אני.
Y Yu vi New member 2/5/07 #40 אחלה בנאדם! טעם טוב במוזיקה! עשה לשרון ילדים! וחייב כבר לבוא למפגשים !!
פ פסטיגליסט New member 2/5/07 #46 ילד נחמד חבל שלא באת למפגשים-ככה הייתי מכיר אותך יותר ויודע להגיד עליך יותר דברים
B baril New member 2/5/07 #107 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאתה D: אחלה ילד, ממש נחמד למה אתה לא בא למפגשים? ;;
ז זאתי בפיגמה New member 2/5/07 #126 שחר!../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif איש נחמד, טעם טוב במוזיקה, בקרוב נראה אותך
N NoGoSh New member 5/5/07 #202 ../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif בובי של ילד ../images/Emo8.gif
S shaharrr53 New member 2/5/07 #9 חחחח טוב אממ... אחלה ילדה,חולה על הפיג'מות(את הבנאדם היחידי שאני מכיר שמכור ככה לפיג'מות). וזהו.
ק קרלו איזה מ ל ך New member 2/5/07 #25 רחלללל חולה על הפיג'מות [כן כן גם אני!!!! היה לנו ויכוח במסן מי יותר (וזה אני )כן!!] כיף לדבר איתך ואת נכנסת הרבה לצ'ט ונותנת דברים כשמבקשים ועושה דברים כשמבקשים כל הכבוד!!
רחלללל חולה על הפיג'מות [כן כן גם אני!!!! היה לנו ויכוח במסן מי יותר (וזה אני )כן!!] כיף לדבר איתך ואת נכנסת הרבה לצ'ט ונותנת דברים כשמבקשים ועושה דברים כשמבקשים כל הכבוד!!
ז זאתי בפיגמה New member 2/5/07 #116 זאת לא הייתי אני שהתווכחה איתך../images/Emo10.gif../images/Emo176.gif זאת היתה מאיה! וזאת לא דרך לבדוק מה אם אחת המתמודדות היא עילגת?
זאת לא הייתי אני שהתווכחה איתך../images/Emo10.gif../images/Emo176.gif זאת היתה מאיה! וזאת לא דרך לבדוק מה אם אחת המתמודדות היא עילגת?
ק קרלו איזה מ ל ך New member 2/5/07 #176 ../images/Emo3.gif אבל בכל זאת אני עדיין חולה על הפיג'מות יותר ממך..
ז זאתי בפיגמה New member 3/5/07 #178 לא נכון../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif רגע, מדברים פה על האנשים או על הסידרה? אם זה הסידרה אז אני מסכימה להשתוות אליך. אבל לא יותר מזה.
לא נכון../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif רגע, מדברים פה על האנשים או על הסידרה? אם זה הסידרה אז אני מסכימה להשתוות אליך. אבל לא יותר מזה.
פ פסטיגליסט New member 2/5/07 #48 רחל!! ילדה קצת לא שגרתית,אפשר גם לומר מטורפת...אבל נחמדה ומצחיקה סך הכל XD