גם אתם נהנים,

גם אתם נהנים,

מהרגשה של פחד? מהרגשה של להיות על קצה החיים? כל מי שעשה סנפלינג יודע שלעמוד בקצה הצוק ברגעים הראשונים זה פחד משתק... אתם תהנו מזה? (הדוגמא להמחשה, כנל כל האקסטרים למיניהם)

את יודעת מה זה פחד גבהים?

זה לא שאת מפחדת לעמוד בגובה... זה פחד נורמלי. פחד גבהים זה מעיין שיכרון חושים שמושך את הבן אדם לקפוץ למטה... זה דבר נדיר!

צופי 012

New member
פחד גבהים זה סוג של פוביה שנובעת

בד``כ מעניין תורשתי או מטראומה אצלי זה גם וגם! וזה גורם לבנאדם לפחד ברמות לא נורמאליות מגבהים זה בד``כ מתבטא בסחרחורות וזרמים בכל הגוף!

צופי 012

New member
כן!! זה מעצים את ההרגשה של הטירוף!

פעם עשיתי באנג`י לתוך מים וזה היה מטורף! מפחיד חבל``ז, אבל שווה!

צופי 012

New member
תאמת שזה קרה לי פעם כשהייתי קטנה

התעלפתי באיזה מסלול עם המשפחה...אבל זה לא קרה לי מאז כי מתחספסים עם זה אבא שלי (שגם לו יש) דואג לקחת אותנו למסלולים מפחידים...ואם זה יקרה, די לצרה בשעתה;-)

צופי 012

New member
אתה לא מבין איך אני מתה לעשות את

הדברים האלו! אבל החבר`ה שלי יבשנים בטירוף...הם ממש לא בקטעים האלו

שירליחצ

New member
חח בכוונה אתה אומר צלילה?

מה שהתכוונתי זה לא שאני לא אוהבת אתגרים אם הם כרוכים במידת מה של סיכון, אלא שאני לא אוהבת את ההרגשה הזו של הפחד בשניה לפני שאתה קופץ או מסתכן.... לדוגמא אני בחיים לא אקפוץ ביהודיה.. אבל צלילה אולי יש מצב שתקרה ח``ו תקלה אבל בגדול לא צריך איזושהי תעוזה או אומץ בשביל לצלול...

שירליחצ

New member
בטוח שיש גם בנות..

אבל בגדול זו תכונה בעיקר של בנים... נגיד רוב התאונות בכביש זה גברים כי הם לא יפחדו לנסוע על 170 ולקחת סיכונים בכביש (הם דווקא מרגישים מגניבים מישומה...) מה שלא מושך נשים, שבדכ זהירות יותר...

צופי 012

New member
מותק! אני גם חשבתי ככה עד שניסיתי

וזה שווה! תנסי...לא תמותי מזה...אולי תהני...

למעלה