גם אני רוצה שם לטיסן! יש לי אולטרה סטיק 40 חדש שקנית וחשבתי על השם: שיפרא. נו איך? אורן .
א אורן הכט New member 16/5/02 #1 גם אני רוצה שם לטיסן! יש לי אולטרה סטיק 40 חדש שקנית וחשבתי על השם: שיפרא. נו איך? אורן .
2 2fly ron jerasi New member 17/5/02 #10 מה עובר עליכם?פטימה?עוד תקראו ג´נין מה עובר עליכם?פטימה?עוד תקראו לטיסן ג´נין . חברים למי שלא התעורר החרם על הערבים החל !!!!
מה עובר עליכם?פטימה?עוד תקראו ג´נין מה עובר עליכם?פטימה?עוד תקראו לטיסן ג´נין . חברים למי שלא התעורר החרם על הערבים החל !!!!
A alonj New member 17/5/02 #9 אז ככה, בכדי לבחור שם... קודם-כל שפרה בד"כ כותבים עם "ה". לגבי בחירת השם - נמלצתי היא שתטיס אותו כמה פעמים, תרגיש איך הוא טס ואיך הוא נראה באוויר, ואז השם יבוא לך באופן ממש טבעי. ספר מה בחרת...
אז ככה, בכדי לבחור שם... קודם-כל שפרה בד"כ כותבים עם "ה". לגבי בחירת השם - נמלצתי היא שתטיס אותו כמה פעמים, תרגיש איך הוא טס ואיך הוא נראה באוויר, ואז השם יבוא לך באופן ממש טבעי. ספר מה בחרת...
A Adi Berman New member 17/5/02 #13 מצאתי חברה שמוכרת בונזו לטיסן...../images/Emo151.gif הקישור עדיין בחיפושים