גם אני רוצה..!

גם אני רוצה..!

טוב, מעוניין (כמו הרבה פה..) להיכנס לעסקי הדוגמנות. לחלוטין לי משנה לי באיזה ענף בתחום, אני בעיקר מעוניין לחסוך מזה כסף. הנה קישור לכמה תמונות שלי. אני יודע שכרגע אני לא מסוגל לדגמן אפילו מעילי חורף מרוב שאני רזה, אבל אני בהחלט מוכן לעשות כושר ולעלות במשקל. כיום אני 1.82 מ', שוקל 65 קילו. לאיזה משקל אני צריך לחתור עם גובה כמו שלי? לכיוון ה-80? האם בכלל יש לי סיבה להתאמץ? או שחבל על המאמצים וחסרים לי נתונים בלתי ניתנים להשגה או שינוי?

אני אומר תפרוש.... אתה בחור ממוצע לחלוטין

מבחינת העולם הזה ולגוף כן יש עוד הרבה על מה לעבוד אתה חייב לצמצם את הזקן

Nienna17

New member
לא זכורה לי פעם אחת

שנתת ביקורת חיובית מסויימת או ביקורת שלא שללת לגמרי את מי שביקש חוות דעת.

אוקיי הוא יפה חתיך ומתאים נו באמת

מה את רוצה שאני אגיד?! לא כל אחד מתאים לדגמן אולי אחד ל 50 כשיהיו פה 50 איש אולי תראי שאני אומר לאחד או אחת מהן שהם אחלה.... ככה זה. אני אומר תאמת

Nienna17

New member
הקטע אצלך הוא

שיש לך איזשהו סף שממנו אתה לא זז. בעולם הדוגמנות זה לא ככה, יש הרבה גיוון בדוגמנים. אתה שולל יותר מידי, יותר מידי. אולי באמת יש פה כל הזמן חובבנים שחושבים שהם יקרעו את העולם הזה, אבל הגישה שלך טיפה מוגזמת לפי דעתי. לא התעמקתי בכל אדם שהראה את התמונות שלו פה, אבל אני אומרת מה שאני רואה - פעם אחת לא הבאת ביקורת חיובית (אם כן, אני באמת רוצה לראות).

מצד אחד

יש לך נקודה. מצד שני - לפחות הוא נותן חוות דעת. אני באופן אישי מעדיף חוות דעת מתנגחת אבל מקצועית מאשר חוות דעת מפרגנת יתר על המידה.

לא הבנתי, אתה אומר שני דברים

1. אתה אומר שאין לי למה להתאמץ 2. אתה אומר שיש מה לעבוד על הגוף, וכן לצמצם את הזקן ברור שכרגע הזקן, שיער, גבות, איפור וכו' לא במצב שמאפשר לי לדגמן, וכמובן גם הגוף.... אבל אם אתה ממליץ לפרוש, אז למה אתה ממליץ גם לצמצם הזקן ולפתח את הגוף?

עצה אישית להראות טוב יותר :)

אני באמת חושב שתראה טוב יותר ככה. אני פשוט חושב שאין לך את הרמה הזאת של היופי המסחרי שמספיקה לדוגמנות

ind3x

New member
נתוני משקל

באופן כללי למטר 82 מומלץ לשקול כ78 קילו על אחוזי שומן של : 8 ל10. אפשר כמה קילוגרים פחות (למשל 76,75 עם 8 אחוז שומן) לגבי המראה שלך ,אני באופן אישי חושב שאתה לא מתאים. בהצלחה

למעלה