גם הם הולכים

../images/Emo57.gifזה באמת עצוב ../images/Emo4.gif

כשאין כסף כולם עוזבים את הספינה הטובעת. תרוצים תמיד מוצאים. אני מקווה שזה לא יפגע בקבוצה שלנו. וחנין יהיה באמת רציני וטוב לנו. ימים יגידו בכל אופן אני איתם לעולמי עולמים לנצח נצחים חמסה חמסה שום בצל יין

GloryToTheBrave

New member
אתם מתייחסים לתאומים?

אני מקווה מאוד שלא, כי הבנאדם נתן את הלב והנשמה להפועל, והפך אותה מקבוצה מפורקת לדאבליסטית. הוא השקיע את הירושה המשפחתית בשיקום הפועל, קצת כבוד.

../images/Emo57.gifאני דוקא אוהבת את תאומים ../images/Emo4.gif

רק חבל לי שתאומים עוזב ויחד איתו אורנשטיין שהקים את בתי הספר לילדים שאין להם כסף לחוג או לימודים. חבל שהגענו למצב כזה של אי ודאות. כולם עוזבים את הפועל. מה יהיה אני באמת לא יודעת. מקווה שישתפר במשך הזמן. חיים רמון הרס את ההסתדרות ועכשיו פתאום קבל תואר. על מה ולמה? בגלל שהוא אוהד? ימים יגידו . ועד אז נאחל לקבוצה שלנו בהצלחה . אז קדימה הפועל קדימה אדומים באש ובמים נתגבר על הכל ויהיה טוב. מכינרת אחרת האדומה לתמיד לעולמי עולמים לנצח נצחים. כי אין לי קבוצה אחרת ואין לי ארץ אחרת.חמסה חמסה שום בצל יין

GloryToTheBrave

New member
הייחסתי להערה שלך

"כשהספינה טובעת כולם עוזבים"- זה באמת לא נכון. הרי תאומים ואורנשטיין לקחו את הפועל כשהספינה כבר הייתה בקרקעית, הם אלו שהביאו את הפועל לימי הדאבל הגדולים. אז עכשיו כשהם עוזבים, פתאום הופכים אותם לחבר'ה הרעים, זה ממש מגעיל אותי. הם השקיעו הון תועפות בהפועל, ולאו דווקא משאיפה לרווח אישי- אלא מאהבה אמיתי של הקבוצה. הם תרמו והקדישו רבות מחייהם להפועל, ומן הראוי שניתן להם את הכבוד שמגיע להם, עתה, כשהגיעה שעתם לעזוב.

ביזיון

New member
ממש לא החבר'ה הרעים

רק טוב הוא עשה בזה שהוא עזב . דירדר את הפועל מאוד , הנהלה שכונתית , בראשות אורנשטיין תאומים ועגיב , כל אחד מהם אשם . הנהלה של ביזיון (אני מוכן גם לפרט ).

ביזיון

New member
אין בעיה

החוזים הענקיים עם הולמאי, אונישנקו , ראצ'וניצה , פישונט , גרשון וקשטן. התביעות איתם כמו כן . אי הסכמה עם השחקנים על מדד הדולר . הלשנה על אוהד משער 5. הפיכת שער 7 ליציע של מכבי חיפה , גירעון של 50 מיליון שקל . נפרדו משחקני עבר בצורה לא ידידותית . תמיכה בשחקן ולא במאמן . מדובר אחריי העונה שהיינו באירופה. ותיראו באיזה מצב הם השאירו אותנו.

GloryToTheBrave

New member
שמע-

תאומים אמר חד משמעית ובצורה שלא משתמעת לשתי פנים- "נכשלתי בניהול המקצועי". בשבילי, המילה "ביזיון" מסמלת הרבה יותר מכישלון מקצועי נטו...ושוב, בלי תאומים אלוהים יודע איפה היינו. אני את שלי אמרתי- אנחנו עוד נתאבל על היום בו תאומים עזב את הפועל. האם אני צודק, או שמא אבלע את לשוני? ימים יגידו.

ביזיון

New member
אתה צודק

וזה מה שעצוב בכל העניין . לפחות בתקופה האחרונה שמתי לב לזה. כל דבר שעוזב אותנו אנחנו מצטערים שהוא עזב כי מי שבא במקומו יותר גרוע. אבל שוב , תאומים נכשל , אין לי שום דבר נגדו , רק טוב מאוד שהוא עוזב.

danistar

New member
אתם לא יודעים שאלו שעושים

תמיד משלמים את המחיר , ל השאר הם טפלון , כלום לא נוגע ולא נדבק להם למרות הסירחון שהם מדיפים . הכי נוח להפיל את אלו שעושים . ככה זה במדינת ה "פארטץ'" שלנו . הכדורגל במדינה הזו הגיע לשפל חסר תקדים ולדעתי לאף אחד בהתאחדות לא אכפת . אבל בקרוב כשיגמרו להם הטיסות לחול ובתי המלון המפוארים כי והנבחרת לא תגיע אפילו לתיקו אחד ( ואני כמעט בטוח שבשלושת המשחקים הבאים נגד הקבוצות החזקות , אנחנו אולי ניקח במזל נקודה אחת , הלוואי שאתבדה אבל יש לי חשש כבד שלא ) אולי מישהו יתעורר ויעיף אותם לכל הרוחות. אף אחד לא מרגיש כבר את האהבה למשחק . השחקנים רוצים את הכסף , המנהלים גם וההתאחדות רוצה הכי מכולם . הכסף קובר את הכדורגל הישראלי , בעצם הוא קובר את כל המדינה הזו .

למעלה