גם אני ראיתי

גם אני ראיתי

איזה שיר יפה...וגם הרליפ......העיקר לא מיזרחית......דרך אגב שלום לכולם אחרי חודשיים שלא כתבתי כאן.....

ethnix1

New member
אם ראית למה לא אמרת?

ספר קצת על השיר ועל הקליפ, ראיתי שם כלב, לא? תאר ליייייייייי

ethnix1

New member
../images/Emo140.gifברוך החוזר

יוווווווו אני עצבנית על הלהקה הזו, כבר נמאס לי ממנה אוףףףף עכשיו אני אראה בדבקות ת'ערוץ, ובשניה שאני אמצמץ זה יהיה שוב

לספר...

לשיר קוראים אמריקה.....)ויש דימיון מאד גדול לללחן וגם מילים לשיר אמרקיה של U2 חוץ מזה השיר מאד יפה )סגנון רק פופ.....)...וגם הרליפ...יפה...אתניקס מנסים להראות כריזמטים משהוא ..וזאב דפק איזה כובע בוקרים.....זהוא אני בטוח שיצא לך כבר לראת.....אבל למה שירים של אתניקס הפכו להיות מסיבות הפתעה??? מה אי אפשר להתריע?? שנכין קסטות להקלטה...

ethnix1

New member
וואו! ראיתי ת'קליפ!

אבל לא הבנתי כלום! איפה צולם? מה הפואנטה? למה שי על זאב כל-כך הרבה שחור בקושי ראיתי אותו מבצבץ! אמא'לה! איך הוא רזה!

נטלייי

New member
יההההה, שיר חדששש

ועוד עם קליפ, איזה כיף. עכשיו גם אני אהיה דבוקה לערוץ 24

היסטורייה

בזה הרגע,עבדיכם הנאמן ראה את הקליפ מתחילתו ועד סופו. שיר חמוד ביותר,קליט.יותר טוב מסגאפו..........

ZGala

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gifגם אני ראיתי

קליפ מאוד יפה...אהבתי...גם מילים...גם לחן...גם תמונות, צבעים...גם מהירות של החלפת תמונות...קול של זאב עוד יותר יפה, כל הזמן משתנה לטובה אתניקסים נראים כמו לא יוצאים מחדר קושר - הם במיטב שנותיהם! פניהם יפים, גופם במלוא אונם, מבט, הליכה, מחווה - אתניקסים מושלמים! כמה אני אוהבת להקליד את המילה הזו אתניקס! גלה

גם אני!!!

בהחלט שיפור אחרי סגאפו ואפילו נחמד לי... מי שרוצה להקליט - היום בתשע בדיוק ישודר שוב... (כולל הפתיח של זאב ותמיר
) עכשיו מחכים לבא

שיר חמוד

אני לא יודע אם ההחלטה להוציא אותו כסינגל ראשון נכונה, אבל אני אוהב... זהו גם ללא ספק הקליפ הכי מושקע בתולדות אתניX. אבל לא נראה לי שהוא יהיה להיט גדול. עכשיו מחכים לדיסק...

ethnix1

New member
מאיפה הידיעה על השעה המדויקת?

את הקליפ לא כל-כך אהבתי! לא הבנתי אותו ומה זה המראה השבכ'ניקי הזה?? מה שכן צדקתי בניחוש שלי איפה הקליפ צולם <איזור פתח תקווה> את השיר אני מאד אוהבת, תמיד תמכתי ברעיון הזה, אני מדברת על זה המון.. רק לפני שבוע הייתי בירושלים ודברתי עם אחותי על זה שאנחנו לא מעריכים מה יש לנו, כי זה שלנו ורק מנסים להיות מה שאנחנו לא.. אמריקה זה בקצה העולם ואנחנו מנסים להיות חלק מהם, וזה מגוחך.. זה מה שאמרתי לה ואני חושבת שגם השיר באיזשהו מקום אומר את זה.. בכל מקרה, אני אדבק למסך לקראת 9, תודה על "האזהרה"

שניים ברצף !!!

היה בחמישה לתשע את יהיה לנו טוב וישר אחריו את המעברון ואת אמריקה !!! כיף !!!
הידיעה על השעה היתה כי השפיץ של חמישי משודר גם בשישי וגם בשבת באותה השעה...

נטלייי

New member
גם אני ראיתי

את הקליפ, ותודה לליאור ששלחה לי הודעה ואמרה לי
זה היה ממש כיף לראות את "יהיה טוב" ומיד אחר כך את הקליפ החדש. לגבי השיר החדש אז ככה - משמיעה ראשונה ובלי להתעמק במילים, השיר חביב. הקליפ ממש יפה, מושקע כרגיל. כמובן שהקלטתי אותו לא ממש מהתחלה כי לא הייתי בטוחה שזה הקליפ, בכל אופן אני אראה את זה שוב ואנסה להתעמק במילים.

למעלה