גם הוא תוקף במרץ

סגול59

New member
גם הוא תוקף במרץ

7 במרץ 2006 זה בחוץ. שמעתי כבר את האלבום (פרוטקציה, פרוטקציה) והוא פשוט מ-ע-ו-ל-ה. השנה מתיס הולך להיות ענק בארה"ב. רישמו לפניכם. PEACE

Funky Giraffe

New member
גם אני שמעתי את האלבום בגירסת הפרומ

ו עם ה8-9 טראקים. (גישות לFTP Lo Kol Kah Huki
) - אבל מבטיח לקנות כשיהיה אפשר הוא הולך לשחק אותה בSONY, יאמאן. ממש בליגה של הגדולים. גם ההיפ הופ איינשטיין יתקוף במרץ, או שהירושלמי האסלי מקדים לפברואר?

סגול59

New member
אז ככה...

1.) מה ששמעתי ממתיסיהו זו הגרסה הרשמית והסופית, בעותק מוגן מהעתקות, שנמסר לחברה שמייצגת אותו בארץ (אנ.אמ.סי) 2.) האיינשטיין מתוכנן לפרסם את מחקריו בסוף פברואר. התיאוריה הראשונה תשוחרר לתלמידים בעוד כשבועיים. פירוט התזה - בהמשך. בכל מקרה: הכינו כלי כתיבה ומחברות. נ.ב: Fight RS נמסר בשעות אלה לתחנות הרדיו - ונאחל לו בהצלחה. טיפ: מומלץ לבדוק את מוסף "הארץ" ביום ה'/ו' PEACE

סגול59

New member
טעית בבנאדם, אחי.

מוזר, ולי היה נדמה שאני נחשב לאדם אמין, בטח בדיווחים לגבי אלבומים / חומרים שהולכים לצאת. לכן, בדיוק כמו שקיבלת את: התקופה הכחולה (פאקט רקורדס, 2000) איפה טעינו (MCI/פאקט רקורדס 2002) שני הצדדים (אנ.אמ.סי 2003) אתה יכול להתחיל לצפות ל: היפ הופ איינשטיין (אנ.אמ.סי 2006) מצטער אם ניפצתי את מוסכמת ה"עוד שבועיים" המקובלת כל כך במקומותינו. PEACE ס.

Funky Giraffe

New member
למה כשאני רואה את זה ישר עולה לי

בראש "מה יש, בסמים אני כבר כמה חודשים לא משתמש אז לא יהיה לי שום פיתוי כשאני יעביר שקיות בין הידיים"

Funky Giraffe

New member
ד"א בגלל שאני קטנוני

סתם בשביל הידע אף פעם אין דבר כזה עותק מוגן מהעתקות אולי מוגן מהעתקות בפורמט VBR תמיד אפשרי לתקוע כאבל פה כאבל שם להפעיל תוכנת הקלטה והופס זה אצלך

למעלה