גם אני שונא גברים,

דרור22

New member
גם אני שונא גברים,

מכירים את האמרה ש"גברים הם עם- עם של מניאקיים" ? לצערי הגעתי גם אני למסקנה הזו, מכירים את האימרה" אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם" ? ככה אני מרגיש- הומו שנמשך לגברים - כל כך סולד לעיתים מההתנהגות שלהם, למה לשחק משחקים - אני שואל ? למה לגרום למשהו אחר תיסכול, תעתוע- האם בעיה זו נמצאת גם בתוכי? האם גם אני משחק משחקים? בתור גבר אני שואל? למה לומר דברים שבאמת לא התכוונת אליהם? אז את הזיון שלך קיבלת? בשביל זה? בשביל סקס? אנו נעשים חיות כאלו? ובלי הינד עף עף, עושים שריטה - מאכזבים את הנפש, ונפש זו עדינה היא, לא מוכנה להתמודד עם עוד כאב- נפש שרוצה - צוק גבוה, אבן איתנה למול רוחות הזמן של החיים הכל כך מטורפים הללו שהיא נמצאת בהם אז יש עוד דגים בים, אבל מה השתבש בין המילים שלחשת אז - לבין השתיקה שאתה שותק עכשיו? וכל כך רציתי אותך - דג , כחלק מהאקווריום שאני שוחה בו. ועכשיו גם אני שותק. דמעה זולגת. אני אתגבר אומר עצמי לאנוכי- ואני לא מבין היכן אני טעיתי.

Liroy26

New member
נשמה שלי,

רק מלקרוא את הדברים האלה מראה שאותו ילד טיפש לא החכים לזהות את כל היופי שנמצא בתוכך וזוהי אשמתו בלבד. רצית דולפין ונפלת על רכיכה. הוא לא שווה את הדמעות ובטח שלא את הכאב. כל דבר שמפיל אותך בחיים גורם לך לקום על הרגלים חזק ומנוסה יותר.

Yaniv-DC

New member
מכיר, אך מסרב להסכים.

ואפילו מתעצבן. הרשה לי רגע להפריד בין שני דברים - אחד הנושא הרגשי בו אתה צריך חום והזדהות אחרי משהו שקרה, ואת זה תמיד יהיה לך מכיוון וושינגטון הגשומה. אבל אתה מעלה פה נקודה אחרת, שכשאני רואה אותה היא תמיד מעלות לי את הקריזה לרמות גבוהות במיוחד. הומו שנמשך לגברים - כל כך סולד לעיתים מההתנהגות שלהם - מי זה שלהם? מה זו ההכללה הזו? מה זו הנצחת הסטריאוטיפים הזאת? אתה יודע מה אחוז הבחורות שרק רוצות זין? או שרק משחקות בגברבריהן? אתה יודע מי אמר את המשפט "אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם"? אתה יודע שבתרגום לעברית זה צריך להכתב עם איתן ובלעדיהן כי במקור זה על נשים? ואם אתה מביא אימרות, מימרות ופתגמים, נסה להביא את אלו שבתוכם אצורה חכמה גדולה יותר מתסכול, כמו למשל "הפוסל במומו פוסל" (חוזר לעניין הסלידה). כן, הבעיה נמצאת גם בתוכך, וגם אתה משחק משחקים. לא כי אתה גבר, אלא כי אתה בן אדם. וכי יש לך רצונות שלא תמיד מתיישבים עם רצונם של אחרים, ולכוווווולם יש אינטרסים, ובכל סוג של קשר בין חברים בקבוצה (ע"פ ההגדרה הסוציולוגית) - יש אינטרסים, ופעמים רבות במודע או שלא, כולנו פועלים מתוך אינטרס כזה או אחר. נכון שיש רמות כאלו ואחרות שגורמות לאנשים מסויימים להצטייר כמניפולטיביים, שקרנים ולא אמיתיים, אבל הבסיס נמצא בכולנו. ושוב עניין הסלידה. תמיד אמרתי שההומופובים הכי גדולים הם ההומואים עצמם. נפלת? נזרקת? זרקת? רומית? בכית? ואתה מרגיש חרא? אין בעייה, מותר, קורה, ללא הבדלי מין, נטייה וסוג קשר. קורה לכולם, יותר מפעם אחת (שוב, ללא הבדלי וגו'), קרא קצת הודעות שלי
אבל להגיד שכל הגברים חארות? מתכון בטוח ליצירת הומו זקן, ערירי ומריר. לא חבל? ואם אתה מתעקש להשאר על אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם, אחרי שנים של מחקר משתתף חלקי, פיתחתי את הפראפרזה הבאה:
Men suck! You can't live with them and you can't kill them. And women - You can't live with them and can't fuck them. So I'll keep up with the man, at least they suck...

למעלה