גם אני רוצה....

dardasit9

New member
גם אני רוצה....

ללמוד קפוארה אבל אני לא מוצאת מקום שלומדות בו רק בנות!! מישהו מכיר מקום כזה? אני ממש רוצה ללמוד! (אני מאיזור המרכז ככה שאם תתנו לי מקום שנמצא באילת או בגליל זה לא יעזור במיוחד.... ;) ) תודה מראש לאב יו אול דרדסית (9)

Ze Colmeia

New member
דרדסית....

במרכז תמצאי המון מקומות ללמוד קפואירה עם המורים הכי טובים בארץ, אבל קבוצה של בנות אני בספק שתמצאי, למה מה יש לך נגד לימוד עם בנים

MerlinTheWizard

New member
אני לא חושב שיש מקום...

שבו לומדות רק בנות אבל יש מאסטרית שהיא בת איפו שהוא באיזור המרכז קוראים לה ג´יני (כינוי) לא יודע את השם האמיתי. אבל רק שתדעי שהכי טוב זה להתאמן עם שני המינים זה סוג אחר זה שונה וכך את יכולה להיפתח לעוד דברים חוץ מלעבוד רק עם בנות. אני אישית מעדיף לעבוד עם בנות! אבל אולי אני טועה והבעיה שלך בכלל היא היותך חרדית או דתייה או משהו כזה. מקווה שעזרתי!

bruinen

New member
היי דרדסית אני בת ואני לומדת...

קפואירה, ואני לא חושבת שיש מקום שמלמד רק בנות, וגם אם היה זה לא הכי כיף לדעתי... יש מאמנות בנות, ג´יני מאמנת לדעתי לא בתוך ת"א אלא באחת מערי המרכז אני אברר איפה, ונעה, מאמנת באבן יהודה לדעתי (ממש לא סגורה עלזה), באיזה עיר את גרה?? גם את בכל עיר יש מאמן...

נועה מאמנת בתל מונד

עידן מאמן בהרצלייה רעננה ות"א. הטלפון של עידן הררי שהוא הרכז של הקפוארה אין לי מושג איזה קבוצה הוא.. 058-889252

למה רק בנות?

למיטב ידיעתי, בקפואירה - בשונה מאומנויות לחימה אחרות - אין מגע פיזי אחד עם השני.

j i m m y

New member
תלוי איזה קפואירה..

אם את הולכת לאבאדה, אז תצפי לחירמונים אגרסיביים
סתם.. במשחקי קפואירה אנגולה וגם בבנגלה יש מצבים שבהם היריב ניגש אליך מאחור כשאת נמצאת במצב קרקע, ופשוט נשען עלייך עם היידיים כדי למנוע מצב שבו את צריכה לקום. יש גם מספר הטלות שבהן כורכים את הרגליים סביב היריב, או שצריך לאחוז לו את הרגליים מתחת לברכיים . אני חושב שיותר מתאים לך קורדאו דה אורו, שם אין מגע כלל, רק אקרובטיקה, ו"ריקוד". בהצלחה.

bruinen

New member
אין מגע בכלל?

מוזר יש לי כמה צלקות שיגידו אחרת
סתם, זה נכון שב-CDO יש פחות מגע מאשר קבוצות אחרות, אבל עדיין יש הרבה הפלות וכאלה...

תגידי לי איפה את גרה ואשלח אותך

למקום הקרוב אליך או אתן לך טלפון של המנהל של המרכז הישראלי לקפוארה והוא יכוון אותך

dardasit9

New member
מקום מגורים

אני גרה בתל אביב אבל אין לי בעיה שזה יהיה טיפה רחוק מהבית. הבעיה היא לא למצוא מקום שלומדים בו קפוארה אלא מקום שלומדות בו רק בנות... תודה בכל מקרה ואם תוכל לעזור לי אני ממש אשמח...

dardasit9

New member
לגבי כל השאלות של "למה רק בנות?"

אני דתייה ויש עם זה כמה בעיות: 1.אני לא יכולה להיות עם מכנסיים ליד בנים אפילו לצורך אימון. 2.מגע פיזי הוא גם בעיה למרות שבקושי יש... נראה לי שגם יש בעיה שזה כמו ריקוד אבל אותי מספקות שתי הבעיות הקודמות... אם תוכלו לעזור לי אני מ´זה אשמח תודה תודה תודה על האכפתיות אלה

למעלה