גם אצל מני - מפגש בנושא

טימור

New member
גם אצל מני - מפגש בנושא

שלום לכולם ראציתי להפנות אתכם לצפייה בתכנית הערב "אצל מני" שתשודר בשעה 21:30 בערב, בתכנית יפגש איש בן 39 עם אימו הביולוגית.אח"כ ישודר הסרט על אימוץ תינוקות. בשידור תלוה אותו אימו המאמצת. שיר , מהיכרותי את בעיית השיחה הפתוחה בבית שלך... הייתי מציעה לך לחשוף את ההורים בערב לצפייה בתכנית זו (בדרך אגב) ,לא לכבות את הטלויזיה אחרי מבט, בתקוה שכאשר ייראו או ישמעו ברקע את התכנית הם יבינו שאפשר גם אחרת,שהורים מאמצים יכולים להיות מעורבים ומלוים, כי זה משאיר לכולם אפשרות לדבר על ה"ק"ול בלי להדחיק,להקשיב למילים אחד של השני והכי חשוב לא לריב... שיר , אני יודעת שקשה לך כל פעם למתוח את החבל מחדש, אבל זה חשוב אולי זה יתרום אצלך לשינוי המצב והמחר יהיה לך יותר קל אני מקוה שיהיה לכם רק טוב,אמרתי לך שהטוב שלי נובע מתוכי,לא ניזוק מהסביבה.

..שיר..

New member
../images/Emo39.gif טימור ברוכה הבאה למישפחתנו

אוף כמה אומץ צריך כדי לעשות זאת באמת קשה כל פעם למתוח את החבל מחדש והפחד מהתגובה פשוט משתק.. כמו שאני מכירה את הורי אז קלעת בול אחרי מבט הטלויזיה עוברת ערוץ או למצב של כיבוי ,אני יודעת שזה יגרור אחרי זה משפטים כגון : אז אם את רוצה את יכולה ללכת אלהה שהיא תגדל אותך הדלת פתוחה .., אחרי סגירות של כל כך הרבה שנים תוכנית טלויזיה אחת לא תשנה אותם נראה לי. הלוואי שיהיה לי האומץץץץץ לעשות כך (יש לך מושג איפה קונים שקים של אומץ
) רק אם לא הייתי מפחדת מהתגובות שלהם שמחר אני יהיה לא בתוך הבית אלא בחוץ .. אז חושבת על הנושא לא יאומן איך כל דבר מחזיר אותי , ואת האמת קצת מקנא בבחור ההוא . אז שוב ברוכה הבאה למשפחתנו
שיר

למעלה