מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
לפחות האנשים ושאר הדברים אמיתיים.מה זה אמיתי? כשיורים במישהו בסרט זה אמיתי? סרט כהגדרה זה משהו לא אמיתי. גם אם לא משתמשים בכלים דיגיטלים.
השילוב שלהם ביחד לא
לפחות האנשים ושאר הדברים אמיתיים.מה זה אמיתי? כשיורים במישהו בסרט זה אמיתי? סרט כהגדרה זה משהו לא אמיתי. גם אם לא משתמשים בכלים דיגיטלים.
רק ילדים ואנשים שעושים לסרט פרסום, רושמים שזה סרט טוב.לפחות האנשים ושאר הדברים אמיתיים.
השילוב שלהם ביחד לא![]()
כרגע הדרך היחידה לדעת אם סרט "טוב" הוא מכירת הכרטיסים,מכירה לסטרימינג וכד'.רק ילדים ואנשים שעושים לסרט פרסום, רושמים שזה סרט טוב.
ברבי היה סרט גרוע ובכל זאת הרוויח הרבה.כרגע הדרך היחידה לדעת אם סרט "טוב" הוא מכירת הכרטיסים,מכירה לסטרימינג וכד'.
ז"א תמורה כספית.
כל השאר אפשר לזייף,מכירות עדיין לא מזייפים.
לא מאמין.ברבי היה סרט גרוע ובכל זאת הרוויח הרבה.
כי עשו לו פרסום והמון רצו לראות. אחרי שרובם ראו הבינו שזה סרט פח. אבל הסרט כבר הרוויח.
המלצות ממעריצים נלהבים שלא אכפת להם בכלל מה יש בסרט, העיקר ששמו ברבי.לא מאמין.
מי שהלך לא טמבל,קיבל המלצות טובות מחברים שלו.
ברבי פונה לצעירים ולכן לא אהבת אותו.
ברבי כבר לא כ"כ מפורסמת הרבה זמן,המלצות ממעריצים נלהבים שלא אכפת להם בכלל מה יש בסרט, העיקר ששמו ברבי.
גם על הסרט הזה כבר לא שומעים יותר. מה שמרמז שהוא היה פופולרי בגלל מסע פרסום גדול שעשו לו. וכשזה נגמר, נשאר רק סרט גרוע.ברבי כבר לא כ"כ מפורסמת הרבה זמן,
יש בובות אחרות כמו בראץ'.
חוץ מזה ברבי זה לילדות קטנות שמשחקות בבובות ומי שרואה את הסרט זה יותר מבוגרים.
דרך אגב לא הבנתי למה קן מכוער/מבוגר יחסית אליה?
סרט בלי המשכיות לא אומר שהוא לא טוב,יכול להיות שהיה טוב לזמנו.גם על הסרט הזה כבר לא שומעים יותר. מה שמרמז שהוא היה פופולרי בגלל מסע פרסום גדול שעשו לו. וכשזה נגמר, נשאר רק סרט גרוע.
אז אתה לא מבין מה זה עדר.סרט בלי המשכיות לא אומר שהוא לא טוב,יכול להיות שהיה טוב לזמנו.
אתה טוען שמי שהלך לסרט לרוב התאכזב אני טוען שלא כי אחרת לא היה מגיע לכמויות האלה.
זה לא קשור לאם עושים לסרט סרט המשך. נו? כבר ראית?סרט בלי המשכיות לא אומר שהוא לא טוב,יכול להיות שהיה טוב לזמנו.
אתה טוען שמי שהלך לסרט לרוב התאכזב אני טוען שלא כי אחרת לא היה מגיע לכמויות האלה.
שראיתי בטריילר שיש דברים ילדותיים - עזבתי מייד.זה לא קשור לאם עושים לסרט סרט המשך. נו? כבר ראית?
אז תראה את הסרט של מארוול Thunderbolts (2025)שראיתי בטריילר שיש דברים ילדותיים - עזבתי מייד.
ברור שאני לא אראה אותו.
אולי,Thunderbolts (2025)
אתה מסוגל בכלל לצפות רצוף בסרט של שעתיים?אולי,
נראה לי קצת כבד מידי רגשית ובלי הומור אבל אולי זה רק הטריילר,בהזדמנות
אני אראה 10 דקות.
רצוף לא,אני רואה בחלקים.אתה מסוגל בכלל לצפות רצוף בסרט של שעתיים?
ופרק של סדרה שהוא בערך 40 דקות, אתה מסוגל לראות רצוף?רצוף לא,אני רואה בחלקים.
גם שהייתי צעיר היה לי קשה לראות סרט של שעתיים בבית קולנוע,
צריך לפחות הפסקה באמצע.
פעם כן היום לא.ופרק של סדרה שהוא בערך 40 דקות, אתה מסוגל לראות רצוף?
אני למשל הייתי פעם יכול לשחק שעות במשחקי וידאו שונים. היום הרבה פחות זמן.פעם כן היום לא.
זה פשוט לא מספיק מעניין אותי,צפייה של 40 דקות? אולי חסרים לך כל מיני רכיבי תזונה שמשפיעים על הריכוז![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.