גם אני קיבלתי

עיניים

New member
גם אני קיבלתי

משהו במייל, ודווקא מהבת שלי,,,
) היות והקובץ מכיל בדיחה מקורית שהועברה במצגת, והיות שהקובץ לא ניתן להעברה - הרי המלל של הבדיחה, (מהזכרון) ומי שרוצה לקבלה במייל - מוזמן להזמין.
לרגל יום הנישואין ה-30, ישב הפרופסור למתמתיקה וכתב לאשתו מכתב בזו הלשון: "אישתי היקרה, היות ואני בן 54 ונשוי לך כבר 30 שנה, ומשעמם לי לעשות את זה איתך, החלטתי לחגוג השנה בצורה שונה: אני בדרכי לבית מלון, ובזמן שתקראי מילים אלו, אתגלגל עם בחורה בת 18 על הריצפה, ואקרע לה את הצורה. מקווה שתקבלי את זה בהבנה". איך השגיע הפרופסור לבית המלון, מצא שם מכתב מאשתו בזו הלשון: "בעלי היקר, היום וגם אני בת 54, והיות שגם לי נמאס לעשות את זה איתך, גם אני החלטתי לחגוג הפעם בצורה שונה: בזמן שתקרא שורות אלו, אהיה תחתיו של גבר צעיר וחסון בן 18 , ואף אתה, בטוחתני שתגלה הבנה. והיות שאתה פרופסור למתמתיקה - ולא יקשה עליך לעשות את החשבון - אל תשכח ש-18 נכנס ב-54 הרבה יותר פעמים מאשר 54 נכנס ב-18 " ,,,,,,,
בנות גידלנו ורוממנו,,,,

אטיוד5

Active member
54 נכנס בה בדמעות שליש

ו- 18 נכנס בה שלש רגלים. לפחות הילדה שלך יודעת מה נכנס ומה יוצא וכמה פעמים. מצטיינת בחשבון, גם זה משהו. האמת, כשכתבת "קיבלתי", חשבתי שאולי את בגילגול הבא. סתם, סתם, איכסה שכמוני.

עיניים

New member
תגיד,,,,,

גם אתה פרופסור למתמתיקה??? ומה זה ה"איכסה" הזה? בעיות פרוסטטוטיות אן סתם בעיות פרוסטטה, הא?

גברים גברים.... ואיך בוחר גבר ממוצע

בת זוג ? בחור צעיר יצא עם שלוש בחורות במקביל ועם כל אחת היה לו קשר רציני. לבסוף הוא החליט להתמודד עם הדילמה הקשה לאיזו משלוש הבחורות כדאי לו להינשא, וכמבחן הוא נתן לכל אחת סכום כסף בסך 2000 דולר כדי לראות מה יעשו עם הכסף. הבחורה הראשונה ביזבזה את מלוא הכסף על טיפוח יופי -תסרוקת, תספורת, ניקוי פנים, מניקור ופדיקור, הוא קנתה מלתחה שלמה של בגדים חדשים ונעליים חדשות. וכל זאת תוך הסבר פשוט, "אני רוצה להראות במיטבי כשאני לידך. ולמה? כי אני אוהבת אותך, יקירי." הבחורה השניה ביזבזה את הכסף על ציוד אלקטרוני לבית : היא קנתה מערכת סטריו משוכללת ומערכת קולנוע ביתי, ציוד ספורט לבעלה כמו מקל גולף חדש וביליארד ענק, וכן אספקה חודשית של בירה. וכל זאת תוך הסבר פשוט, "אני קניתי את כל הדברים האלה בשבילך !. אלה המתנות שלי בשבילך, כי אני אוהבת אותך כל כך." הבחורה השלישית השקיעה את הכסף בחוכמה ועד מהרה הכפילה את הסכום המקורי. היא השקיעה את הרווח מחדש אשר המשיך להכפיל את עצמו והחזירה את הסכום המקורי לחבר שלה. וכל זאת תוך הסבר פשוט, "אני לקחתי את כספך והגדלתי אותו על ידי השקעות נבונות כדי שבעתיד שלנו נחייה חיים טובים ביחד. וזה ע"מ להראות כמה שאני אוהבת, חמוד שלי." הבחור הצעיר התרשם מכל שלושת הבחורות שעשו דברים מאוד יפים ומתחשבים למענו, ואז הוא השקיע מחשבה עמוקה בבחירה שלו. לבסוף הוא החליט להתחתן עם הבחורה עם הציצים הכי גדולים ! גמזו בחירה .....

אני מכירה את זה בוורסיה

של ראיון עבודה זוכרת איך מפקד הבסיס בחר את הפקידה שלו זו לא בדיחה בעצם זו נוסטלגיה

שקדי

New member
ועכשיו בואו ונשמע בנות............./images/Emo68.gif

איך בנות......כלומר עלמות...... בוחרות את בו זוגן לחיים.......ולמשכב מה באמת קובע בענין???? והאם השכל או הרגש משחקים תפקיד מכריע או רק הגודל......של חשבון הבנק......הבלורית......או משו אחר........

magy

New member
אני ראשונה?

אני לא דוגמא....אני אהבלית....... אצלי קובע.........רק הרגש......כלומר, אהבה נטו, אפילו אפלטונית הבנה מהצד השני, אמפטיה, מעורבות חזקה והמון פירגון........ וכנות......שכחתי...........חוסר רמייה.........או זדון ולכן.....הגעתי לאן שהגעתי...... מעבר לזה......הכל מתגמד.......שום תכונה אחרת......לא תוסיף או תגרע. לא חשבון בנק, לא גודל.....הבגד.......או דבר אחר.....

שקדי

New member
הממממממ.................../images/Emo2.gif

אז מה אפשר להבין מזה???? אלה תכונות טובות או לא??? שלך כלומר......... יש כאלה שהיית רוצה לשנות לו יכולת???

magy

New member
בודאי שלא טובות

הייתי רוצה להיות שרמוטה..........מוצצת דם......בוגדנית...... נצלנית, שקרנית, תחמנית.. וכל מה שעושֶה אישה.........רעה, להיות מבוקשת ורצויה....כשבן הזוג מקווה לשנות אותה לטובה. ונותן לה את כל מבוקשה....העיקר........לספק את רצונותיה..... בקיצור.........קלפטע........ אתם חושבים שעוד אפשר להשתנות בגיל כל כך מופלג?????????

redredole

New member
יש דרך לשינויים../images/Emo28.gif

וצריך ללכת לבאר המשאלות ולבקש

למעלה