גם אתם גיליתם, כמוני, ממש במפתיע

lemner40

Well-known member
שבשבוע הבא ראש השנה?
השנה מתחילה ב1 לינואר לא עכשיו
ראש השנה היהודי עבור 80 אחוז מהציבור, זה עוד חופש עם סיבה לא ברורה
ברצף של חגים לא ברורים
שעד שבאה הממשלה ההוכחית והפכה את ישראל למדינה מוצרעת
זה היה חודש טיולים בחול.

סופהו 1

Well-known member
השנה מתחילה ב1 לינואר לא עכשיו
ראש השנה היהודי עבור 80 אחוז מהציבור, זה עוד חופש עם סיבה לא ברורה
ברצף של חגים לא ברורים
שעד שבאה הממשלה ההוכחית והפכה את ישראל למדינה מוצרעת
זה היה חודש טיולים בחול.
בדקתי שוב (לא את הסטטיסטיקה, כי היא לא מעניינת אותי, במקרה הזה) גם ביומן, גם בלוח השנה.
אם נרצה ואם לאו, ראש השנה העברי חל באלף בתשרי.
מה כל אחד עושה עם המידע הזה, זה כבר עניין פרטי שלו.

חוצמזה, לפורום הקטן הזה, שהוא סוג של בועה, יש יתרון גדול.
לא מדברים בו על הממשלה, על המדינה, על המצב.
זה סוג של הסכם לא כתוב, שלאורך השנים כולם עמדו בו ואין שום סיבה לשנות זאת.
שיישאר בועה.

קלייטון.ש

Well-known member
אחרי ששכחתי את שבועות וגיליתי את זה בבוקר של ערב החג, ובכך הפגנתי חוסר אכפתיות וניתוק מעניני משפחה ונכדים, הפולניות עברו לנוהל תזכור אובססיבי, ואני מקבל תזכורת כל יום לגבי החג המתקרב.
לא שזה עוזר כי אני שב ושוכח על מה דובר דקה אחרי התזכורת.
הדבר היחיד שהחלטתי באמת לשנות הוא שבפעם הבאה שיגידו לי שנוסעים לחג, לא לגלות שהרגע גיליתי או נזכרתי שיש חג.
בין כה וכה לא אני אורז את הבגדים לחג, הרי אי אפשר לסמוך עלי שאני אדע מה לובשים, אם אני בכלל יודע אילו בגדים יש לי. אכן אני לא יודע ומופתע כל פעם מחדש. חולצה חדשה, מכנסיים חדשים, נעליים שאני רואה בפעם הראשונה.
כך שאני לא אהיה במצב שהייתי אמור לארוז לחג ושכחתי.
כל מה שאני צריך כשאומרים לי שנוסעים, הוא להסכים ולבוא בצייתנות.

סופהו 1

Well-known member
אחרי ששכחתי את שבועות וגיליתי את זה בבוקר של ערב החג, ובכך הפגנתי חוסר אכפתיות וניתוק מעניני משפחה ונכדים, הפולניות עברו לנוהל תזכור אובססיבי, ואני מקבל תזכורת כל יום לגבי החג המתקרב.
לא שזה עוזר כי אני שב ושוכח על מה דובר דקה אחרי התזכורת.
הדבר היחיד שהחלטתי באמת לשנות הוא שבפעם הבאה שיגידו לי שנוסעים לחג, לא לגלות שהרגע גיליתי או נזכרתי שיש חג. מעולה!!!
בין כה וכה לא אני אורז את הבגדים לחג, הרי אי אפשר לסמוך עלי שאני אדע מה לובשים, אם אני בכלל יודע אילו בגדים יש לי. אכן אני לא יודע ומופתע כל פעם מחדש. חולצה חדשה, מכנסיים חדשים, נעליים שאני רואה בפעם הראשונה.
כך שאני לא אהיה במצב שהייתי אמור לארוז לחג ושכחתי.
כל מה שאני צריך כשאומרים לי שנוסעים, הוא להסכים ולבוא בצייתנות.
ואני החלטתי השנה שאפחד לא יגרום לי לצאת בערב החג מהבית, להיכנס לרכב, להיתקע בשיירות. (או לחילופין להגיע מוקדם ולהיתקע אצל אחרים עד הערב)
החלטתי גם שלא רק אני, אלא שאיש לא יצטרך לצאת בערב החג מהבית, להיכנס לרכב ולהיתקע בשיירות בדרך לכאן. שיתקעו בדרך אל אחרים וכאן, בערב חג, יהיה שקט ורגוע.

כוכבית מצויה

Well-known member
ואני החלטתי השנה שאפחד לא יגרום לי לצאת בערב החג מהבית, להיכנס לרכב, להיתקע בשיירות. (או לחילופין להגיע מוקדם ולהיתקע אצל אחרים עד הערב)
החלטתי גם שלא רק אני, אלא שאיש לא יצטרך לצאת בערב החג מהבית, להיכנס לרכב ולהיתקע בשיירות בדרך לכאן. שיתקעו בדרך אל אחרים וכאן, בערב חג, יהיה שקט ורגוע.
לכן ארוחת ערב החג היא במרחק 8 דקות נסיעה כשהרמזורים לרעתי...

אבח"י

Well-known member
אין לי ברירה.
לא אבוא; אגרום למשבר משפחתי.
לא אני אהיה אחראי להיווצרות ריב.

למעלה