מה יותר גרביץ מסרטים אחרים?
איש הפלדה היתה גרסה חדשה לסופרמן וזה היה סרט שעשוי טוב.מה יותר גרביץ מסרטים אחרים?
איך אתה יכול לקבוע זאת, אם טרם צפית בו?איש הפלדה היתה גרסה חדשה לסופרמן וזה היה סרט שעשוי טוב.
הסרט הזה הוא זבל.
איך קבעת שלא צפיתי בו?איך אתה יכול לקבוע זאת, אם טרם צפית בו?
הסרטים האלה מיועדים לצעירים מאוד ואתה כבר לא.
זה לא קשור בכלל.הסרטים האלה מיועדים לצעירים מאוד ואתה כבר לא.
אף על פי שאתה חושב שאתה כן...
לפי הפרומו זה יותר ילדותי מסרטים אחרים של סופרמן.זה לא קשור בכלל.
אני מתבסס על הסרטים הקודמים של DC ומארוול ולא רק אלה של סופרמן. ואיך שעשו את הנוכחי זה פשוט גרוע.
לקהל צעיר שרוצה עלילות מטופשות יש את הסדרה פאואר ריינג'רס.לפי הפרומו זה יותר ילדותי מסרטים אחרים של סופרמן.
זה המגמה לפנות לקהל הצעיר.
המבוגר יותר רואה נטפליקס...
סדרה זה לא סרט,ואנימציה זה לא אמיתי - זה ז'אנרים אחרים.לקהל צעיר שרוצה עלילות מטופשות יש את הסדרה פאואר ריינג'רס.
אפילו סרטי האנימציה של DC לא מטופשים כמו הסרט הנוכחי.
סרט אנימציה של DC זה לא סרט מצוייר לילדים. זה סרט שמחקה סרט מצולם.סדרה זה לא סרט,ואנימציה זה לא אמיתי - זה ז'אנרים אחרים.
עדיין זה ז'אנר אחר.סרט אנימציה של DC זה לא סרט מצוייר לילדים. זה סרט שמחקה סרט מצולם.
זה לא רלוונטי. באנימציה לדוגמה הז'אנר המצוייר של מורטל קומבט היה יותר אלים ומעניין מהסרט האחרון שצפיתי שהיה מצולם.עדיין זה ז'אנר אחר.
יש מי שלא אוהב אנימציה בסרטי אקשן - כמוני.זה לא רלוונטי. באנימציה לדוגמה הז'אנר המצוייר של מורטל קומבט היה יותר אלים ומעניין מהסרט האחרון שצפיתי שהיה מצולם.
מה אתה לא אוהב? יש כל מיני סגנונות אנימציה בסרטים האלה. אם אתה אוהב מארוול ו- DC אתה מפסיד אם אתה לא צופה בסרטים האלה.יש מי שלא אוהב אנימציה בסרטי אקשן - כמוני.
אני אוהב אקשן אמיתי,אז גם הסרטים עם הטריקים הדיגיטליים אני לא אוהב לפעמים,מה אתה לא אוהב? יש כל מיני סגנונות אנימציה בסרטים האלה. אם אתה אוהב מארוול ו- DC אתה מפסיד אם אתה לא צופה בסרטים האלה.
מה זה אמיתי? כשיורים במישהו בסרט זה אמיתי? סרט כהגדרה זה משהו לא אמיתי. גם אם לא משתמשים בכלים דיגיטלים.אני אוהב אקשן אמיתי,אז גם הסרטים עם הטריקים הדיגיטליים אני לא אוהב לפעמים,
אז בטח אנימציה שהכל כאילו.
אנימציה מספיק לי לקומדיות מבוגרים - ריק ומורטי,סאותפארק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.