גם הוא בא!

touti

New member
גם הוא בא!

להתקשר ולהגיד לו שלא יבוא?? או שאני פשוט יוצאת מהבית! אני מבינה למה שינו את המיקום, ובמקום אצלי אצל ההורים שלי, כדי שיוכל גם להגיע! מה אני אמורה לעשות? למזוג לו קפה? עוגה? לנהל איתו שיחה תרבותית? אוףףףף בשעה 16!

שאני אבין - ביום יום אתם לא בקשר בכלל../images/Emo35.gif

סלחי לי על הבורות אבל בשביל מה המפגש? בגלל הבן דוד שחוזר לצרפת?? קצת הסתבכתי. למה בסוף המפגש לא אצלך אלא אצל אמא שלך?? ההוא לא היה אמור לבוא?? פתאום החליט להצטרף?? למה שאת תצאי מהבית?? למה הוא לא יכול לבוא ושיהיה נחמד סה"כ מדובר באבא של הילדים. מלא שאלות יש לי - סורי. אבל שמה שלא יהיה מאחלת

touti

New member
עוד 20 דקות!

ביום יום? קשר טלפוני ענייני בקשר לילדים בכלל! וזה כשהוא עונה לטלפון כמובן. הבן דוד רוצה להגיד לי שלום. למה אצל אמא שלי? עכשיו אני מבינה למה! כי הוא בא! אליי הביתה אסור לו לעלות כמו שאסור לי לעלות אצלו. הוא לא בא בשביל הילדים, הוא לא אמור לבוא, זה ביקור נימוסין של הבן דוד. ולא הכל אפשר לתרץ ב, הוא אבא של הילדים. חכי זו רק ההתחלה... טוב הולכת להתייפייף. אם לי יצאו הצמיגים שיצאו להם העיניים. אוףףףף תכיני מים קרים:)

touti

New member
עדכון תחת אש

הנגלה של הנשים הגיעו חמותי העלתה את נושא הילדים בשבת היא לא יכולה לקחת שלושה אלא כל פעם תחלק אמרתי לה שהפעם זה יהיה ככה מתוך התחשבות אך ברגע שהאורחים יחזרו הנושא יחזור לשגרה שלושה ילדים במכה הגברים הגיעו ביי

touti

New member
ברחתי לעוד כמה שניות

יותר מידיי נימוס במכה :)

touti

New member
אין אפחד להביע תמיכה???

חברה זה עדכוניישן מהשטח!!! חם חם מהתנור בדיוק כמו העוגה שנאכלת מזערתי אתכם לרגע כי האקס משום מה טעה בדרך לשרותים ונכנס לחדר מחשב בזמן שאני פה!@ דרמה!

touti

New member
הם נכנסנו להגיד שלום לשכנים

זה אומר שזה לקראת סיום כבר ראו את אלבומי הבר מצוה

touti

New member
הוא שותה סוכרזית חחחחחחחחחחחחחחחח

בקפה. אוי מה שהגרושים עשו לו, מסכן. ליבי ליבי עליי
יאללה כבר אני צריכה שרותים, יש למישהו שירותים נייח?

touti

New member
אבא שלי הגיע!ההורים שלי צדיקים

איזה הכנסת אורחים הילדים משתוללים אבא שלי נכנס לחדר, שאל אותי אם הם הולכים להתעכב... אמרתי לו שיש דברים שתלויים ברחמי שמיים הם מחליפים חוויות מעיר הולדתם איזה קטעים אני אומרת לכם, מערכת יחסים כזו מוזרה. מזל שאמא שלי חינכה אותי טוב. אני מחייכת ונימוסית. למה הילדים לא יכולים להיות בשקט רק חמש דקות ?????עכשיו חמותי לא תרצה בכלל שילכו אליהם בשבת:)

touti

New member
נגמרה הדרמה!

ושוב הבהרנו את נושא הילדים שהפעם באים לקראתם, אבל מהפעם הבאה חוזרים לשיגרה, 3 ילדים לשבת ביחד. צר לי אם זה לא מצא חן בעיני אמא שלו, אבל אמרתי את הדברים כמו שהם יהיו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו, התפרקתי אפשר לשים פיג'אמה. תודה על התמיכה :)

reo2

New member
תותי, לא הייתי פה כל היום

אני מתנצלת אבל במשך היום בדרך כלל אני בלי מחשב ואני מתעדכנת מאוחר יותר. בכל אופן הפסדתי את כל ההתרגשות והדרמה וסליחה שלא הייתי פה לתמוך, אבל אני שמחה לפחות לראות שהכל נגמר ואת יכולה לקחת אויר לנשימה. שיהיה לך ערב נפלא ושמח!

למעלה