אני לא ממש מכיר אותך אבל ממה שהספקתי את ילדה נחמדה.. (:
פ פסטיגליסט New member 2/5/07 #54 ../images/Emo26.gif לא יצא לי כל כך להכיר אותך אבל מהיכרות ראשונית את נראית נחמדה אם תבואי למפגשים היהי לי מה לכתוב עלייך
../images/Emo26.gif לא יצא לי כל כך להכיר אותך אבל מהיכרות ראשונית את נראית נחמדה אם תבואי למפגשים היהי לי מה לכתוב עלייך
S slee4 New member 2/5/07 #171 דניייייייית מארחת חברה בצ'ט,חמודה(בטירוף),אני בעיקרון לא ממש מכירה אותך אבל את נשמעת אחלה
פ פסטיגליסט New member 2/5/07 #56 יובל ../images/Emo24.gif ילד נחמד,עוזר,תורם,מוכשר מאוד,בנה אתר מקסים לפיג'מות ,מכין פעילויות יפות לפורום ואני בטוח שאם אני אכיר אותך באופן אישי יהיה לי יותר מה לכתוב עליך
יובל ../images/Emo24.gif ילד נחמד,עוזר,תורם,מוכשר מאוד,בנה אתר מקסים לפיג'מות ,מכין פעילויות יפות לפורום ואני בטוח שאם אני אכיר אותך באופן אישי יהיה לי יותר מה לכתוב עליך
ז זאתי בפיגמה New member 2/5/07 #123 קרלו../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif -כיף לדבר איתך -מביא לי דברים לפני כולם -מלך -קר לך -חולה על הפיג'מות -חייב לבוא למפגשים פשוט קרלוווו!
קרלו../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif -כיף לדבר איתך -מביא לי דברים לפני כולם -מלך -קר לך -חולה על הפיג'מות -חייב לבוא למפגשים פשוט קרלוווו!
ק קרלו איזה מ ל ך New member 2/5/07 #167 זהו../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif אין עוד מישהו שרוצה לכתוב עליי דברים טובים? תודה לכל מי שרשם
זהו../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif אין עוד מישהו שרוצה לכתוב עליי דברים טובים? תודה לכל מי שרשם
N NoGoSh New member 5/5/07 #207 ../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif אחד החמודים ../images/Emo8.gif סתתם אתה אחללה גבבר = ]
ק קרלו איזה מ ל ך New member 2/5/07 #37 כל פעם שהפיג'מות מופיעים איפשהוא אז אתה תמיד יודע ומודיע! תודה!