גם אני רציתי לספר משהו....

גם אני רציתי לספר משהו....

אז ככה לפני כמה ימים נודע לי שהעוברים שהושתלו בגופי לא היו באיכות משהו, כלומר יש סיבה לעצם אי השתרשותם, הם לא מתחלקים אחרי 32 שעות, אז הנה ההסבר למה אני עדין לא נקלטתי להריון, ועכשיו אני יותר רגועה שיש תשובה. לגבי השקט שלי, אני לא סיפרתי אבל חייבת לספר לכם בסופו של דבר לא וויתרתי על החודש הזה וכן עברתי בסוף טיפול ואני מחכה ליום ראשון לבדיקת ההריון, כמובן שזה היה שוב במוקפאים וזה טיפולי השלישי, אבל אני כבר מראש יודעת שזה לא ניתפס ע"י מה שאמר לי הרופא, אבל הוא לא הסכים שאפסיק את התרופות בשום פנים ואופן עד יום ראשון כי מי יודע הוא אמר לפעמים יש הפתעות בחיים. למרות שאני ממש סקפטית להפתעה פה, אבל לפחות ניסתי רוחי לא נשברה, ורף הצפיות שלי הפעם ממש ממש נמוך, כך שהאכזבה לא תהיה קורעת לב כמו בפעמים קודמות, מלבד זאת אנחנו מיד נכנסים לטיפול של טריים. רק נשאר הטעם הרע של שלוש טיפולים כושלים שלא באשמתי כמובן והכאבי גב וחזה ובטן כתוצאה מלקיחת ההורמונים, אבל מה לעשות כמו שאומרים זה היה המזל שלי. מה נותר לי הוא לחכות לטיפול הבא של הטריים כמובן, אהה ולחכות ליום ראשון שאני ממש לא מתחננת לתשובת הפתעה שם. זהו שפכתי את מה שעבר עלי בחודש האחרון. שלכן,

בנדה1

New member
דרדס אני חייבת לאמר, כל הכבוד

על הנחישות. אני מאחלת לעצמי שלא נעבור את מה שאת עוברת ושזה ילך מהר, אבל אם נצטרך, אני מקווה שלכולנו יהיה את הכח שלך. נפלא.

תודה בנדה אבל זו משמתי וחייבת לעמוד

בה עד הרגע בו אוכל להעניק לזוג המדהים שלי את התינוק המיוחל, חייבת לשמור על אופטימיות, חייבת.

הי דרדסית

מצד אחד יש הרגשה של "בזבוז" של זמן ואנרגיה, ומצד שני - לפחות אתם כבר יודעים את הסיבה. עכשיו את יכולה להיות רגועה ולדעת שהסיבה שזה לא הצליח לא קשורה אליך. מקווה שהטיפול של העוברים הטריים יוכיח את עצמו ויצליח
ומי יודע, אולי בכל זאת תהיה לכם הפתעה קטנה ביום ראשון ?! תמיד מותר לקוות... תחזיקי מעמד ו
בהמשך

מירבי*

New member
דרדסית יקרה, אל תאבדי תקווה

לגבי הפעם הנוכחית, לפעמים זה מצליח דווקא כשלא מצפים. אני זוכרת ששאלתי אותך אחרי הכשלון השני אם העוברים היו באיכות טובה, חשבתי זו יכולה להיות הסיבה לחוסר הקליטה, את הרי פוריה מאוד ונקלטת בקלות, אז טוב מאוד שעלו על זה עכשיו, חבל שלא קודם. יש להם מזל שאת לוקחת את זה ככה, שאת לא נבהלת ומקבלת רגליים קרות, כל הכבוד לך על הנחישות ... מחבקת אותך ומחזקת את ידייך

חייבת לציין שהצבעים ששינו מזעזעים!!

אבל מה שרציתי לרשום זה תודה לכן בנות על העידוד, נחישות חייבת להיות בי כי מלחתחילה אם אין נחישות לא כדאי להתחיל את כל הפרויקט הזה, במיוחד שהוא טעון רגשות כל כך...לעולם אסור לקבל רגלים קרות חיבים להביט קדימה למטרה שהיא להעניק את אותו תינוק מיוחל ותודה מירבי על שכתבת אהבתי.

עמית@

New member
זה שהעוברים לא איכותיים זה לא אומר

שהם לא יכולים להיקלט- ואין טעם לבדוק "של מי האשמה" הטיפול שלי שהצליח (IVF) היה עם עוברים מהגרועים שהיו לי (ולי תמיד היו עוברים יפהיפיים וללא הריון) אי אפשר ממש לדעת למה כן נקלטים ולחילופין למה לא- מה שכמובן לא מבטיח הצלחה גם עם העוברים המופלאים בתבל- אני רק מקווה שיצליח לך ולזוג שלך כך או כך. בהצלחה

אולה *

New member
עמית הקדימה אותי עם התגובה

איכות העוברים נבדקת עפ"י המראה החיצוני. וזה לא תמיד אובייקטיבי. אני מאחלת לך (ולזוג) להצליח בקרוב מאוד!

מירבי*

New member
בעניין העוברים,

אם הרופא המטפל של דרדסית והזוג מצא לנכון לציין את איכות העוברים כגורם לכישלון בהשרשה, כנראה שיש בידיו מידע שמעיד על בעיה נראית לעין. כמו שכולנו יודעות, לעיתים אין הסבר לקליטה או לאי קליטה של העוברים. אני מאד מקווה שהטיפול הנוכחי יהיה אחד מהמקרים שיעוררו הרמת גבה אצל הרופא המטפל.

למעלה