גם אני רוצה קפה

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
גם אני רוצה קפה ../images/Emo13.gif

אחרי 24 שנה של הדחקה והכחשה, אני לא יכול יותר לשמור בבטן ואני מוציא החוצה, אני הומוסקסואל ואני גאה בזה, אבל יש בעייה אחת, אני לא מכיר מועדונים בכלל שלא לדבר על מועדוני גייז, אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום כזה אני אהיה מאושר עד הגג (כמובן בליווי כתובת של המקום כי אני לא מתמצא כל כך). אייל גאה מתמיד

BlueCat

New member
שלום שלום!

קודם כל קבל:
. (ל
לירוני כבר ידאג). דבר שני, בדוק ברשימת המאמרים של הפורום (תמצא הכוונה בפס סאפור שלמעלה, מתחת לסמל של "תפוז
פורומים"). יש שם רשימת המלצות/ביקורות על מקומות בי-ם ות"א.

campari

New member
ברוך הבא אלפ../images/Emo70.gif

תשאר, תרגיש בנוח, תספר לנו עליך (אנחנו רוצים לדעת ה-כ-ל).

ELP

New member
טוב אז ככה...

אני בן 24 (ממש עוד מעט...) ובגיל 14 דחקתי הצידה את העדינות שבי ויצרתי לי המון דמויות קשוחות, בשלב מסויים הפכתי להיות הדמויות האלו אבל בפנים זה היה רע, ידעתי שזה לא אני, והיום בגיל 24 אחרי 4 חודשים בערך אצל פסיכולוג וכדורים נגד דיכאון מפסיכיאטר, המחסום סוף סוף נשבר ואני האמיתי פרץ לו החוצה מהכלא שבניתי לו, עד כאן זה נהדר, הבעייה היא שבשנה וארבע חודשים האחרונים יש לי חברה, ואתמול סיפרתי לה את כל האמת... זאת הקלה גדולה אבל קצת מפחיד.. תודה רבה רבה על קבלת הפנים החמימה

לירונר

New member
מי ביקש קפה (../images/Emo96.gif) ולא קיבל../images/Emo35.gif

אֵלפ ~
~ ברוך הבא, אני מקווה שנוכל להיות סביבה תומכת וחמה שתעזור ברגעים החשובים ואפילו כבר סיפרת קצת על עצמך
אז..
, ותרגיש כמו ב

BlueCat

New member
איך היא קיבלה את זה?

אמרת שסיפרת לחברה שלך, זה שינה משהו ביניכם? מה קורה עם היחסים?

ELP

New member
זה שינה הכל...מבחינתי..

אני נפרד ממנה אבל אני מקווה להשאר איתה חברים הכי טובים, עדיין איכפת לי ממנה מאוד, אבל אני לא מפסיק לחשוב על מיליוני גברים כוסונים מלטפים אותי אז אני לא יכול להשאר איתה אסור לי לברוח ממי שאני...

סהר 27

New member
מזל טוב וברוך הבא לאגודה נגד הנפתלי

מקומות בילוי בת"א לא חסר צא לרחוב ופשוט כל בר\קפה\מועדון שני נשלט על-ידינו בגאווה. הכי פשוט אם אתה רוצה ללכת על בטוח אז בעכבר העיר במדור גאווה

סהר 27

New member
זה היה אמור להיות ............./images/Emo52.gif

האגודה נגד הנפתלין אבל נגמרה לי השורה קורה.....

loreal

New member
ברוך הבא ו...

אני דוקא מכיר נפתלי אחד ממש חמוד...

סהר 27

New member
הנפתלי היחיד שהכרתי....

התאבד! ברצינות וזה אומר שאני לא מכיר נפתלי עכשיו כמה לא אחראי מצידו

loreal

New member
אוי באמת?

נורא מדכא... לא נורא הנפתלי שאני מכיר עדיין חמוד...

למעלה