גם אני שמה שאלון!

גם אני שמה שאלון!

משעמם לי. ליקטתי את השאלות מהארכיון של פורום סקרים ושאלונים אז
שם המורה בכיתה א': האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
תמונת דסקטופ נוכחית: איבר שהכי מושך אותך:
אדם מפורסם שפגשת:
חדר אהוב בבית:
אוהב לפוצץ נייר בועות? אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
6.כמה מקקים השמדת בחייך?
10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי?
11.האם נדרסת פעם? 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו?
16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם?
32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? 38.האם נגסת פעם בכובע?
39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? 40.מה היה אומר הפיל? 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך?
63.האם החלקת על קליפה של בננה?
64.האם ארנבים יודעים לדבר?
78.יש לך עינים בגב? 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד?
83.כמה אשכנזי אתה?
99.מה יש לך על הקיר בחדר? פריסינג/קעקוע? חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה?
להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? השם לא אשם? חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר?
האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?
מתי הפעם האחרונה שהקאת?
האם יש לך כוחות-על?
האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? האם אוכל אומר "איכס" עליך?
האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך?

Gizmo16

New member
תשובותתתת../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

שם המורה בכיתה א': ניצה
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: ממש לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ממ. רק -הכל עם חומוס- שכזה.. תמונת דסקטופ נוכחית: ארר... לויכולה
זה סוד
איבר שהכי מושך אותך: זין.
ואף, כשהוא יפה. אדם מפורסם שפגשת: אייל קיציס, טל פרידמן, עלמה זק, אורנה בנאי, אלי פיניש (הבנתם, לא
) אההה ודב נבון
איך שכחתי אותוXD חדר אהוב בבית: שלי
אוהב לפוצץ נייר בועות? כן, אבל לא באופן היסטרי
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי במצברוח. 6.כמה מקקים השמדת בחייך? אולי אחד.. 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? פעמיים... על ידי אותה כלבה שגרה בשכנות לנו (
) מאז שהייתי בת 3 ועברתי לכאן.. פעם אחת כשניסיתי לרכב עליה (שזה מובן
) ופעם שניה סתם כי היה בא לה:X 11.האם נדרסת פעם? ממ. לא
15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? אשאל אותו איפה המפתח של הצוללת, כמובן
16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? אפס, כי אין לי בוס\מנהל. אבל אם זה סתם לאכול גזר אז בערך 1\100
ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? לא דיברתי איתו אז כנראה שלא
32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו?בין 0 למינוס 1
33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? "קסם, שוב את מאחרת?"
38.האם נגסת פעם בכובע? לא
שאלות מוזרות. 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? בטח מבקשת ממישהו שיסיע אותי למיון
40.מה היה אומר הפיל? אכלתי עצם שלו והוא עוד חי כדי להגיד משהו
55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? לוידעת, אבל יש כאן כמה שיודעים מה המקום המוזר שהרגל של הדס הגיעה אליו
62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? לא יצא לי לעשן סיגריה. 63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא
64.האם ארנבים יודעים לדבר? בטח
שלי מדבר אליי כל הזמן, ומספר לי על האנשים שגונבים אותו באכזריות ממני *שיעול* 78.יש לך עינים בגב? בטח, בת של מורה או לא בת של מורה
79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אשתדל לא לצחוק, כנראה
ואגיד ללירון שאני מצטערת ששפכתי לה מים בחדר
83.כמה אשכנזי אתה? 0% 99.מה יש לך על הקיר בחדר? חלון
לא מדביקה דברים על הקיר. פריסינג/קעקוע? לע
חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מיני, אבל אני צריכה במת להחזיר אותה
להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? גופות, לפחות הן מתות. השם לא אשם? לא, רק אנחנו אשמים
חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? לוידעת, אין לי
מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? על אייל קיציס
האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? כן, אני חושדת לעתים שאני טיפשה. אבל אני לא מתביישת בזה ולא בשום דבר אחר
לא גאה, אבל לא מתביישת. מתי הפעם האחרונה שהקאת? או, אחרי מסיבת הסיום
האם יש לך כוחות-על? כוח על לפתור שאלונים בצורה הכי ארוכה שאפשרית
האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא, אני שרה
האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא, אבל אם הוא היה יכול הוא בטח היה אומר
האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? כן, היא חדשה^^ נגמר

As I Am

New member
ווהו. ../images/Emo103.gif

שם המורה בכיתה א': ענת אבן-צור. הו, היא הייתה נהדרת~! בעלת עקרון נגד שיעורי בית, וכאלה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: ... כן. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: הו, כן. תמונת דסקטופ נוכחית: אין, סתם רקע שחור. איבר שהכי מושך אותך: צוואר. *-* אדם מפורסם שפגשת: הממ. חני נחמיאס, עברי לידר, אפרת גוש, יעל כהן [המתופפת של המכשפות, לבורים שביניכם]. חדר אהוב בבית: הסלון. שאר החדרים צפופים מידי. ככה זה עם שישה אנשים בדירה. אוהב לפוצץ נייר בועות? פצפצים~! ארמ, כלומר, כן. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת לנסוע אבל הולכת ברגל. 6.כמה מקקים השמדת בחייך? הו, כל אלו שיכלתי לשים עליהם את ידיי! או לפחות k-300 או כפכף קטלני, נו. ועוד עם כמות הפעמים שהם תוקפים אותי בדירה החדשה, בכלל. >.> דרום תל-אביב זה מקום מזוהם, סעמק. 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? פפף, כאילו שאני סופרת. 11.האם נדרסת פעם? ... לא שאני יודעת על זה. 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? בטח, אני בדיוק שוחה לשם..! קח אותי על הגב ואני אראה לך את הדרך. ^^ 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? זה אמור להשמע מטריד במיוחד? כי לא. ואם כבר מנהלת. 31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? ענה? לא. אבל הוא ציווח באוזניי בלי שבכלל פניתי אליו, הממזר הקטן. 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? הממ, שתיים-שלוש ככה. אבל הצווחות מנעו זאת ממני. הן, והעובדה שאין לי כסף לקנות אותו, להחזיק אותו, או את הרשות של אמא להביא אותו הבייתה. כבר הזכרתי את הצווחות? יצורים מבעיתים, אני אומרת לכם. 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? המ, ללכת להרשמה? 38.האם נגסת פעם בכובע? כן. 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? בעיקר תוהה איך הגיעה עצם של פיל לקיבה שלי. ובטח מתפגרת מתישהו אחר-כך. 40.מה היה אומר הפיל? למי אכפת מהפיל, אני הורעלתי, דאמיט. >< 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? Wouldn't you wish to know. :eek: 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? יש לכותב השאלה מושג עד כמה בלתי-אפשרי זה? 63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא. אבל החלקתי במקלחת על מכונית של אחי הקטן, שזה מקביל מבחינת קומדיית-טעויות-גרועה..! 64.האם ארנבים יודעים לדבר? לא טרחתי לבדוק. >> 78.יש לך עינים בגב? אני מקווה שלא. o: 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אצחק, בעיקר. 83.כמה אשכנזי אתה? לא. 99.מה יש לך על הקיר בחדר? הו, הרבה דברים. פוסטר של אוטנה, פוסטר של צ'וביטס, פוסטר של אנג'ל סאנקצ'רי, דגל גאווה, שני מוביילים/חוטים עם פעמונים עליהם, ו.. אר, וילונות? + פוסטר של אפרת גוש [הופעה בבארבי כפ"ס] על הדלת. פריסינג/קעקוע? Not anymore. אני מתכוננת לצבא. חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מיני, מיני.
להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? גופות טריות. השם לא אשם? לפעמים הוא כן. יש שמות כאלה שפשוט יודעים שהמסכנים שקיבלו אותם יעברו התעללות קשה בבית-הספר, נו. אבל זה כבר ההורים אשמים. בסופו של דבר - ההורים תמיד אשמים. חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? מה? מי? הא? אינלי כאלו. חהחה. מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? אנג'לינה, נאיבים חמודים שלי, אנג'לינה. :> האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? מעולם לא חשדתי. מתי הפעם האחרונה שהקאת? ארר, לא זוכרת. האם יש לך כוחות-על? כמובן. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? אם ממש משעמם לי. האם אוכל אומר "איכס" עליך? כמובן שלא. אפאחד לא אומר "איכס" עליי. >.> האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? יש לי איזה שמונה. ויש סדר עדיפויות מובהק. אבל בכלליות - כן, אני מרוצה מכולן.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifוהוו.

שם המורה בכיתה א':שולה.מתאים לא? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חחחח רק טיפה לא יותר מדי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ארר מרק סלק*גועל נפש* תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה במחשב במשרד...תמונה מטיול -3 אנשים עולים על גבעה. אדם מפורסם שפגשת: ניא, רונה קינן, חדר אהוב בבית: הומ נניח שהבית זה כאן אז היתי אומרת שהחדר שלי. אוהב לפוצץ נייר בועות? מה?? אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני הולך רגלללל הולך רגללל 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? LOL המון. ע"י אנשים, וחיות. 11.האם נדרסת פעם? פעמיים! 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? תלוי כמה חדר אוכל הרעיבו אותי. ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? לא
אני מרגישה כה מקופחת! 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? 0. 33.אם היית מגיע לשיעור עם צוואר משופד מה היה אומר לך המרצה? מה זה? פיספסת זמן מהלו"ז בשביל צוואר משופד?? אין לך סדר עדיפות?? 38.האם נגסת פעם בכובע? כן למעשה כל יום.
55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? ראר, יסוד המעלה? נו טוב. אייקון . 78.יש לך עינים בגב? לא, אני לא מורה להיסטוריה. 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אני אגיד, "אומייגוד זה לא ורוד זה ורוד פוקסיה." 83.כמה אשכנזי אתה? אררר. חתול? 99.מה יש לך על הקיר בחדר? תמונות של אנשים, שירים, לונג ,תמונות. פריסינג/קעקוע? אליס~~~ השם לא אשם? ברור שהוא אשם! חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? זנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? מה זאת אומרת, זה ברור לי כשמש שאני טיפשה^___^. האם יש לך כוחות-על? כן! אני יכולה לעוף מצוקים. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? שירים. האם אוכל אומר "איכס" עליך? תלוי איך נראה האוכל וכמה זמן נמשך כבר הטיול. האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? כן למעשה מאז שלא שמו בה שום.

Gizmo16

New member
האהאאהאאא../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

יסוד זה לא מקום מוזר
אז מה אם לכל משפחה יש שלוש מכוניות ועדיין עוברת רק מכונית אחת ביום על הכביש

yo t a m

New member
D:

שם המורה בכיתה א': גילת. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא, אבל תמיד פחדתי שכשאני אהיה גדול אני לא אוכל להוכיח שאני בן.
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן. פיצה וכאלה. תמונת דסקטופ נוכחית: דשא איבר שהכי מושך אותך: אה אדם מפורסם שפגשת: לימור לבנת D: חדר אהוב בבית: שלי. אוהב לפוצץ נייר בועות? מאד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי כמה זה רחוק. 6.כמה מקקים השמדת בחייך? אני לא אגיד כדי שלא יקומו עליי פעילי זכויות מקקים. :X 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? אה, פעמים ספורות. בעיקר ע"י כלבים 11.האם נדרסת פעם? ...לא 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? מה זה לעזאזל אצת האצולה? 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? אה חשבתי שגזרים הם כתומים. 31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? לא. מצד שני, אף פעם לא ניסיתי לדובב אותו אז זה לא הוגן כל כך. 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? בדיוק אפס. ^^ 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? יותם-יותם. גימיקים שלך כאן לא במקום. 38.האם נגסת פעם בכובע? לא. 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? המ, הייתי מתחיל לחשוש לחיי (?) 40.מה היה אומר הפיל? אה-אה, מגיע לך. 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? תל אביב. 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? כשאני הפוך, כשהסיגריה הפוכה או כשנוצרת סיגריה מהגועל נפש שאני מוציא מהפה? D: 63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא. 64.האם ארנבים יודעים לדבר? המ, לא צריך להכליל. 78.יש לך עינים בגב? לא, וטוב שכך, כי אחרת לא הייתי מצליח לשכב לישון. 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אכנע. 83.כמה אשכנזי אתה? תשע מאות חמישים. 99.מה יש לך על הקיר בחדר? תלוי באיזה אחד. פה יש לי פוסטרים של פילים וחלונות, שם יש לי גם חלונות, פוסטר של לד זפלין, וכל מיני פוסטרים מוזרים ששותפיי החליטו לתלות. פריסינג/קעקוע? אני אלך על הסלאש. חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? המ. D: חצאית-דמויית-מכנסיים. להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? גופות טריות של פיצות. ^^ השם לא אשם? במה? :X חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? D: תעסוקה לשעות הפנאי זה נחמד. מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? לא על זה ולא על זה. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם מישהו אחרי עשרות שנות היכרות עם עצמו רק מתחיל לחשוד שהוא טיפש או שהוא לא טיפש, הוא באמת טיפש. D: אם כן, האם אתה מתבייש בזה? המ, יש דברים יותר חשובים מטפשות. מתי הפעם האחרונה שהקאת? מזמן האם יש לך כוחות-על? כן, אבל אין לי כוח לפרט עליהם. :X האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לפעמים כן. D: האם אוכל אומר "איכס" עליך? טוב המ אם הייתי קניבל זה אפילו יכול היה להיות. :X האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? אני אוהב את האצבעות שלי ^^ (סתם
)

Gizmo16

New member
כשנוצרת סיגריה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מהגועל נפש שאתה מוציא מהפה
פשוט הרגת אותי עכשיו
נימ, לא ידעתי שהיו לך עשרות שנים של היכרות עם עצמך

yo t a m

New member
מה שמאפשר לי לא לצאת טיפש

כשאני מתחיל לחשוד שאני טיפש. ^^

HuGo Hell

New member
<<: ../images/Emo1.gif

שם המורה בכיתה א': ענת. לא זוכר מה.. רק שקראו לה ענת והיא הייתה שחומה וממש חמודה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אולי? :X האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. תמונת דסקטופ נוכחית: אנימונדי. איבר שהכי מושך אותך: בטן וחיוך? :X אדם מפורסם שפגשת: עברי לידר? חדר אהוב בבית: הישן שלי, אני מתגעגע אם כי הוא היה מסריח ומזוהם. אוהב לפוצץ נייר בועות? אכן כן. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע ולשמוע מוזיקה ולהסתכל על הכל מסביב. 6.כמה מקקים השמדת בחייך?: יותר מ10 זה בטוח. 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? 3-4 ע"י הכלב שלי, הוגו. 11.האם נדרסת פעם?: לא. 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו?: פניה שלישית שמאלה וחיוך גדול. 16. מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל?: 0. :X 31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? לא. 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? פעמיים. 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה?: "הצוואר שלי הלך פייפן" 38.האם נגסת פעם בכובע? כן? :X 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל?: הייתי מקיא. 40.מה היה אומר הפיל? "hell yeah!" 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו?: תחת של אנשים?
62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? כן. רק אני. 63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא, אבל נהגתי לשים אותם על הראש :X 64.האם ארנבים יודעים לדבר?: ייפ. הם אומרים "i'm late!" 78.יש לך עינים בגב? כן... 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד?: אני אהיה בשקט כמו ילד טוב, אבין שהוא מכוון אלי אקדח ורוד ואצחק :X 83.כמה אשכנזי אתה? 100%. 99.מה יש לך על הקיר בחדר? 3 מגילות קיר (טסובאסה, צ'י ואנג'ל ס.) רמקול, פסלון של שמש ותמונה קטנה. ושעון כמובן. פריסינג/קעקוע? קעקוע. חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? עד הברכיים. להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? - אף אחד. השם לא אשם?- השם כן אשם. חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע?- כולרע....... מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? - אנג'לינה. היא מדהימה. (בעיקר כי היא משחקת את לארה קרופט) האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? - כןכן. מתי הפעם האחרונה שהקאת? - לפני כמה חודשים X_X האם יש לך כוחות-על? כן. אני יודע לנבא את העתיד. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא...? אני מזמזם שירים. האם אוכל אומר "איכס" עליך? חחחחחח, לא. האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? ייפ :>

יש לך מזל שמשמעם לי

שם המורה בכיתה א':סמדר האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:חד משמעית כן!!! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן אני אוהבת אוכל מוזר תמונת דסקטופ נוכחית: המחשב אישי שלי מת אז אין דסקטופ כרגע איבר שהכי מושך אותך: איבר אורך אורך וחלקק תבנו לבד אדם מפורסם שפגשת: טום אבני, יעל בר ,זוהר מיכל ינאי, עודד מנשה ועוד כול מיני שאין לי מסוג איך קוראים להם חדר אהוב בבית: בית הזה אין ספק שחדר טוליזה אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור זה שווה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: בשביל מה יש אוטו? למרות שהוא רוב הזמן לא זמין בכלל 6.כמה מקקים השמדת בחייך? אף פעם ספרתי אותם 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? הכלב שלי אני עצמי ועוד כול מיני יצורים כאלה ואחרים 11.האם נדרסת פעם?לא רק כמעט 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? שאם הוא יקח אותי אותו אני יראה לו 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל?אין לי בוס יש לי מפקד וזה צריך להיות שוטה או משהו, אם אני היה רעבה אז יש מצב די גדול אבל לא מתחת לשלחון על שלחון ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? חחח כן 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו?יותר מדי פעמייים 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? יש לך שיחה אצל מנהל עכשיו בחיי כמה פעמיים הייתי אצל מנהל בכול 12 שנות הלימוד שלי אפשר לשגע מי זה 38.האם נגסת פעם בכובע? כמה פעמיים 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל?צוקעת הצילו מתקשרת לאנבולונס ושושאלת את עצמי איך היא יגע לשם 40.מה היה אומר הפיל? הפיל לא מת? 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו?יש פה כמה אנשים שיודעים את תושבה הזאת לבד ואני הייתי שמחה לדעת בעצמי לאן הרגל שלי יגע 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? זה בלתי אפשרי מי ניסון איישי זה לא אפשרי 63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא אבל החלקתי על הרהב דברים אחרים 64.האם ארנבים יודעים לדבר? לא שאלתי אותם 78.יש לך עינים בגב? תנו לי לחשב את זה אמא שלי מורה, אמא שלה הייתה מורה, אמא שלה גם הייתה מורה, אמא שלה גם הייתה מורה, קייצור אני שייכת לדור של מורים לפחות 7 דורות אחורנה אז כן יש לי עיינים בגב יבין יבין 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? ירים ידיים ויגד זה ורוד 83.כמה אשכנזי אתה? אני פולניה אז אני אשכניזה לא? 99.מה יש לך על הקיר בחדר? פוסטרים וכאלה פריסינג/קעקוע? לא יש גבול חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? חצאית מיני להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות?גופות טריות השם לא אשם? השם אשם חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? אתם אנשים רעים מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? לא על זה ולא על זה האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אני יודעת שאני טיפשה נקודה מתי הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכרת האם יש לך כוחות-על? ברור שכן האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?רק שמשמעם לי או שמהו מטריד אותי האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא א האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך כן

ketty the sheep

New member
D:

שם המורה בכיתה א': נׂעה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: מאוד. D: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: תלוי מה אתם מגדירים כמוזר. תמונת דסקטופ נוכחית: הנה.
איבר שהכי מושך אותך: עיניים.
אדם מפורסם שפגשת: האומו ההוא מפייב! ריצ'י. D: חדר אהוב בבית: החדר שלי. אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןן.
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת ללכת ברגל, אבל בגלל הנקע כבר חודשיים לא עשיתי את זה כמו שצריך.
כמה מקקים השמדת בחייך? 0. כולם גורשו או הועפו מהחלון. כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? לא זוכרת כמה פעמים, אבל כשהייתי קטנה ננשכתי על ידי כלבה של שכנה שלי, וכשהתבגרתי עברתי לנשיכות מ... ובכן, חברות שלי.. >____> האם נדרסת פעם? לא.
אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? '...........' מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? גדול למדי, האמת. גזר. *____* אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? כןןן. D: היו לנו שיחות נפש. כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? הרבה. חלמתי על לקנות אותו ולשחרר אותו.
אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? 'למה את עדיין פה?' האם נגסת פעם בכובע? יש מצב. מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? הייתי תוהה איך הפיל הגיע לשם. מה היה אומר הפיל? תלוי מה הייתי לוקחת לפני זה, ובאיזה מינון. מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? נס ציונה. >_> לא יודעת.
האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? לא יצא לי לעשן סיגריה בשום צורה. האם החלקת על קליפה של בננה? לא. אבל החלקתי על גולות ושברתי את הרגל! D: האם ארנבים יודעים לדבר? כמובן. יש לך עינים בגב? אתם סתם מתאכזרים אליי כי אני הולכת להיות מורה, נכון? ;; מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אני אקרע מצחוק? ;; כמה אשכנזי אתה? לא יודעת. מה יש לך על הקיר בחדר? הרבה פוסטרים. פריסינג/קעקוע? פוי. חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? עד הברך. להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? x_______o תולעים, אני מניחה. השם לא אשם? אמאשלכם. חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? לא מעסיק אותי כל כך, האמת. מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? עולם טוב יותר. אנג'לינה לא משהו. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? נההה, ignorance is bliss. ^^ מתי הפעם האחרונה שהקאת? כיתה י', יום לפני הבגרות בהסטוריה. האם יש לך כוחות-על? כמובן. x: האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? כןןן. D: האם אוכל אומר "איכס" עליך? כן, אבל אז אני אשלח אליך את הסמא שלי והוא יאכל אותך. ^_^ האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? איה-קון! *_________* [כן! DDDD:]

sarah

New member
מקווה שלא יקראו זה ביזבוז מוח

המורה בכיתה א':תמר לוויתן!!!! האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:קצת. אהבתי לשחק עם הבנים שוטרים וגנבים. אבל זהו. אני בת גודאמט! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא נראה לי תמונת דסקטופ נוכחית:יען מגעיל איבר שהכי מושך אותך:פנים אדם מפורסם שפגשת:טל ברמן חדר אהוב בבית:הגינה אוהב לפוצץ נייר בועות? לאאא ממש ממש לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי 6.כמה מקקים השמדת בחייך?0 אני מפחדת מהם 10.כמה פעמים ננשכך בחייך?לא יודעת וע"י מי?אורה והאקס שלי חחח חח חח. אולי גם יעל. 11.האם נדרסת פעם?לחלוטין 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו?לך תזדיין אני טובעת 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל?יש סיכוי רעיון טוב ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם?אני שונאת קניונים ותוכים ולא מנסה לדבר איתם איכס 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו?0 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה?משופד?! היא בטח הייתה שולחת אותי למזכירות 38.האם נגסת פעם בכובע? נראה לי. כן. כן. כמה פעמים 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל?מתחרפנת ורצה לקופת חולים 40.מה היה אומר הפיל?כלום 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו?אה... זאת שאלה טובה ומעניינת. לתוך אחד החורים שמכניסים מים לבריכה.ו...אה...בוץ 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? לא 63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא 64.האם ארנבים יודעים לדבר? אני מקווה שלא 78.יש לך עינים בגב? לא 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד?מה זה יעזור לי לחשוב על זה 83.כמה אשכנזי אתה? מאה אחוז לחלוטין לחלוטין אין רבב 99.מה יש לך על הקיר בחדר?פוסטר של ציור של מדבר ופוסטר של ציור של רחוב בירושלים או משהו כזה פריסינג/קעקוע? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? עד הברכיים עם טייצ צבועניים מחוטים לא סינטטים להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות?
// השם לא אשם? הכל רשום והרשות נתונה.ככה המשפט? אשמתו (נניח שהוא ישנו( שאנחנו ככה אבל אשמתנו מה תעשה מזה אה. חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע?כוךרע מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר?לא יודעת מה יותר גרוע :/ אמממ... אהממממ...טוב, בטוח לא מפנטזת על אנג'ליה ג'ולי, ואני כן מפנטזת על עולם טוב יותר לפעמים האם אתה חושד שאתה טיפש?הרבה מאוד. יודעת שאני טיפשה. אם כן, האם אתה מתבייש בזה? קצת. כן. לא. לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?לפני לפחות שנה וחצי. מתי שיצאה קיל ביל 2 כי הלכתי יום אחרי זה לראות אותו האם יש לך כוחות-על?כן. באמת. אני טובה בלנחש דברים כמו קלפים הפוכים יש לי כוחות על טבעיים בניחוש. אולי. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא האם אוכל אומר "איכס" עליך? ככה אמא שלי אמרה לי האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? אף פעם. תמיד שלי גרועות ושל כאלה שאני משתמשת להם במברשתש יניים בלי שהם ידעו כשאין לי תמיד יותר טובות ומנקות

Gizmo16

New member
סיגל, תראי, כימיה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif

http://www.chemguide.co.uk/mechanisms/elsub/nitration.html#top הממ
אני שמה את זה כאן כדי שתהיה לי גישה לזה כל השבוע^^ כי זה נורא מעניין אבל מאוחר מדי אפילו בשביל כימיה עכשיו
סיגל, את מוזמנת להיכנס ולקרוא, בשביל הכיף שלך
כי אני יודעת כמה שאת אוהבת כימיה
וגמני

PopPy

New member
להלה

שם המורה בכיתה א': מרים האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אהבתי לשים בחצי פיתה שוקולד ובחצי השני טונה, ולאכול כל פעם ביס מאחד מהם :X זה ממש, ממש מגעיל. אין לי מושג איך יכלתי. תמונת דסקטופ נוכחית: אין לי כח, הוא לא השתנה כבר הרבה זמן חוץ מכמה קבצים. איבר שהכי מושך אותך: שיער. (נו, אז לא איבר. אז מה.) אדם מפורסם שפגשת: אהמ, פגשתי וראיתי הרבה מפורסמים. אז אין לי כח לחשוב מי יותר מעניין. חדר אהוב בבית: החדר שלי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן..! אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע |עצלנית| 6.כמה מקקים השמדת בחייך? הו, די הרבה. 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? הכי טראומתי זה ע"י פרחה בת-ימית לא מחוסנת.. >.< ופה ושם ע"י אנשים נושכים. וגם ע"י החתול שלי, לפני שנים, הייתה לו נטייה לנשוך בתור משחק וזה ממש כאב. 11.האם נדרסת פעם? לא שידוע לי
15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? אין לי חוש כיוון, אבל קח אותי איתך, אני אשיג מפה..! 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? איכס, גזר. ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תוכים מדברים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? שונאתוכיםשונאתוכיםשונאתוכיםשונאתוכיםשונאתוכיםשונאתוכיםשונאתוכים! 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? שזה לא תירוץ להבריז. 38.האם נגסת פעם בכובע? לא שזכור לי 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? המ. נופלת, מפרפרת קצת על הרצפה ומתה מהרעל?
40.מה היה אומר הפיל? הוא לא היה אומר כלום, הוא היה מצביע וצוחק 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? כפכף ורוד מזעזע, פורים 2004. 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? פחח כן, היה חשוך ובאתי להדליק סיגריה והתחלתי להדליק אותה הפוך. [אי אפשר באמת לעשן את זה] 63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא
64.האם ארנבים יודעים לדבר? תשאלי אותם ותראי אם הם יענו. 78.יש לך עינים בגב? לא :X 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אפחד, אגיד "לא, בבקשה אל תהרגו אותי עם האקדח הורוד" ואז אקלוט מה אמרתי, אקרע מצחוק ויירו בי למוות? 83.כמה אשכנזי אתה? שמינית בערך. 9.מה יש לך על הקיר בחדר? פוסטר הדולפינים היקר שלי [על הדלת, למעשה, אבל אל תהיו קטנוניים], מראה, לוכדחלומות, פוסטר של צ'י, שתי תמונות של עיניים, לוח שעם. פריסינג/קעקוע? בגבה חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? ארוכות
להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? תולעים השם לא אשם? למי אכפת ממנו חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? איכ. מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? אנג'לינה!! האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לפעמים מתי הפעם האחרונה שהקאת? לפני חודש בערך, אולי יותר. האם יש לך כוחות-על? אם היו לי לא הייתי מספרת לכם..! האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא
האם אוכל אומר "איכס" עליך? אולי, אני אומרת לפעמים איכס עליו.. האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? הממ, לא!

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifוההו-~!

שם המורה בכיתה א': מרים. אמא אומרת שלא אהבתי אותה, אני אומרת שכן. אני יודעת יותר טוב. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נמלים, אולי. תמונת דסקטופ נוכחית: בקובץ פה צד. זה כי נמאס לי מהתמונות המתחלפות של אלמוג. איבר שהכי מושך אותך: הממ,. בטן/גב, אבל גב יפה ככה. אדם מפורסם שפגשת: מעטים הם, ואני לא זוכרת אותם, כי הם לא מיודעמה מעניינים. אורי מור (הוא סלב, באמת!!1), להקת משינה (
) (חוץ מאבנר המכוער הזה >>), ובר מבר ובר?
חדר אהוב בבית: החדר שלי. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן, ויש לנו גליל ענק במחסן. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי בשעה. 6.כמה מקקים השמדת בחייך? לא הרבה, הם נחמדים מדי. 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? בעיקר על ידי החתול, או על ידי מי שרוצה להחזיר לי, אז אני מכינה שזה די הרה, אבל אחת הטובות הייתה אתי
11.האם נדרסת פעם? אולי ע"י קורקינט או משהו P: 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? משהו לא ברור, כנראה, אחרי הכל אני בתוך מים וזה. 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? נמוך, אני שונאת גזר. ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? אני מניחה שכן, מתישהו. 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? לא יותר מדי, השומעות אומרות שטינה הורגת אותם. 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? המורה ואני לא מדברים, חוץ מהמורה להסטוריה, לה אני טורחת להגיד כל שיעומר חדש "סליחה על האיחור" ו"אפשר לצאת למלא מים?" (ומורי המגמה, כמובן.) 38.האם נגסת פעם בכובע? ברור 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? וואוו, כמה הייתי בוכה על זה. מורעל, בסדר, אני יכולה לחיות עם זה, אבל עצם של פיל?!! 40.מה היה אומר הפיל? הוא מת. טיפשים
55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? הציצי של קיקין, סביר להניח >< 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? לא
63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא
64.האם ארנבים יודעים לדבר? בטח!!. סיגל, אני חייבת להראות לך משהו בקשר לזה. 78.יש לך עינים בגב? לא, אבל לאמא בטח יש. 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אתפשט. זו שיטת הקסם, לא?
83.כמה אשכנזי אתה? חצי. 99.מה יש לך על הקיר בחדר? הכל אצלי על הקיר; שולןח, מדפים נחמדים ומרובעים, לונג סגול, לוח מודעות שעשיתי בעצמי עם כלמני זבל שבעיקר סיגל הביאה לי
, שני פוסטרים מוזרים בשחור לבן, מתג של אור, מנורה, וילון, ואת ההומו עם המפרצים, שכבר מזמזן רציתי לתלות שם^^ פריסינג/קעקוע? לא
חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? ברכיים. להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? גופות, ברור. השם לא אשם? השם לא קיים. חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? זהבטח את חיברת. תעסוקה לשעות הפנאי,. מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? עולם טוב יותר. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? כן, וכן. ("אבל אמרה אמרה שאני מחוננת בציור!". סתם, היא בכלל לא אמרה
) מתי הפעם האחרונה שהקאת? לאזוכרת. האם יש לך כוחות-על? ברור, כאילו לא קראתם את הקומיקס של שימי ושליOo האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? אני שרה תוך כדי הליכה
האם אוכל אומר "איכס" עליך? כשיש בו צימוקים, כן. האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? הממ,. ככה: אני מאוד מאוד מרוצה מזו שאצל סיגל, אצל שימי, ואצלי. אני פחות מרוצה מזו שמסתובבת איתי לכל מקום, ומזו שאצל רתום, ואני לא גיבשתי עמדה לגבי החשמלית, כי זה כיף אבל עושה רעש. זהו,.

Me 4eVer

New member
!!!!!!!!!

שם המורה בכיתה א': מלי החמודה מכולן!
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא, תמיד הייתי מתורבתת.
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: סביר להניח. איבר שהכי מושך אותך: לא יודעת, האיברים החשובים פשוט מתחברים זה לזה. אדם מפורסם שפגשת: עזר וייצמן!!!!!!!!!!!!1 חדר אהוב בבית: שלי, סלון, חצר.
אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אם אפשר לנסוע.... 6.כמה מקקים השמדת בחייך? המון, אך לא מספיק!!!! אני אשמיד את כולם.:X 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? כמה וכמה. וע"י מי? כמה וכמה. 11.האם נדרסת פעם? אני לא מאלה 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? את האמת, אני לא שקרנית.
16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? אין מצב 31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? כן!!!!!!! 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? 1!!!!!!! 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? שאני אלך כי אני כבר לא לומדת שםםםם.
38.האם נגסת פעם בכובע? אולי. 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? מקיאה. :S למה נתנו לי לאכול את זה?!!! 40.מה היה אומר הפיל? למה נתנו לה לאוכל אותי?!!!! 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? סיפור מביך קצת. :XXXXX אבל בטעות מתוך שינה למי שישבה מולי ברכבת חזרה מניצנים. היא טענה שאני יכולה להשאיר עליה את הרגל, ואני מתוך שינה לא הבנתי למה בכלל היא רוצה שאני אשים עליה רגל!!!!!!!!!!
62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? לא.
63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא ולאאאא 64.האם ארנבים יודעים לדבר? עברית? 78.יש לך עינים בגב? לאאאאא 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אתגונן במגן הסגלגל שלי. 83.כמה אשכנזי אתה? חצי! 99.מה יש לך על הקיר בחדר? המון פריסינג/קעקוע? לא חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? ברכיים להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? :SSSSSSSSSSSSSSSSS השם לא אשם? השם קצת אשם חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? כולרע. :S מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? דברים אחרים. :> האם אתה חושד שאתה טיפש? יכול להיות, ואז אני גם טיפשה מכדי להבין. אני לא שוללת כלום!!!! אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא, אם לא שמתי לב בטח גם השאר לא.
מתי הפעם האחרונה שהקאת? חודשיים ככה. האם יש לך כוחות-על? הפנים. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא. :S האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא!!!!!!!!!!!!!!!1 האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך? פעם הייתי, היא חשמלים מאגניבה אבל היא כבר לא פועלת.

עונה

שם המורה בכיתה א': אורית האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן, בהחלט. ואפילו נראיתי ככה האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אכלתי חול ודשא (ויש מצב שגם נמלים) תמונת דסקטופ נוכחית: פיות. כמה נדוש איבר שהכי מושך אותך: עיניים אדם מפורסם שפגשת: הרבה. האחרונות שראיתי? האחיות פיק חדר אהוב בבית: מרפסת. הרבה אוויר והכל אוהב לפוצץ נייר בועות? לא (אני היחידה בעולם שלא אוהבת). זה משעמם אותי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן, מה מזג-האוויר, עד כמה אני עייפה וכמה יעלה לי לנסוע 6.כמה מקקים השמדת בחייך? לא השמדתי! תנו לחיות לחיות 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? וע"י מי? לא זוכרת 11.האם נדרסת פעם? לא 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? סליחה אתה לא רואה שיש לי בעיות משל עצמי כרגע?? תעזוב אותי 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל? גבוהים. גזר זה טוב ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? לא 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? אני מתה לתוכי מדבר. אם הייתי חיה הייתי רוצה להיות תוכי מדבר, כי הוא גם יכול לעוף וגם מדבר, וזה לא משנה אם הוא מדבר שטויות כי הוא בסך הכל תוכי. זה מושלם 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? אם היה לי צוואר משופד, לא הייתי הולכת לבית ספר 38.האם נגסת פעם בכובע? לא 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? שטיפת קיבה (לא שאני לגמרי יודעת מה עושים בשטיפת קיבה, אבל זה נשמע טוב) 40.מה היה אומר הפיל? בתיאבון 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? איכס, סיגריות
אף פעם לא הבנתי מה כל כך מרגיע בלשאוף עשן לתוך הריאות עד שהן משחירות ומתפוררות 63.האם החלקת על קליפה של בננה? לא 64.האם ארנבים יודעים לדבר? לא יודעת 78.יש לך עינים בגב? לא 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אאיים חזרה במספריים קטנות כאלה לציפורניים 83.כמה אשכנזי אתה?
(מאוד) פריסינג/קעקוע? פירסינג, לגמרי. סיידליפ זה כ"כ יפה חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מיני. אבל לא עלי להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? תולעים השם לא אשם? בטח שלא.
חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? כולרע מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? עולם טוב יותר (יש לה פה גדול מדי) האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? כן
אבל אני בנאדם נחמד וטוב לב (לפעמים). מתי הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכרת. אע אין לי כוח יותר

תשובות (יכול להיות מן היכרות שלי..)

שם המורה בכיתה א': אילנה הייתה מורה טובה אבל הפחידה אותי כל הזמן שלא הייתי עושה שיעורים.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:איך מתנהג המין השני?
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אבא שלי היה מכין מאכלים עיראקיים לא ברורים.. (כמו מרקי מכשפות כאלה..) תמונת דסקטופ נוכחית: עד לפני שבוע הייתה לי תמונה של מלך האריות שסימבה טימון ופומבה הלכו על הגשר ההוא אבל פירמטתי את המחשב השבוע אז התמונה עם השמיים והדש עדיין בתוקף.. איבר שהכי מושך אותך: אין תגובה.. אדם מפורסם שפגשת:זאב רווח, והיו עוד כמה אבל לא זוכר.. (זאב רווח מבחינתי הכי משמעותי כי ראיתי אותו כשהוא בא להתרחץ בים כשהייתי במלון במשך מבצע ענבי זעם בלבנון חדר אהוב בבית: שלי אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה? אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע אבל נאלץ בינתיים ללכת הרגל 6.כמה מקקים השמדת בחייך? הווו עשיתי השמדות המוניות.. 10.כמה פעמים ננשכך בחייך? ננשכתי? אממ נראה לי שכמה פעמים נשכו אותי דגים בכינרת.. 11.האם נדרסת פעם?נדרסתי ב"ה לא.. אבל ביליתי כמה ימים בבית חולים כתוצאה מרכיבה על אופניים (הרכיבו אותי- לא אני אשם..
) 15.אתה טובע בים.. כריש שואל אותך איך מגיעים לאצת האצולה, מה תענה לו? "אני לא מכאן..." 16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל?אני לומד בפנימיה (ישיבה תיכונית ליתר דיוק..)די קשה למצוא שם גזר.. (אלא אם כן פורצים למטבח באמצע הלילה..) ה31.אם התוכי המדבר שיש בחנות חיות שבקניון ענה לך פעם? לא, אבל ענה לי פעם בגן חיות כזה.. 32.כמה פעמים חשבת/חלמת לקנות אותו? די הרבה.. אבל אין תקציב.. 33.אם היית מגיע לבית הספר עם צוואר משופד מה היה אומר לך המורה? "אבי- שוב ניסית לתלות את עצמך?" 38.האם נגסת פעם בכובע? כן- אבל בלילה כשאף אחד לא הסתכל.. 39.מה היית עושה אם היה מתברר לך שאכלת עצם מורעלת של פיל? הייתי עושה וידוי (אחד מהתהליכים של חזרה בתשובה)- (זה לא כשר) 40.מה היה אומר הפיל? "מה אתה חש???" 55.מה המקום המוזר ביותר שהרגל שלך הגיעה אליו? חדר מורים.. 62.האם יצא לך לעשן סיגריה הפוך? אני חולה אסטמה- לא יצא לי לעשן (וטוב שכך) 63.האם החלקת על קליפה של בננה? אפשר להגיד... 64.האם ארנבים יודעים לדבר? בטח!! הם מדברים "ארנבית" 78.יש לך עינים בגב? אני נראה לך מורה?! 79.מה תעשה אם יאיימו עליך באקדח ורוד? אשאל את המאיים אם הוא מסתלבט עליי 83.כמה אשכנזי אתה? ב"ה 0% בעצם אני הולך עם "שורש" אז 2% 99.מה יש לך על הקיר בחדר?חלון, וילון, דלת למרפסת, עוד וילון.. פריסינג/קעקוע? הייתי רוצה אבל אסור מבחינת הדת (חוץ מזה שאח"כ לא היה נשאר לי בית..) חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מכנסיים זה נחשב? להכלא בכלוב מלא בתולעים או בגופות טריות? ללמוד ספרות.. השם לא אשם? בטח ש... (אף פעם לא חשבתי על זה..) חצ'קונים - תעסוקה לשעות הפנאי או כולרע? כולרע לשעות הפנאי.. מפנטז על אנג'לינה ג'ולי או על עולם טוב יותר? זה בא ביחד, לא? האם אתה חושד שאתה טיפש? מדי פעם כשאני מקבל מתחת 90 במבחן..
אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא ממש, חברים שלי כל הזמן מתלוננים על זה שאני חכם.. מתי הפעם האחרונה שהקאת? בפורים אחרי שהשתכרתי- הקאתי 3 פעמים בלילה אחד.. האם יש לך כוחות-על? "בכל אחד טמונים כוחות על משלו" האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? נראה לכם?! בושות.. אני מדבר אל עצמי בלב.. האם אוכל אומר "איכס" עליך? בעיקר הירקות.. האם אתה מרוצה ממברשת השיניים שלך?לא.. היא גורמת לי לליחה.. בעעע

או גאד.

רק אחרי שקראתי את התשובות של לין הבנתי מה משמעות "16מה הסיכויים למצוא אותך אוכל גזר מתחת לשולחן בחדר של הבוס/מנהל?" X__________X חשבתי שהתכוונו באמת ללשבת מתחת לשולחן ולאכול גזר אמיתי כזה, כאילו ירק. וחשבתי שזאת שאלה נורא מוזרה ולפיכך מעניינת ושראוי לשים אותה
באמת!!! התנצלותי הכנה x_x

למעלה