גם אני שמנה

dreambreaker

New member
גם אני שמנה

ואני מצטערת לנפץ לכם את האשליות אבל שמן זה לא יפה, לא בריא, ובטח שלא נוח. אני לא מאמינה לשמנים שאומרים ש"נוח לי עם הגוף שלי כמו שהוא" כי אין שמן/שמנה שיסרבו למגע קסם
שיהפוך אותם לחטובים בין רגע. לסחוב עודף משקל של 30-40 קילו זה מאוד מכביד, ובמצב כזה אף אחד לא במיטבו. גם אני שיש לי ביטחון עצמי לגבי שאר התחומים בחיים תמיד חושבת מה חושבים על המגבלה הבולטת הזו במיוחד במפגש עם אנשים חדשים. אני לא ראיתי אף אדם במשקל נורמלי שעלה 40 קילו ונראה נפלא, אך יש הרבה דוגמאות למצב ההפוך. אני קוראת את הפורום שלכם מזה זמן והתרשמתי לטובה מהרמה של האנשים שכותבים כאן, אז תהיו רגע כנים עם עצמכם ו תחליטו שכולם ביחד תומכים האחד בשני במטרה לרזות (ואני לא מתכוונת להיות שדופות, אבל בהחלט להסיר מטען עודף שהוא לא אסתטי ולא בריא). שלכם באהבה
ובהשתתפות במצב The dreambreaker

Satori

New member
אולי לא 40 -30 , אבל...

הנה הסיפור: הייתה ילדה (דווקא מאוד לא חביבה) שבילתה יחד איתי בתיכון במשך 4 שנים. היא יחסית גבוהה, אבל לא על זה אנשים חשבו כשהם ראו אותה. הדבר הראשון היה תמיד כמה היא מכוערת/מגעילה. ברור לחלוטין שלא "רק" מהמראה שלה הייתה סלידה, אלא גם ובעיקר מהאופי הייחודי שלה, רק שזה לא קשור לעניין ולכן אני לא אכנס לזה. בכל מקרה, עברו מאז X שנים, ולי יצא באופן מפתיע לפגוש אותה לפני זמן לא רב... ואני ממש הייתי המום. זיהיתי את הילדה ה"מכוערת" הזו מפעם, רק שעכשיו היא כאילו הפכה למישהי שאולי אינה מדהימה, אבל נאה מאוד. אחת כזו שאנשים ברחוב מתחילים איתה כל הזמן. מה היה סוד השינוי ? היא בסך הכל עלתה בערך 15 קילו... אותם 15 קילו הפרידו בין יופי מהמם ונשי, לאותה ילדה "מכוערת". ומשום שדעתי כמובן אינה "אובייקטיבית" ואני חובב מלאות מוצהר, ביררתי עם עוד מכרים מהתיכון שגם זכו לראות אותה / ללמוד איתה, לדעתם. ומה התברר ? שגם הם חושבים בדיוק כמוני. אפילו הם מודים שאותם קילוגרמים עשו את כל ההבדל. תודה לכולם ויום שקט

z i s y l e

New member
הלוואי שכולם היו חושבים כמוך...

לצערי, יש אחרים שחושבים ההפך ושואלים מה קרה לך? מה עשית לעצמך? או נהיית פשוט יפה מהממת אבל תהיי פצצה אם תרזי....

Satori

New member
כן, אבל במקרה הזה

כן, אבל במקרה הזה אפילו אותם חובבי רזון דיכאון וחידלון צידדו בדעתי

את יודעת מה?

כל אחד חדש שנכנס לכאן והוא שמן כותב בדיוקקקקקקק את אותם הדברים שאת כתבת ואם את באמת מסתובבת כאן מספיק ורואה היית שמה לב ולא כותבת זאת שוב... ראבקקקקקק אם לך לא טוב זה לא אומר שלשמנים אחרים לא טוב...ואף אחד לא אמר שהוא לא היה רוצה להיות רזה!!!....בטח רוצה...אבל אני לא מוכנה להלחם כל החיים שלי במשקל...להיפך! קיבלתי את מה שאני (ורצוי שגם את תעשי כך.) ואם זה אני חיה ואם זה שכולםםםםםםםם יתמודדו...ותתפלאי...יש שמנים שהם בהחלט נראים נפלאאאאאאאאא ואין פה עניין של כנות....ושמן יכול להיות נוח...אם תעשי אותו לכזה ולא תתעצלי מכל דבר.... ולגבי בריאות...זה נכון שלשמן יש יותר בעיות..(טפו טפו טפו לי עדיין אין) אך גם לרזים לא חסר כלל וכלל!!!!... דייייי מאסתי בנושא הזה שכל פעם מחדש כולם מעלים וכאשר אני אומרת כולם אני מתכוונת לחדשים שנכנסים... חמודה....לא כועסת עליך...רק מתעצבנת שהנושא עולה שוב מהחדשים שאומרים בפרוש שכבר כמה זמן מסתכלים עלינו...אם מסתכלים אז היו שמים לב שהנושא עלה. שיהיה לך ברוכה הבאה....בטוחני שתשתלבי כאן היטב...אל תקחי ללב (רק לכבד)...וכל טוב. מקסימוששששששששששששששש

צודקת....מה שלומך חמודה?

המחשב שלי איטי כל כך היום.........אמאל´ה...נראה לי חולה...

יותר טוב.........תמיד יכול להיות../images/Emo13.gif

אצלי סבבה.....אורזת לקראת אילת היום בלילה....איזה כייף עד יום שישי.. אני לא ממש מתה על החום שם ....אבל אין למה לעשות ...הבטחתי לאחייניותי בנות ה 7 וה - 3.5 לקחת אותן...אז אני יורדת לשם עימן ועם חברה נוספת וביתה. ת´אמת....אני כל כך נהנת כשהן נהנות...שזה הכי כייף שבעולם...חוץ מזה כמו שאני מכירה את עצמי......(ואני מכירה טוב מאוד)...אני כל כך אעשה חיים....כי זאת אני!
בכל מקרה.....אני שמחה שגם אצלך הכל איך תיארת זאת? אממממ עננים ציפורים ודברים טובים
(אהבתי). מקסימושששששששששש

רוז בת 37

New member
הקשיבי נא

נכון את צודקת שמן זה לא בריא ולא ולא ולא ולא ולא ולא עכשיו, אני לא יודעת מהו הרקע שלך. ולצורך העניין אני לא אכנס לזה. אני מניחה שעברת לא פעם עגמת נפש בשל משמנייך. אבל. אני בחורה שמעולם אבל מעולם לא היתה רזה. וככה היו לי חברים וחברות תמיד, זכיתי בשלוש אליפויות ארץ בניהם ריצת 100 מטר במקום ראשון בשלשתם. אני בחורה זריזה כמו שד, ואני לא יודעת מה היה אם הייתי רזה, בטח הייתי עפה במקום ללכת. השומן יכול להיות מגביל אבל אני לא יודעת להיות בלעדיו. כך שאני לא קיטריון לנושא. יש לכל אדם מאפינים משלו, ודרך התמודדות משלו. זו הסיבה שגם ציינתי שאיני יודעת מה הרקע שלך. ואם קיבלת פידבק במסגרת המשפחה או החברים או להפך. לכןכפי שאמרתי לכל אדם דרך התמודדות משלו. אז חמודה אני מגישה לך את הצעתי הכל מתחיל בראש! פרגני לעצמך באיזו סדנא טובה של מודעות והתחברות לאני שלך, ותתחילי לחיות בצל השימחה!!! החיים קצרים צאי אליהם ואל תעצרי. אני בטוחה שעם חיוך על שפתייך החיים ישיבו לך חיוך. אני שמחה שאמרת את דברייך ומצאת בית לומר אותם אני בטוחה שבית הפורום הזה יעזור לך לפחות בהסתכלות נוספת בנושא הכאוב שלך. דרך צלחה

Satori

New member
ואני חשבתי...

שאחרי כל המחמאות שלי על מה שאת כותבת, לפחות תתיחסי אלי פעם...

רוז בת 37

New member
satori זה מה שיש לי לומר לך

מיליון
ות והמון תודה אבל לא שמתי לב כנראה שבתקופה של הבלאגן עם המחשב שלי אז קבלי את התנצלותי הכנה על כך ובפעם הבאה אחצרץ תודותיי במהירות הבזק לתגובותייך הרבה אהבה וצחוק שלך

ב ר נ ד ה

New member
|רוז יקירתי... ../images/Emo25.gif

אכן תגובה הולמת ביותר...
אני בחרתי שלא להגיב להודעה זו, מאחר ומטרת הכותבת היא קנטרנות לשמה (שנובעת ככל הנראה מאי השלמה שלה עם הגוף שלה). על כך מעידים הכינוי שהיא בחרה לעצמה, כמו גם המשפט הראשון שבהודעה "מצטערת לנפץ לכם את האשליות..". את אהבת הגוף שלנו ואת ההערכה העצמית שלנו, איש לא ינפץ...ואת רוחנו איש לא ישבור!! אוהבת...
ברנדה

למעלה