גם אתם מנסים לשרוד את הברדק בחדרי הילדים ?

NoaModiin

New member
גם אתם מנסים לשרוד את הברדק בחדרי הילדים ?

או שזה קורה רק בבית שלי ? צנצנות עוגות חצי ריקות עומדות / שוכבות על שולחן המחשב, ספלים מרוקנים שפעם היה בהם שוקו מסודרים כמו למסדר על המדפים (ואתם יודעים ששוקו מתיבש יופי), אריזות ועטיפות למיניהם זרוקים בכל מקום אפשרי, קופסאות מעדנים ריקות עם הכפיות בתוכם יבשים ודבוקים... נכנסתי בטעות לחדר, ומצאתי את עצמי בורחת כל עוד נפשי בי
ובסך הכל עברו שבועיים מאז נקיון הפסח....

את עושה וינטלציה לעצבים או שאת רוצה עיצות?

טיפ ראשוני: יש כבל כזה נחמד, שמחבר את המחשב לחשמל. בהיעדרו אין מה לעשות מול המחשב. שווה לבדוק איך היעדרו משפיע על המוטיבציה לנקיון החדר

NoaModiin

New member
בגיל 14 "הילד" יודע לאלתר

ואפילו ילך לקנות כבל SPARE
אבל את צודקת - ברור שאפשר לקחת את העניינים בידיים ולהתעקש. והוא דווקא בחור טוב, רק שאני כבר התעייפתי להעיר...

תשמעי,

תבחרי בתבונה את המלחמות שלך מחד. מאידך - תשחררי רק איפה שאת באמת מסוגלת, כי אם לא - זה ימשיך להפריע לך. קראתי את כל העיצות. ברור לי שדין נערים מתבגרים ודין ילדים - לא חד הוא. את יכולה להגיע איתם להסכם על סף תברואתי מינימלי של החדר. את גם יכולה לנצל את המעבר לבית החדש ליישור קו על דרישות מינימליות למצב החדר. ועוד דבר שבעיני הוא משמעותי - את יכולה להציע להם עזרה בתכנון נכון של החדר, בצורה שלא תדרוש מהם הרבה מאמץ לשמר אותו מסודר. בעיני זה עושה את כל ההבדל (החדר של הבנים שלי, על שלל צעצועיו וחלקי הפליימוביל והגוגוסים והגרומיטים שבו, מאורגן כך שבכמה דקות קצרות של עבודה שלהם הוא מסודר לגמרי). אם תרצי רעיונות או עיצות - תגידי.

Rtitan

New member
אצל הילדים שלי... ../images/Emo122.gif אוי ואבוי...

אם יש אוכל בחדרים... אבל בהחלט יש להם דרכים יצירתיות להפוך את החדרים למגרש השדים... אצל הבן הגדול זו עירבוביית דיסקים ואביזרי מחשב/מקלות תופים/כבלים מהאייפוד לרמקולים/אוזניות/עוד אוזניות ועוד סלט של דברים שרק המלאך גבריאל מבין מי נגד מי שם... אבל זה החדר שלו... הבן הקטן יותר מסודר אבל רק כי הוא כמעט לא בידר. זה יגיע בעוד כמה שנים. כשהם גרו אצלי אמרתי להם שהחדר שלהם הוא ״שלהם״ במלוא מובן המילה: כלומר הם אחראיים לו לגמרי. אחרי שבופ״ש אחד הם הגיעו לשם וגילו את תוצאות הברדק שלהם, הם התחילו לדאוג שיהיה מסודר שם. אל תאבדי את הסמכות ההורית - זה הבית שלך ואת זו שתקבע מה הולך שם. בהצלחה.

אני לא מרשה לאכול בחדרים

אבל בגדים עושים בלאגן ניפלא , ספרים ומחברות גם יודעים להתבלגן , אפילו המצעים יודעים להתבלגן........... מוכר. בהחלט מוכר.

אין כמו

לראות את הבן הגדול(בן 3) מלפף את אחיו הקטן בן השנה בנייר טואלט... פשוט קורע ועצוב כאחד...

את טועה מותק...

הם צריכים לשרוד אותי - לא אני אותם. אצלי אין מצב שמתקרב אפילו למה שתארת. יש דברים שצריך להרוג אותם כשהם קטנים...

NoaModiin

New member
יש מצב שבית חדש

נחשב "כשהם קטנים" ??? אנסה להרוג את זה שם....

עוקצני

New member
מאד פשוט

ככה היה לי עם הגדולה, אז פעם בכמה ימים נכנסתי לחדר שלה עם ארגז קרטון קטן, כל מה שעל שולחן המחשב, להוציא מקלדת ועכבר, נדחף בקלילות לארגז ומשם לארון הבגדים שלה
התופעה נפסקה מהר מאד

NoaModiin

New member
../images/Emo5.gif

אחלה רעיון
נראה לי שאאמץ את השיטה. אולי אפילו אפזר את תוכן הארגז בארון

הפתרון היעיל לברדק בחדרי הילדים פשוט מאוד....

קובעים יום שבו נעשה סדר בחדר.ומעבר לכך לא מתעסקים בזה. מאפשרים לילד להזמין חברים לבילוי משותף בפלייסשטיין. יש סדר כי לא נעים.חחחחחח בעיני הפתרון הכי יעיל. והכי חשוב יש לילד אחריות אישית לחייו . ופה באה השאלה בן כמה הילד?

NoaModiin

New member
בן 14...

כשיש חברים הבעיה גדולה יותר - פשוט תכפילי את כל הבלאגן במספר החברים. ואני כמובן לא מנקה אחריהם - עד שהכל מעלה עובש ואני נכנעת... ואז.. אבוי לצעקות בבית....

kleo patra

New member
בואי תראי

הבית מתוקתק החדרים מסודרים כמו חיילים.. אינמצב שאצלי יהיה צעצוע זרוק באמצע הבית
ואוכל? בחדרים אסור להם להכנס עם אוכל/ פירות/ חטיפים..
הם למדו את זה בדרך קשה והם נתנהגים מסודר להפליא.-)

kleo patra

New member
זה הכל ענין של שליטה על הילדים

ובאמת צריך לעשות את זה מגיל קטן בכדי שיפנימו אך בגיל 14...אני הייתי פוגעת להם בנקודות כואבות שלא יגיעו למצב כזה. יאללה מתי את באה?ל-
?

Rtitan

New member
../images/Emo46.gif את רוצה להסתבך עם YE???

זה התחום שלי - תמצאי לך נישה אחרת!!

שרשירית

New member
בדיוק, זה עניין של חינוך, חוקים וגבולות

יש הרבה זכויות אבל יש גם חובות. מתחילים בגיל צעיר אחרת הילדים יגדלו להיות פרזיטים.

למעלה