~ גם ביקורת .. ~

~ גם ביקורת .. ~

* קרדיט לנטלי - זאת שתמיד עושה את הביקורות * השער-מהמם! אהבתי מאוד את התמונה... משפט המחץ-חחח.. משפט מצחיק! מכתב השבוע-אני תמיד אוהבת לקרוא את המכתבים מחדש... ושלחתי גם אני כמה מכתבים... עושים צחוק-רוב הבדיחות לא כ"כ מצחיקות... אבל לא שמעתי אותן בשום מקום! הצלצול הוא בשבילכם-חח מסכנים האנשים שדביר עובד עליהם... אבל התמונה של המרבה רגליים עשתה לי בחילה! הכו את המומחה-אהבתי מאוד את השאלות! הן מאוד מקוריות ואני תמיד קוראת את המדור! קומי קומיקס-מדור לא כ"כ שימושי... אני רק פעם ב20 שנה מציירת... (חחח) ההיסטוריה חוזרת-אף פעם לא אהבתי היסטוריה... אבל מאז שקראתי פעם ראשונה את המדור הזה? גיליתי שהיסטוריה יכולה להיות כ"כ מעניינת...!!! חיה בסרט (הכתבה של דמי לובאטו) -מאוד אהבתי לקרוא את הכתבה!!! אני מאוד מאוד אוהבת את דמי לובאטו!!! מיתוסים על דינוזאורים-לדעתי המדור הזה מאוד מיותר!!! וחוץ מזה, זה מדור לבנים... פותחים דף חדש-אני תמיד אוהבת לקרוא את הסיפורים שיש שם!!! יש לי את כל הספרים שפירסמתם... אני אישית מאוד אוהבת לקרוא (אבל אני לא תולעת ספרים...) והמדור הזה מאוד מעניין אותי! המלאכים שלי-וואי אני חולה על כמעט מלאכים! תמיד שאני מקבלת את העיתון, דבר ראשון-לקרוא את המדור הזה! אני מעריצה שרופה של כמעט מלאכים, ואם תיכנסו לחדר שלי, תראו דברים רק של כמעט מלאכים... (מר המלכה!!!) פוסטר-פוסטר נחמד... היו יותר טובים... השלט-אחד המדורים האהובים עליי! אני הכי אוהבת לקרוא את חדשות השבוע, כי זה מאוד מעניין! ארתור ובלו, איזי, שוקי-אני מאוד מאוד אוהבת לקרוא את הקומיקס המצחיק הזה...!!! בשוקי אני תמיד משלימה לבד בבית... מה נשתנה?-מדור נחמד... אני תמיד מוצאת את הכל בדקה! זבנגלה-חחח.. אהבתי! הוא תמיד מעניין ומצחיק!!! שלוש ארבע לעבודה-מושלם!!! כתוב בכוכבים-רק בזכות המדור הזה, אני יודעת מה יקרה לי השבוע! (וזה באמת קורה!!!) בוחן עצמי-אני אוהבת את המדור הזה, כי פה אני יכולה ללמוד יותר על עצמי... :) בקיצור, הציון הוא: 98 מתוך 100! כ"ה! (כל הכבוד)

NaTaLi PeReS

New member
כן יופי תודה רבה על הקרדיט אבל קוראים לי עדן.

והעם כל הכבוד שונאת שמעתיקים ממני דברים !!!!!!!!!!

כנסי ..

בשם משתמש שלך כתוב נטלי .. ואם את שונאת אז סליחה לא ידעתי .. אני לא אעשה עוד ביקורות אם את לא מסכימה ..

NaTaLi PeReS

New member
כנסי גם

שמתי לב שבשם שלי כתוב נטלי כתוב 'נטלי פרס' שאני מעריצה שלה מטלי פרס משחקת את לונה ממפונקים.. ואני מעדיפה שלא תעשי ביקורות כי אני המצאתי את זה והכל.. אבל אני לא מחליטה עלייך או משו

כנסי ~ ♥

לא , לאא , זה בסדר . אני לא אעשה ביקורות . והאמת ? לא קראתי ת'שם משפחה .. אם הייתי קוראת הייתי מבינה שזאת נטלי פרס ..

למעלה