גם הלילה זה לא יקרה
אני מגיעה אלייך בדיוק שאתה מתקלחת,
מתחרמנת רק מהמחשבה על המים שזורמים עלייך, על השרירים האלה שלך...
מסתכלת על עצמי, מעולה, לא היה זמן יותר טוב לחולצה הלבנה, מזל שלבשתי אותה, עם חצאית ארוכה.
פותחת את הדלת של המקלחת, אתה מופתע, מחייך.
אני לא נותנת לך זמן להגיב ותופסת אותך, מלטפת לך השיער ומנשקת אותך תחת זרם המים,
נצמדת אלייך חזק, להרגיש כל שריר בגופך העירום והחם.
מרגישה את הידיים שלך מרימות את החצאית, מגששות למעלה, כן הייתי רוצה שתמשיך,
אבל מתרחקת ממך ותופסת לך הידיים, זה עוד מוקדם מדי,
אתה מתפנה להסתכל עלי טוב, על החזה שמציץ מתחת לחולצה לבנה שרטובה לגמרי.
במהירות מצמיד אותי לקיר, נצמד אליי ומתחיל להכניס ידיים מתחת לחולצה, להוריד אותה לאט, "לא הגיוני שרק מישהו אחד ערום כאן" אתה אומר תוך כדי, יחד עם נשיקות ארוכות שמדי פעם מגיעות לצוואר.
כשאתה מוריד אותה לגמרי אני כבר מטורפת מתשוקה, מנשקת לך את הגב ושורטת אותך בגב בעדינות בלי לשים לב.
אתה מסובב אותי ככה שהידיים שלי לקיר, מוריד בבת את החזיה,
מעלה את החצאית למעלה ונצמד אליי כך שאני מרגישה את הזין החם שלך מאחורה,
נצמד חזק, מנשק לי את הצוואר, ומוחץ אלייך את החזה, לש אותו, מנשק במקביל גם את הגב ויורד למטה עם הלשון בליקוקים יחד עם המים על הגב שלי,
אני מסתובבת אלייך, מתחילה ללקק אותך, בהתחלה בצוואר, ואז בכתפיים, טועמת את העור שלך יחד עם מים שנכנסים לי תוך כדי לפה, לא מפספסת אף ס"מ.
מלקקת לך את החזה, את הפטמות בעיגולים סביבם, במקביל מלטפת אותך ושורטת בזהירות בגב, יורדת לבטן השרירית שלך.
אתה מוריד אותי בזהירות לברכיים, אני יודעת מה אתה רוצה ומעצבן אותי שככה אתה דורש את זה אז בכוונה אני מתעכבת לך על הבטן, מלקקת כ"כ קרוב אבל לא.
יורדת לירכיים מלקקת גם שם, מחכה לראות שאתה לא יכול יותר.
ואז הלשון של מגיעה גם לזין שלך, מלקקת אותו, בהתחלה רק את הקצת, את הכיפה, רק טועמת.
ואז בעיגולים סביבו, ולמעלה ולמטה, אני לא רוצה שיהיה ס"מ שיהיה יבש, אוחזת לך בינתיים חזק במותניים.
הטעם של המים מעלינו מתערבב לי עם הטעם של הזין שלך, והלשון מחליקה לעבר הביצים שלך.
מכניסה את הקצה לפה, ממש בקושי מהכיפה ומהדקת שפתיים עליו.
הידיים שלי מחזיקות לך את התחת במקביל.
אתה מלטף לי את השיער, ופתאום לא מתאפק ודוחף לי את הראש אלייך ומוציא, בלי להכין אותי, אתה יודע שאני שונאת את זה, אתה נעצר, מלטף לי הפנים והשיער.
מבטיח לי שתשדל בעדינות וחוזר לנסות לזיין לי את הפה, ואתה נזהר כי אתה יודע שהזין שלך גדול מדי בשביל הפה שלי.
אתה מוציא אותו ומכניס, אני מרגישה אותך גומר ויונקת אותך, מנקה אותך, טעם של זרע ומים.
מתרוממת, אתה מסתכל עלי ומחייך, מחבק אותי ומצמיד לקיר, לא מבין איך השארת אותי ככה בחצאית, מוריד אותה בזהירות.
הרגליים שלי עלייך, נפתחות קצת בזמן שאתה מנשק אותי ככה מתחת למים, אתה מוריד ממני את התחתון.
עוטף אותי ואותך במגבת, מחזיק אותי, יוצאים מהמקלחת ואתה שם אותי על המיטה.
שנינו ערומים, ואתה מתחיל ללקק אותי, כמעט בסדר שלי, צוואר כתפיים,
רק שאתה מתעכב על החזה, מלקק במעגלים שד אחד באיטיות שמטריפה אותי, ואת השני את לש ומוחץ.
אני מלטפת אותך, את הראש והגב... כ"כ רוצה אותך!
ואתה מתעלל בי! כ"כ איטי, מלקק באיטיות, ואז מתחיל לינוק בעדינות, משגע אותי.
מעניק אותו יחס גם לשד השני.
יורד לבטן, רואה שאני מתפתלת כבר, מלקק את הבטן כשהידיים שלך לוחצות ומוחצות לי את החזה.
ואז כשאתה כ"כ קרוב....
אתה עבור לכף הרגל, מלקק לי רגל אחת באיטיות מטורפת, מלמטה למעלה, מגיע לפנים הירכיים ואני מתפתלת עוד יותר.
אתה מגלה דגדגן שכבר נפוח לקראתך, ובלי להכין אותי יותר מדי, מזיין עם הלשון, מלקק שם עמוק.
עד שאני לוחשת לך "אני רוצה את הזין שלך בפנים!"
אתה אוחז לי באגן שמתפתל כל כך כדי להרגיע אותי, מנשק, ומחדיר את הזין שלך עמוק אליי, שאני מרגישה את כל הגודל שלך בפנים.
הידיים שלי על התחת שלך, מנסות להחדיר אותו חזק, אתה יוצא ונכנס מזיין בפראות, במהירות, מרגיש איך אני לא מפסיקה להתכווץ.
ואז בלי אזהרה, יוצר ומסובב אותי, שם אותי על ארבע, ושוב נכנס ויצא במהירות,
מלטף לי את התלתלים, בטעות מדי פעם מושך[אתה חזק מדי, וכל דבר שקצת חזק כואב לי..] את השיער.
כולי מכווצת עלייך, יד אחת מלטפת את החזה שלי.
אתה שואל אם אני מוכנה שתגמור לי על החזה, אבל כבר לא מחכה לתשובה שהכל מרוח לי על החזה.
אתה אוהב לראות את זה ונותן לי נשיקה שאומרת שהלילה רק התחיל...
אבל הוא לא התחיל וכנראה לא הסתיים,
כי שוב הלילה זה לא יקרה, וכנראה גם לא יקרה אף פעם
אבל מותר לי לפנטז על מה שאסור לנו, נכון?
אני מגיעה אלייך בדיוק שאתה מתקלחת,
מתחרמנת רק מהמחשבה על המים שזורמים עלייך, על השרירים האלה שלך...
מסתכלת על עצמי, מעולה, לא היה זמן יותר טוב לחולצה הלבנה, מזל שלבשתי אותה, עם חצאית ארוכה.
פותחת את הדלת של המקלחת, אתה מופתע, מחייך.
אני לא נותנת לך זמן להגיב ותופסת אותך, מלטפת לך השיער ומנשקת אותך תחת זרם המים,
נצמדת אלייך חזק, להרגיש כל שריר בגופך העירום והחם.
מרגישה את הידיים שלך מרימות את החצאית, מגששות למעלה, כן הייתי רוצה שתמשיך,
אבל מתרחקת ממך ותופסת לך הידיים, זה עוד מוקדם מדי,
אתה מתפנה להסתכל עלי טוב, על החזה שמציץ מתחת לחולצה לבנה שרטובה לגמרי.
במהירות מצמיד אותי לקיר, נצמד אליי ומתחיל להכניס ידיים מתחת לחולצה, להוריד אותה לאט, "לא הגיוני שרק מישהו אחד ערום כאן" אתה אומר תוך כדי, יחד עם נשיקות ארוכות שמדי פעם מגיעות לצוואר.
כשאתה מוריד אותה לגמרי אני כבר מטורפת מתשוקה, מנשקת לך את הגב ושורטת אותך בגב בעדינות בלי לשים לב.
אתה מסובב אותי ככה שהידיים שלי לקיר, מוריד בבת את החזיה,
מעלה את החצאית למעלה ונצמד אליי כך שאני מרגישה את הזין החם שלך מאחורה,
נצמד חזק, מנשק לי את הצוואר, ומוחץ אלייך את החזה, לש אותו, מנשק במקביל גם את הגב ויורד למטה עם הלשון בליקוקים יחד עם המים על הגב שלי,
אני מסתובבת אלייך, מתחילה ללקק אותך, בהתחלה בצוואר, ואז בכתפיים, טועמת את העור שלך יחד עם מים שנכנסים לי תוך כדי לפה, לא מפספסת אף ס"מ.
מלקקת לך את החזה, את הפטמות בעיגולים סביבם, במקביל מלטפת אותך ושורטת בזהירות בגב, יורדת לבטן השרירית שלך.
אתה מוריד אותי בזהירות לברכיים, אני יודעת מה אתה רוצה ומעצבן אותי שככה אתה דורש את זה אז בכוונה אני מתעכבת לך על הבטן, מלקקת כ"כ קרוב אבל לא.
יורדת לירכיים מלקקת גם שם, מחכה לראות שאתה לא יכול יותר.
ואז הלשון של מגיעה גם לזין שלך, מלקקת אותו, בהתחלה רק את הקצת, את הכיפה, רק טועמת.
ואז בעיגולים סביבו, ולמעלה ולמטה, אני לא רוצה שיהיה ס"מ שיהיה יבש, אוחזת לך בינתיים חזק במותניים.
הטעם של המים מעלינו מתערבב לי עם הטעם של הזין שלך, והלשון מחליקה לעבר הביצים שלך.
מכניסה את הקצה לפה, ממש בקושי מהכיפה ומהדקת שפתיים עליו.
הידיים שלי מחזיקות לך את התחת במקביל.
אתה מלטף לי את השיער, ופתאום לא מתאפק ודוחף לי את הראש אלייך ומוציא, בלי להכין אותי, אתה יודע שאני שונאת את זה, אתה נעצר, מלטף לי הפנים והשיער.
מבטיח לי שתשדל בעדינות וחוזר לנסות לזיין לי את הפה, ואתה נזהר כי אתה יודע שהזין שלך גדול מדי בשביל הפה שלי.
אתה מוציא אותו ומכניס, אני מרגישה אותך גומר ויונקת אותך, מנקה אותך, טעם של זרע ומים.
מתרוממת, אתה מסתכל עלי ומחייך, מחבק אותי ומצמיד לקיר, לא מבין איך השארת אותי ככה בחצאית, מוריד אותה בזהירות.
הרגליים שלי עלייך, נפתחות קצת בזמן שאתה מנשק אותי ככה מתחת למים, אתה מוריד ממני את התחתון.
עוטף אותי ואותך במגבת, מחזיק אותי, יוצאים מהמקלחת ואתה שם אותי על המיטה.
שנינו ערומים, ואתה מתחיל ללקק אותי, כמעט בסדר שלי, צוואר כתפיים,
רק שאתה מתעכב על החזה, מלקק במעגלים שד אחד באיטיות שמטריפה אותי, ואת השני את לש ומוחץ.
אני מלטפת אותך, את הראש והגב... כ"כ רוצה אותך!
ואתה מתעלל בי! כ"כ איטי, מלקק באיטיות, ואז מתחיל לינוק בעדינות, משגע אותי.
מעניק אותו יחס גם לשד השני.
יורד לבטן, רואה שאני מתפתלת כבר, מלקק את הבטן כשהידיים שלך לוחצות ומוחצות לי את החזה.
ואז כשאתה כ"כ קרוב....
אתה עבור לכף הרגל, מלקק לי רגל אחת באיטיות מטורפת, מלמטה למעלה, מגיע לפנים הירכיים ואני מתפתלת עוד יותר.
אתה מגלה דגדגן שכבר נפוח לקראתך, ובלי להכין אותי יותר מדי, מזיין עם הלשון, מלקק שם עמוק.
עד שאני לוחשת לך "אני רוצה את הזין שלך בפנים!"
אתה אוחז לי באגן שמתפתל כל כך כדי להרגיע אותי, מנשק, ומחדיר את הזין שלך עמוק אליי, שאני מרגישה את כל הגודל שלך בפנים.
הידיים שלי על התחת שלך, מנסות להחדיר אותו חזק, אתה יוצא ונכנס מזיין בפראות, במהירות, מרגיש איך אני לא מפסיקה להתכווץ.
ואז בלי אזהרה, יוצר ומסובב אותי, שם אותי על ארבע, ושוב נכנס ויצא במהירות,
מלטף לי את התלתלים, בטעות מדי פעם מושך[אתה חזק מדי, וכל דבר שקצת חזק כואב לי..] את השיער.
כולי מכווצת עלייך, יד אחת מלטפת את החזה שלי.
אתה שואל אם אני מוכנה שתגמור לי על החזה, אבל כבר לא מחכה לתשובה שהכל מרוח לי על החזה.
אתה אוהב לראות את זה ונותן לי נשיקה שאומרת שהלילה רק התחיל...
אבל הוא לא התחיל וכנראה לא הסתיים,
כי שוב הלילה זה לא יקרה, וכנראה גם לא יקרה אף פעם
אבל מותר לי לפנטז על מה שאסור לנו, נכון?