גם היום תהיה חידה והיא תהיה בסביבות השעה 21:00 בערב (בלי נדר כמובן)
W Wooooo its flair New member 2/5/05 #1 גם היום תהיה חידה והיא תהיה בסביבות השעה 21:00 בערב (בלי נדר כמובן)
W Wooooo its flair New member 3/5/05 #2 הנה השאלה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה פה פה עוד קצת התעייפתם אה???? טוב נו........ איזו קבוצה הדיחה את הפועל י-ם בחצי גמר הפלייאוף 2001-2? זכרו המטרה לענות נכון - וראשון
הנה השאלה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה הנה פה פה עוד קצת התעייפתם אה???? טוב נו........ איזו קבוצה הדיחה את הפועל י-ם בחצי גמר הפלייאוף 2001-2? זכרו המטרה לענות נכון - וראשון
W Wooooo its flair New member 3/5/05 #5 טבלה מעודכנת 1. עמית - 9 נק' 2. חיים - 3 נק' 3. עדי - 3 נק' 4. שוש - 3 נק'
ש שiש New member 3/5/05 #7 אפשר לנצל"ש? שוב לא עשינו איש השבוע. כן, נו, אני נודניקית, אבל אלו השרשורים הכי מעניינים פה. <הולכת להחליף ניק ל"קרציה">
אפשר לנצל"ש? שוב לא עשינו איש השבוע. כן, נו, אני נודניקית, אבל אלו השרשורים הכי מעניינים פה. <הולכת להחליף ניק ל"קרציה">
W Wooooo its flair New member 3/5/05 #8 בעניין הניקים ידוע לי שרשמת באחד השרשורים שלא קוראים לך שוש.......... כן כן, זה מגיע לא להיבהל אז מה שמך???
בעניין הניקים ידוע לי שרשמת באחד השרשורים שלא קוראים לך שוש.......... כן כן, זה מגיע לא להיבהל אז מה שמך???