גם אני רוצה להצטרף.....

מדעית111

New member
גם אני רוצה להצטרף.....

אני נורא רוצה להכנס למשמר... אני מאוד משתדלת לא לאכול שטויות. אבל לדוגמא היום מרוב עייפות על הבוקר אכלתי 4 עוגיות... צהרים- סלט יווני עם רוטב אלף איים ולחם חי. אז.. מאיפה מתחילים?!?!... מה הכללים?... אה.. לא סיפרתי - אני אמא ל- 2 בת, ובן.. הקטן בן שנה ועשר חודשים אני 8 קילו מעל איפה שהייתי רוצה להיות... וכרגע במגמת עליה...... אוקי, זהו? אמרתי הכל?:... יאללה מ-ת-ח-י-ל-י-םםם

לילית462

New member
בטח שיש ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ברור שיש מקום, ברוכה המצטרפת לביתנו החם. אין כללים, כל אחת ומה שנכון לה. עשית בעבר דיאטות ? ניסתי בעבר לרזות ? אם יש לך נסיון מהעבר מה עובד, אפשר להתחיל משם, אם אין את צריכה לבחור לעצמך את הדרך והכיוון. יש המון מסגרות, קבוצות דיאטנית א=וכל מיני אפשרויות לקבל תמיכה מקצועית. כמו גם כאן איחד איתנו. אם יש לך שאלות ספציפיות, אל תתבישי לשאול. ברוכה הבאה, תרגישי בבית

מדעית111

New member
אוקי, אז עד לפני 5 שנים הייתי שוקלת 62-58

בתוןר בחרוה עד כיתה י' שקלתי 74 בכיתה י' ירדתי ל- 64 ועד החתונה 58 ואז התחתנתי, והייתי בהריון ראשון - בו עליתי 30~!~ קילו שקלתי סוף הריון 92 ירדתי 10מהלידה + 7 (בערך) לבד... ואז שוב בהריון בו עליתי 20 !~@! שקלתי סוף הריון 92 בערך מהלידה ירדתי 7 בלבד!!!! זה גמר אותי נפשית........ ואז עם הזמן הגעתי ל- 75 הייתי תקוע שם די הרבה זמן ואז השתשמתי בכדורים ורזיתי ל- 63.9 (זה היה השיא ) היום אני 67 גובלת ב- 68 ואני רוצה לרדת ל- 60... אז אני מנסה להגיע למצב שהרגש לא ישלוט על השכל! זה אומר שבוע של שינוי קיצוני בהרגלי האכילה ואז להמשיך במתכונת דיאטה נורמלית אז אתמול התחלתי את הבוקר ב- 4 עוגיות ואז ארוחת צהרים סלט יווני + לחם חי וארוחת ערב גבינה לבנה עם קצת ריבה לא עליתי על המשקל היום... אבל אני מרגישה שפחות נוזלי לי מאתמול :) והיום אני אשמיך לרשום כל מה שאני אוכלת

jesie12

New member
עברת המון זעזועים במשקל

מאחלת לך שתגיעי ליעד ותשמרי עליו

לילית462

New member
מדעית ../images/Emo124.gif

קשה על גבי הרשת לדעת הכל אבל אני כותבת לך ממה שאני מכירה את עצמי גם אני כמוך עליתי וירדתי כמויות עצומות של משקל, בסופו של דבר הבנתי שהבעיה שיש לי עם אוכל היא קצת יותר מורכבת מאשר כמה אני שוקלת. אני לא רוצה חלילה לשים תוויות או לאבחן - קטונתי אבל אני מציע לך להיכנס לקישור שיש לנו לאתר של סמדר פרבר - אכילה שפויה, ולקרוא קצת על אכילה רגשית ועל הפרעות אכילה. מקווה שאני לא דוחפת את האף שלי למקומות שהוא לא רצוי. אני פשוט מכירה את זה כל כך טוב מעצמי, סבלתי כל כך הרבה מהנושא (ועדיין לא חיה איתו בשלום)

מדעית111

New member
להפך! ממש תודה...

אני צריכה משהו שיחזיר אותי לאכילה נורמלית... אני יכולה לפעמים לטרוף כל מה שזז, ממתוק עד מלוח ולפעמים אני שומרת....... אני יודעת זה מטורף... חשבתי לעשות שוב את הדיאטה עם הכדורים אבל החלטתי שלא נראה לי, אני צריכה שינוי בראש! ודחוף!! לא יכול להיות שאני מרזה8 ואחרי חודש בלי הדיאטה אני עולה 4~ אני חייבת לבצע שינוי בחשיבה על אוכל........... איפה זה הקישור שאמרת?

לילית462

New member
קבלי את הקישור וגם ../images/Emo24.gif

את יודעת השינוי הזה בראש הוא דבר לא פשוט, אני מאמינה שהתעסקות באכילה של כל כך הרבה שנים היא לא סתם. אני יודעת מעצמי, שרק תהליך עמוק עם עצמי, בעזרת דיאטנית ובעיקר בעזרת פסיכולוגית, הביא אותי לאיזשהו שינוי בחשיבה ובהתנהגות. קבלי קישורית : http://www.sane-way.com/

יעל י

New member
שאת בוכה את לא יפה את לא יפה...

די לך אוי די לך ילדה... מדעית יקרה , אנחנו כולנו לא פה "און ליין" ללא הפסקה... יקרתי - ברוכה הבאה ובהצלחה אני ממליצה כרגיל על מסגרת ולרשום כל מה שאוכלים.הכל כולל הכל. אנחנו פה בשבילך.

למעלה