גם אתם עמוסים?

faland

New member
גם אתם עמוסים?

עכשיו לפניי הכריסמס מפציצים אותנו בשיעורים ואני בטוח שלפחות 2 תלמידים יחתכו את הוורידים לפניי החופשה. אלה שלומדים בבצפר או באוניברסיטה גם אתם עמוסים כ"כ? יש איזה מקום שלא צריך לעבוד בו כ"כ? (אם יש אני ישר אורז מיזוודות ועובר)

ממש לא

היום בבצפר ראינו 3 סרטים, כל שעתיים סרט. ומחר אנחנו הולכים לים. בכל אופן.. בהצלחה לך...

faland

New member
את בת 14 אתץ לא נחשבת...

השאלה הייתה יותר לכיוון של כיצתות י' ולסטודנטים... ברור שאין לך מה לעשות את רק במה? ח'? ט'? תהני כל עוד את יכולה...

AngeIDust

New member
וגם י י"א יכולים לשבת בשקט

עד הבגרויות החיים יפים. משם זה רק מתדרדר

faland

New member
אני גר בקנדה...

והולך לבצפר פרטי פה אין בגרויות אלה רק תלמידיי אוניברסיטה שבאים לבקר ואומרים שאוניברסיטה זו סתם חזרה על כיתה י"ב כשאפשר לשתות בירה...

*מוציא את הראש ממתחת לספרים*

*מסתכל ימינה* אה, הנה הערימה שאני חושב שאמילי מתחתיה... יש בקבוק מים ליד, והוא ריק כבר הרבה זמן.. נקווה שהיא עוד נושמת. *מסתכל שמאלה*.. הנה זוג עיניים ב"מבט" מציצות להן מבעד לעמודים בLA.

Psychodish

New member
הממפפפ

לא ממש. פה ושם מבחנים. במילא בקושי יש לנו שיעורים. ראינו איזה 2-3 סרטים לאחרונה. ביום שני בכלל לא היו לנו מורים... אבל הידד! יש לנו כיתה של חננות...אז עשינו את מה שהינו צריכים גם בלי מורה. למה כשהוא שם...לא שמים לב. בעעעע

faland

New member
יא איזה כיף...

אצלנו המורים יתאבדו אבל לא יתנו לנו סרט.. ואני לומד עד 4 וחצי כל יום... מאיפה אתה בכלל? ישראל?

Psychodish

New member
hhmmmffffff

אנחנו לומדים שלוש ימים בשבוע עד שלוש וחצי בעעעעע אבל חפיף ביי דה וואי אני בת ואני מהקוטב

AnnabeI Lee

New member
עכשיו נשארו רק עוד שני מבחנים ביום שני

ואחר כך שבועיים של חופשה!

Hielo

New member
nah..

היום ראינו 2 סרטים, ובכל שאר השיעורים סתם דיברנו. אתמול היה field trip. וזהו, מחר יום אחרון ואפילו color day! woohoo!

מה אתם מתלוננים???

לי יש 4 בגרויות ממש קשות עוד חודש...

Hielo

New member
קרוב,

אני סתם גרה באיזה חור בקאריביים שבמקרה גם נקרא הרפובליקה הדומיניקנית.

למעלה