גם אצלכם זה כך?

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
גם אצלכם זה כך?

יש לי בעיה, אני יכול לגלות אמפטיה רק לעונה הראשונה של כל סידרת ריל-טי-וי, אם יש הצלחה לתוכנית ומוציאים תוכנית מס' 2, יש לי בעיה להכנס לעיניין עם המתחרים החדשים. נניח לדוגמא.... פרדייז הוטל, התמכרתי לעונה הראשונה באופן אבסולוטי (בדיוק כמו שהייתי צוחק על אחרים שהתמכרו לתוכניות טלביזיה). לא משנה כמה טובה/מעניינת/מרתקת/מפתיעה תהיה העונה השניה, מבחינתי פרדייז הוטל זה קית',שרלה,איימי,טרה וכו'. כל הרכב אחר , יוצר אצלי הרגשה של "חיקוי" ואני מאבד עיניין. זה מה שקרה עם "המירוץ למיליון" ועם "פרדייז הוטל". גם אצלכם זה ככה? או שכל עונה של תוכנית היא עיניין בפני עצמו ואתם לא עושים "השלכות" מהעונה הקודמת. או אם נחדד את הנקודה, האם אתם נהנים ומזדהים עם הדמויות בעונה השניה/שלישית/רביעית וכו' כמו עם העונה הראשונה?

Boran

New member
ממ...

את פרדייז לא ראיתי, אבל בהישרדות למשל אצלי זה ממש לא כך. בהישרדות לפחות, בכל עונה עושים משהו אחר מבחינת המשחק, וגם הסביבה שונה, ובכלל- האנשים שונים, ולדעתי זה מוסיף המון. זה לא ממש "העתקה" לדעתי, כי גם בזמן שבכל עונה יש את ה"בריאן מעונה 5" ואת ה-"קולין מעונה 1", יש בה גם עוד 10 שורדים שהם עצמם, ולא חיקוי של מישהו אחר. בשבילי לפחות. במירוץ למיליון ראיתי רק את עונה 4 ואחריה את עונה 3 אז אני לא ממש יודע להגיד.

ThE Fire GiRl

New member
אצלי זה דומה...

גם אני ככה, בהתחלה אני ממש ממש לא מתלהבת מהעונה השנייה, ואני בטוחה שאני לא אוהב אותה כמו הקודמת, ולאט לאט אני מתחילה להתרגל ולהתחיל להתמכר גם לעונה השנייה. בעונה הראושנה אני כבר מכירה את כל האנשים, את צורת ההתנהגות שלהם, את דרך המחשבה שלהם, את הסיפור שלהם, ובעונה השנייה זה אנשים חדשים שאני לא יודעת כלום עליהם ולכן נורא קשה לי שוב להרגל לקאסט אחר... אבל בסופו של דבר אני מתרגלת, לא עד הסוף, כי עדיין, אין כמו המירוץ למילון 1... אין כמו הגוידו טים, שעשו בעיות לכולם... ובמרוץ למיליון 2 אין כמו ויל וטרה וכריס ואלכס... אני פשוט בן אדם שלא מסתגל מהר לשינויים..

gig19

New member
אני....

בהשרדות לוקח לי 2 פרקים עד שאני מכירה את כל המתמודדים אבל תמיד ישארו אצלי השורדים מעונה 2 ובמרוץ ראיתי רק מהפרק האחרון של עונה אחת אז ככה שבעונה אחת לא הזדהתי אבל בעונה השנייה הסתגלתי ישר ועונה 3 אני עדיין משווה לצוותים מהעונה הראשונה ולמקומות ולצחוקים ושטויות שהיו בעונה ה- 2

araceli

New member
ממש לא!

זה ממש תלוי בסידרה.. למרוץ למליון התמכרתי מהעונה הראשונה וצפיתי בסדרה בהנאה רבה!!! חיכיתי לכל עונה ועונה!זו סידרה מהמת!כל פעם הם בארצות אחרות ומקומות חדשים,מתחרים חדשים וכל ה"מטלות" גם חדשות!אני עושה השלכות ברור..כאלו ץמיד עדיף עם המתמודדים שאתה מכיר ואהב..אבל בכל זאת..צריך לתת צ'אנס גם לדברים אחרים! בכל עונה יש אנשים שאתה אוהב ולא אוהב...ככה שזה תלוי...

ממממ.. לוקח לי קצת זמן עד שאני

מתחילה להכיר את האנשים ואז לבחור ת'פייבוריט שלי... נגיד במירוץ למיליון הייתי מתאכזבת כל פעם שעונה הייתה נגמרת כי הייתי כ"כ אוהבת ת'זוגות שיש.. ואת הצחוקים שהם עושים שלא רציתי לראות אנשים חדשים.. אבל ברגע שהתוכנית הייתה מתחילה הייתי מתלהבת מההתחלה ומוצאת פייבוריטים אחרים..

gig19

New member
גם אני

למרות שהספוילרים ששמו בפורום על המרוץ 3 עדיין זה מעניין כי מצאתי פייבוריטים וכל הזוגות יש להם שריטה והם מצחיקים בטרוף כך שבכל עונה יש משהו אחר ואני לא יודעת מה אני אעשה כשלא יהיה יותר המרוץ למליון...

למעלה