גם אני רוצה..

גם אני רוצה..

טוב אז קודם הסבר לשם - למה טלטלון מתוק ? 1. אני מעריץ את טלטלונת, ואת סגנון כתיבתה. 2. גם אני פעיל, לא פחות ממנה.
3. גם אני מתוק ,אם לא יותר מזה. 4. גם אני רוצה לכתוב לספר לכם על עלילותי, ולא רק בעיר הגדולה ,ולא שמי לא משה. ודבר אחרון , כל הסיפורים שלי אמיתיים!!! אז ככה, ערב אחד מתקשר אלי חבר טוב ואומר לי שהכיר שתי קיבוצניקיות, שרוצות לצאת לשתות משהוא בעיר הגדולה. קבענו איתם בשעת ערב, והם באו לאסוף אותנו עם רכב של הקיבוץ. הגענו לפאב, נכנסנו התחלנו לשתות, לעשן, היה נחמד ודיי שגרתי. שתיהן היו מבוגרות מאיתנו לפחות ב-10 שנים אם לא יותר , אבל היו נראות לא רע, לא יותר מזה. אחרי כחצי שעה זאת שהייתי איתה ביקשה ממני לצאת ולבוא איתה לרכב, הגענו לרכב, נכנסנו ואז הוציאה מהמאפרה מן סגריה משונה שכזאת, הציתה אותה, לקחה שאיפה ואז העבירה אותה אלי, ככה במשך דקה שתיים,פעם אני פעם היא, עד שהגיעה למחצית הסיגריה ואז כיבתה אותה, וביקשה לחזור לפאב. כשהגענו לפאב, יצאו הזוג השני וחזרו לאחר מספר דקות. אני אז ,לא ידעתי מה בדיוק עישנתי, למרות ששיערתי, והתביישתי לשאול אותה , ולכן שאלתי את חברי מה זה היה והוא אמר לי... בקיצור סיימנו את הבילוי ושמנו פעמינו לעבר הקיבוץ שלהן. הגענו לדירה של אחת מהן , ושוב הראו לנו את מומחיותן בכל הקשור לעניני עישון. חיש מהר עברנו לחדר אחר, אני ובת זוגי, היא ביקשה ממני לשכב על המיטה, ולאט לאט הסירה את בגדי, עד שהגעתי למצב שבו הייתי כשנולדתי. התחלנו בנשיקות רטובות וארוכות בדיוק כמו שאני אוהב, כבר מהתחלה הבחנתי שיש לי עסק עם מקצוענית. היא התחילה ללקק אותי בצוואר, עברה לאוזניים, שטפה לי את העיניים, עברה לפיטמות, נשכה , ליקקה, והמשיכה לרדת למטה, ליקקה לי את החלק הפנימי של הרגליים, הגיעה עד לכף הרגל ושוב התחילה במסע הארוך והרטוב מעלה, הזיין שלי מיותר לציין הזדקף כמו תורן, ואם היה יכול לצעוק גם אני רוצה , היה עושה את זה. אבל אל דאגה, היא הגיעה גם אליו, נתנה לו נשיקה, והתחילה במסע הקסם המסתורי לחקר המבנה האנטומי של הזיין שלי. היא היתה כל כך טובה שגם אני הרגשתי כל חלק בפה שלה, פעם אחת הרגשתי אפילו את השקדים שלה...סתם. הורידים סביב הזיין בלטו כמו אצל אלו שעובדות בעמידה 20 שנה. היא הכניסה את הזיין לפה, בדקה עם הלשון כל נקודה, עברה על הכיפה, עברה על הביצים, התמקדה באיזור שבין פי הטבעת לחיבור של הזין, ליקקה עם הלשון, השפתיים, השיניים, הסתימות, ועם כל מה שהיה לה. אני, אחרי מה שעשינו בהתחלה ( עישון וכד´) הייתי כבר בעננים, הגרון היה יבש, גם בגלל ה.. וגם בגלל הנשימה שלי, וגם בגלל הלב שהגיע לקצב כזה שאפילו בתחרות 2000 מטר לא הגיע אליו. ביקשתי, תחננתי ( לא טעות) אני רוצה להכניס אותו, תכניסי אותו, בכל השפות שידעתי (אז ידעתי רק עיברית), והיא בשלה ממשיכה לפנק אותי, ללקק אותי, להרטיב אותי, לנשוך אותי, ולהטריף אותי!!! לאחר זמן שנראה כמו נצח, החליטה שהזיין החשוף שלי צריך מקום חמים ורטוב יותר מהפה, ולכן פקדה עלי להמשיך לשכב על הגב, היא פתחה את רגליה, שמה כל רגל בצד אחר של הגוף שלי , הפנים שלה מביטות אלי, יד אחת שלה פותחות את השפתיים, ויש שנייה מחזיקה את הזיין שלי. לאט לאט התחילה לקרב את עצמה אל הזיין שלי, ואז זה קרה. הרגשתי אותה, רטובה, חמה ולוחצת, הרגשה מדהימה, היא התחילה לנוע בתנועות איטיות, מעלה מטה, והזיין שלי, עמד להתפוצץ.לאחר מספר דקות יצאתי מתחתיה, היא שמה את ידיה לפנים ועברה לתנוחות דוגי, באתי מאחור, והכנסתי אותו שוב, לא הייתי צריך לכוון , הוא כבר ידע את הדרך לשם. היה לה תוסיק חמוד, שביקש נשיקות ונשיכות , וכמובן קיבל והרבה. לאחר מכן עברה לשכב על הבטן, ושוב, אני נכנס ויוצא ממנה, מנשק לה את החזה, נושך לה הפיטמות, מנשק אותה, מרגיש את הרטיבות והחום שלה, הייתי כבר סחוט, המיטה רעדה כמו 7 בסולם ריכטר, ואני שהרגשתי שתיכף אני מתפרק , רק הגברתי את הקצב. פתאום מתוך כל הנשיפות והנשימות אני שומע את קולה אומר לי, לפני שתגמור בוא לי, היא לא היתה צריכה להמשיך הרבה, וגם לא יכלה למען האמת, כי הזיין שלי משך אותי אליה לכיוון הפה שלה, וסתם לה אותו לבל תתחרט, היא הכניסה אותו לפה, לחצה חזק עם השפתיים, נעזרת בידיים, ופתאום זעקה נשמעה בחלל החדר. אל דאגה, זה הייתי אני, הכל התפרץ אל תוך פיה , והיא בתאווה בלעה הכל, אני נפלתי שדוד על המיטה, והיא שמא אלכלך את הסדינים, המשיכה לנקות את הטיפות האחרונות שעוד המשיכו לצאת. היו לי עוד פגישות עם הכוהנת!! ממש ככה, הפגישות הבאות היו כבר בבית שלה ומקדש כזה המוקדש למין ורק למין לא ראיתי, לא לפני וגם לא אחרי. בסיפורים הבאים (אם תרצו) אספר לכם עוד על הכוהנת, ולא רק עליה.

אחי....

אהבתי, יש לך עוד הרבה ללמוד אבל בסך הכל חביב ומגניב...רק דבר אחד לא הבנתי, ואני מצטטת, : " שטפה לי את העיניים, "...מה היא עשתה לך בדיוק?! מאחותך האוהבת...והמבואסת...

אחותי...

קטונתי אחותי מלהגיע לרמתך. שטפה לי את העיניים, דהיינו העבירה לשון רטובה על עיניי - מה סוד הכתיבה המדהימה שלך ?? גם בכתיבה אני הכבשה השחורה של המשפחה ? לפחות אני "מחזיק" את התורן ניצב בגאון יקירתי זיכרי ,הכל נשאר במשפחה
וכשניסית להעביר לי את סודותייך, לא הבנתי מה את סחה. ממני אחיך הגדול האוהב והמעריץ שכל הידע שלו מסתכם בלגעת בשפיץ אז כשנשב בליל שבת ליד כל המשפחה אל תעשי מאחיך הגדול בדיחה אז יקירתי , אחותי תהיי לנצח ואני נשיקות מקבל רק במצח.. מהסיפורים שלך אמשיך להתפעל ואת הסיפורים שלי אספר רק ליחזקאל יאלללההה......דיייי התחלתי לדבר שטויות ביי אחותי

איכסה...

אתה נותן לאנשים ללקלק את העיניים שלך? טוב נו אולי גם לי יש מה ללמוד... מאחותך הנטושה....טלטלונת

למעלה