גם אני רוצה!

ananass

New member
גם אני רוצה!

אני אמנם לא מוקדן , אבל מגיל צעיר שאפתי להיות אחד. האם זה מספיק בכדי להפוך למשתתף פעיל בקהילה המוקדנית-שירותית שלכם?

lady inferno

New member
יקירי, יש אנשים שחיוך אצלם

הוא דרך חיים. שתודעת שירות טובה מתחילה בנפש ומקרינה החוצה. אתה חייב להודות ששיחה עם איש קשר טלפוני שקשוב אלייך יכולה להיות ההבדל הקטן בין חברה שתחזור אליה לבין כזו שלא. גם אם עד עכשיו הייתי בגדר משתתפת פאסיבית בפורום, זה הזמן לקורטוב אקטיביות - אם אתה באמת רוצה לדעת את ה"סוד", ללמוד את הטיפים הקטנים - זה המקום.

ananass

New member
אני רוצה ומוכן ללמוד

אני מוכן לקבל עליי את תפקיד היוגי-סאן. מהם הצעדים הראשונים שעליי לבצע כדיי להיכנס לעולם המוקדנות המאתגר?

lady inferno

New member
לא רק מוקדנות

אלא בכלל הקונספט של מתן שירות. לבוא למשמרת כשכל מה שהטריד אותך מקודם מופרד. לחייך, להתעניין. זה סיפוק אמיתי.

ananass

New member
אני מקשיב

זיכוך הנפש - האם היית מגדירה את הצעד הנפשי הנ"ל כצעד הכרחי לפני משמרת שירותית?

lady inferno

New member
קצת תרגילי מדיטציה עוד לא הזיקו

לאף אחד. ומנסיון, גם קצת מדיטציה אחרי משמרת לא הזיקה... גם אם הרגיזו אותך עד לדרגה שבא לך לחנוק מישהו - אתה לא צריך לקחת א זה איתך הביתה. שב, תנשום, תחשוב על הדברים שעושים לך טוב.

ananass

New member
זה נכון

שיש מקרים רבים של הטרדה מינית מהסוג השפל ביותר במוקדי השירות? ואם כן כיצד אוכל להתודע מקרוב לעניין?

lady inferno

New member
בזה אני פחות מבינה, האמת

אבל בטוח שבכל מקום יש נהלים הקובעים צורת תגובה למקרים כאלה (ראה שרשורים קודמים על העברת תדריך נהלים של חצי שעה...
). מישהו מהפורום יכול לשתף?

beky1

New member
פרט , נמק והרחב למה בדיוק התכוונת

וחוץ מזה נראה לי שדווקא לך יש מה לתרום בנושא השירות

למעלה