות.
נכון, כנראה שהתקציב שלהם מוגבל כי הן יקרות או משהו כזה, אבל עדיין זה מאכזב.
איפה רשת, שירימו את הכפפה ויפתחו ערוץ רק לברזילאיות (אפשר גם פורטוגליות חח), כפי שפתחו לטורקיות, הודיות, ים תיכוניות ולא מזמן לספרדיות מספרד (עם קצת דרום אמריקה).

Hadar 169

Well-known member
כן ברזיל יותר שווה אבל לפחות הביאו משהו בפורטוגזית, משהו לטיני.. :)

evglev1

Well-known member
מנהל
כן ברזיל יותר שווה אבל לפחות הביאו משהו בפורטוגזית, משהו לטיני.. :)
הערוץ ממילא לטיני ולכן נקרא ויוה טלנובלות, העניין שהביאו משהו חדש שזה מפתיע שלראשונה מאז ההפיכה לויוה טלנובלות או אפילו מהופעת ערוץ ויוה פרמיום יש 4 משבצות לטיניות חדשות בויוה ורק שלושה שידורים חוזרים: השכונה שלנו, החוקים של הלב ומשפחה בסרט שכולן מויוה פרמיום שזה דבר מפתיע שמאז הפסיקו עם המצריות הפכו את הערוץ להזדמנות לאלה שלא מתחברים לערוצים בתשלום ו-90% מהסדרות היו שידורים חוזרים מויוה פרימיום וויוה וינטג' ועכשיו בנוסף להנדר החדשה שלושת המחליפות של שידורים חוזרים מערוצים בתשלום הן סדרות חדשות לגמרי בשביל ערוצי ויוה ובשביל הקהל הישראלי, או איך שנקרא לזה הקרנה ראשונה.

lili1992

Active member
הערוץ ממילא לטיני ולכן נקרא ויוה טלנובלות, העניין שהביאו משהו חדש שזה מפתיע שלראשונה מאז ההפיכה לויוה טלנובלות או אפילו מהופעת ערוץ ויוה פרמיום יש 4 משבצות לטיניות חדשות בויוה ורק שלושה שידורים חוזרים: השכונה שלנו, החוקים של הלב ומשפחה בסרט שכולן מויוה פרמיום שזה דבר מפתיע שמאז הפסיקו עם המצריות הפכו את הערוץ להזדמנות לאלה שלא מתחברים לערוצים בתשלום ו-90% מהסדרות היו שידורים חוזרים מויוה פרימיום וויוה וינטג' ועכשיו בנוסף להנדר החדשה שלושת המחליפות של שידורים חוזרים מערוצים בתשלום הן סדרות חדשות לגמרי בשביל ערוצי ויוה ובשביל הקהל הישראלי, או איך שנקרא לזה הקרנה ראשונה.
הבעיה כאן היא שאי אפשר יותר לסמוך שסדרה מהערוצים בתשלום תגיע לויוה בסופו של דבר.
זאת אומרת, זה אף פעם לא היה מובטח מלכתחילה, אבל עכשיו הסיכויים ירדו.
כלומר אם מתחיל משהו שאני רוצה לצפות בו, עדיף לי להתחבר בזמן אמת או שאני מסתכנת....

Hadar 169

Well-known member
הבעיה כאן היא שאי אפשר יותר לסמוך שסדרה מהערוצים בתשלום תגיע לויוה בסופו של דבר.
זאת אומרת, זה אף פעם לא היה מובטח מלכתחילה, אבל עכשיו הסיכויים ירדו.
כלומר אם מתחיל משהו שאני רוצה לצפות בו, עדיף לי להתחבר בזמן אמת או שאני מסתכנת....
למשל טרה נוסטרה(|מאוהב||כתר|)ששודרה בוינטג', האמת הייתי בטוחה שדווקא היא תחליף את הדרך להודו
ומתים לחיות ומקום תחת השמש שגם עדיין לא הגיעו לויוה למרות שדגמתי את ההתחלה של שתיהן וכצפוי לא אהבתי:p
אם יש ברזילאית שאני מחכה לה בערוצים זו באמת אדמה ותשוקה-אגב לגבי מה שסיפרת על הדמות ש"קמה לתחייה"|רוח|הבנתי שזו האמא של הראשי במקרה נתקלתי בסצנת סיום של פתיחת הקבר הריק חח|קר|

למעלה