גם ביום ראשון שביתה!

גם ביום ראשון שביתה!

http://news.walla.co.il/?w=//1066962 מצד אחד זה טוב בשבילי, בגלל שביום שני לאחר מכן יש לי מבחן בלשון ואז יש את כל היום להתכונן. מצד שני, אני יודעת שאני סתם אהיה בבית ולא אלמד, אדחה את זה כל הזמן. וגם הייתה אמורה להיות לי שיחה עם היועצת ביום ראשון, ועכשיו אני לא יודעת מה יהיה עם זה

מכושפת15

New member
בדיוק נכנסתי לפורום להודיע לכולם

ואת כבר רשמת
איזה כיףףףף עוד יום חופש! זה כלכך מתאים עכשיו! וגם יהיה לי זמן ללמוד למבחן הענק בהיסטוריה
טוב מה שנשאר זה לקוות שזה לא יתבטל ברגע האחרון..

Snow fairy

New member
[אופס, נשלח באמצע../images/Emo3.gif]

כי אמור להיות לי מבחן בלשון ביום ראשוןD:

תמיר1991

New member
איזה ענק זה../images/Emo9.gif

אני שובת גם ביום שני, אין לי כוח למבחן במתמטיקה. טוב נו, חופש ארוך זה תמיד טוב
תמיר.

נו מה יהיה עם זה?

יש לי מבחן שנדחה כבר פעמיים, אחת מהן בגלל השביתה.... אין לי מה לעשות בבית בימים שיש שביתה, זה פשוט משעמם. לא יודעת, לא נראה לי שזה הדבר הכי טוב. מה גם שזה פוגע באלה שכן אכפת להם מהלימודים
(כן כן, אז יש לי חברים מוזרים. אז מה? חחח) מה אני אמורה לעשות עוד יום בבית?! חוצמזה שאמור ביום ראשון להיות לי מחשבים וצריך לדבר איתו בקשר למבחן!!! זה לא הולך ככה

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיך זה פוגע בהם

כאילו, הפסידו כולה יומיים לימודים, ובהנחה שאין להם בגרות לחוצה בקרוב, איך זה כבר משפיע עליהם? יש לי חברה כזאת בכיתה שעמדה לבכות כשהודיעו שיש שביתה, כי היא תהיה זרוקה בבית ותפסיד יום לימודים ותהיה בפיגור של חומר. אני לא מבינה אנשים כאלו. נותנים לכם יום חופש מכל מיני אידיאולוגית לא מובנת, תקחו, תשתקו, ותגידו תודה

הבעיה היא

שהשביתה אצלנו במקרה נופלת על ימים עם מקצועות שאנחנו עושים בהם בגרות השנה, וככה יביאו אותנו להשלים את השעות האלה בחופש פסח, וזה לא הכי כיף בעולם

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif מה זה משנה?

גם ככה יש תגבורים בפסח, זה לא כאילו הנחיתו את זה משומקום.

Aline In Chains

New member
ענק!

יש לי בוחן בהיסטוריה יום ראשון P: ואני לומדת עד 3:) יאללה איזה כיף

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif מממממ,

מצד אחד זה טוב, אני יכולה לצאת לארוחת בוקר עם חברים וכו', להיפגש עם ידיד בת"א.. אבל!! המורה שלנו למתמטיקה אמרה (ביום רביעי, לפני השביתה הקודמת) שאת הארבע שעות נצטרך להשלים! סססס.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני אוהבת את השביתות האלו

זה בא לי כ"כ טוב בחמישי על מבחן באנגלית ובראשון על מבחן בביולוגיה. אם בשלישי (על פיזיקה
) גם תהיה שביתה, בעזרת השם, מישהו שם יצא כלי לגמרי.

למעלה