גם הם בוידויים

גם הם בוידויים

מזה עשרות שנים שומעת בלילה את החסידים יוצאים ליער וקוראים לאלוהיהם. בהתחלה זה הפריע לי. אחר כך התרגלתי לקולות צעקתם, לשירתם והתחלתי גם להקשיב לוידוייהם. אמרתי לעצמי, נכון זה לא יפה, הם מכוונים זאת לאוזני האלוהים בלבד. אבל, אולי הוא לא שם? אולי בכל אופן צריך אוזן אחת פה בעולם בכדי להקל עליהם? עם הזמן הם גרמו לי להתחיל לתהות. - זה עוזר? זה מקל? מה זה עושה להם? חשבתי לנסות לעצמי. יצאתי החוצה, בלילה, לגינה ו...דיברתי... סיפרתי... שאלתי... ו... - כלום אז אולי צריך להיות מישהו מיוחד? אולי צריך איזו שהיא אמונה מיוחדת? אולי אישה לא יכולה להתחבר ככה? לא התביישתי ושאלתי. והתשובה היתה מוזרה - נסי לעצמך. בידקי לעצמך ואז תגלי לעצמך. אין בידי התשובה,אמר לי האיש. יצאתי ליער. היה די מפחיד. קולות רשרוש מוזרים. מכל מיני פינות שמעתי צעקותיהם של אחרים. ניסיתי גם אני - שום קול לא יצא ניסיתי ללחוש - כלום חזרתי. הדלקתי המחשב ובאתי הנה, ליער של טאי והיה פה מעין קסם. חייכתי התעודדתי ו...ידעתי צריך פשוט להרגיש שמישהו כן שומע - צריך להאמין ו.. זה עוזר :)

tairon

New member
היי יונה צחורה

מיוחד ביותר מה שכתבת ובסוף מחמאה אדירה וואוו יש לי יער חחחחחח

Free4ever

New member
אלוהים ממוחשב

האלוהים שלנו או לפחות של כמה מאיתנו זה המסך שעליו אנחנו מקבלים תשובות לשאלות , לרצונות ,ולמשאלות שלנו ולכל הדברים אשר אין אנחנו מצליחים ( לפעמים אנחנו פשוט לא מנסים ) להשיג במציאות הקשה והעויינת ... כתבתי הרבה אבל מחקתי ת`כל ... מה שאני בעצם מנסה להגיד שכאן יותר קל לבטא את עצמך ואתה מרגיש הרבה יותר קל ונינוח לדבר בדיוק כמו שהדתיים אשר צועקים בקולי קולות ברחובות ... כן זה עוזר ... נ.ב ... כל אחד צריך רק למצוא את מקומו ... בין אם זה ברחוב ... בכנסייה , בבית כנסת , בגינה , בשירותים , במיטה ומתחת לשמיכה , מול הטלוויזיה או במסיבה , מה שהכי חשוב זה למצוא את המקום ... לא שאני מצאתי אבל אני לא מוותר אני עדיין מחפש ...

למעלה