גם הוא בא!

touti

New member
זה בסדר:)

הגעת בדיוק כדי לתת לי טפיחה על השכם

touti

New member
חמ"ל???? שו??

רחמי עליי כל הערב דיברתי ב-2 שפות אל תתחילי איתי בקיצורי מילים :)

touti

New member
בהחלט מקסימית../images/Emo13.gif ותודה לדנידין המסור

שליווה אותנו ותמך בי און ליין במסנג'ר מסכן בקושי הרשתי לו להתפלל
אבל זה היה טוב:) תודה חבר:)

ותשחק

New member
תותי

המחשב שלי נכבה ולא נדלק משעות הצהרים, כך שבדיוק פספסתיך.. הרגת אותי לגמרי מצחוק, ממתח.. לא מספיק יום חמישי הלחוץ. שולחת לך את אהבתי מרחוק.

touti

New member
משהו טוב שיצא מכל זה:)

הבן דוד של הבןם דוד מסתבר שאבא שלי מאותה עיר, מאותה שכונה בקיצר זה נגמר בהחלפת כתובות אמייל ומסנג'ר כדי להשאר בקשר ולהעביר קשר לשאר החברים מאוו מחזור:) חחחחחחחחחחחח משהו טוב יצא מהגרושים האלה:)

בורבה

New member
תותי אני מכיר ../images/Emo202.gif

במקרה במאי אולי נחבר בינכם ויצא איזה טלנובלה או סידרת טלביזיה מה אומרת ? דרך אגב שלחת את חמתך למ.........

touti

New member
לא שלחתי. אבל את הבני דודים שלחתי למעריב

ורק אחכ אמא שלי אמרה לי שאחד מהם בכלל לא יהודי אחכ התברר שהוא כן יהודי בקיצר, קטעים לך תדע, אולי זה ידליק להם ניצוץ:)

גלמור32

New member
זה מה זה מוזר - מה לחמתך לשעבר ולגרוש שלך

אצלך בבית - וזו לא הפעם הראשונה מה כל הסרט הזה אני לא זוכר מתי החלפתי מילה עם חמתי לשעבר מה הקטע המשפחתי הזה זה כאילו את איזו אם פונדקאית שמגדלת להם את הילדים והם באים לבדוק?!!! כמו מין עובדת סוציאלית שבאה לבדוק - מה הם בכלל עושים אצלך בבית ? מה את בכלל נותנת לזה יד ? בן דוד קרוב רחוק - אז מה אם הבן דוד רוצה לראות? שיזמינו את הילדים לאחר הצהוריים ושהוא יוכל לראות אותם - שיקחו אותם לפיצה שהבן דוד יוציא איזה שקל נראה כאילו שה"אבא" שם הוא בכלל איזה אימפונטנט ריגישי תפעולי דיבורי שיכותי ועוד תארים הקשורים בהנ"ל בקיצור מה הקטע ???

touti

New member
אין לי מושג מה הקטע

אני מקווה שזה לא ניסיון לחזור או לחזר. הבן דוד השאיר 100 שח לבן שלי:) והביא שעונים לילדים. כן, היה הרבה יותר הגיוני שיזמינו את הילדים או אותי לאיזה בית קפה או לבית שלהם. הפסקתי לשבור את הראש בלמצוא תשובות.

למעלה