גם אני צריכה העזרה...

גם אני צריכה העזרה...

טוב אז ככה... אני צריכה עזרה מהמדריכות והמדריכים שכותביפ פה...המדריכה שלנו עוזבת אותנו באמצע ההדרכה בגלל שלא הסתדרנו איתה...אני צריכה עצות מה אפשר לקנות לה...מה אתם בתור מדריכות שישיסטיות הייתן רוצות לקבל??? כנ"ל לגבי המדריך. רק שהוא עוזב בגלל שנגמרה לושנת ההדרכה.. אנחנו מחפשים משהו לא יותר מדי אישי שלא יהיה מזכרת צורמת...

אני יכולה לעזור!אבל אל תסמכי על זה.

טוב, אז ככה..אני יודעת שאותי היה הכי משמח משהו עם תמונות או שהחניכים יכתבו לימשהו..לא יודעת, אולי איזה יומן כזה או לא יודעת מה שכל אחד יכתוב..אה, יש לי רעיון! אפשר לקחת לוח שעם כזה ולשים תמונות שלכם ולכתוב דברים עם פתקים.. טוב, את לא חייבת להגיד שזה רעיון טוב אם את לא חושבת ככה.... זהו, מקווה שעזרתי... רק אושר ושמחה, אני.

נתניתית

New member
תגובה

היי לך, אני חושבת שתלכו על משהו מקורי ופשוט. תצטלמו כל חברי השבט ותכינו למדריכה שלכן שעון קיר יפיפה עם מזכרת לכל החיים לא יותר מידיי אישי ולא סתם משהו פשוט. לגביו (המדריך) אתן יכולות לסרוג לו כיפה ולרשום את שם השבט שלכן והשנה. אז שיהיה לכן בהצלחה.

bufflo

New member
חסכנים!!!!!!!!!

אני לא מכיר אף אחד שהיה רוצה תמונות של כולם. תקנו להם איזה דיסק או משהו!

s u g e r

New member
רעיונות טובים מאוד...

תלכו באמת בכיוון של תמונות עם חריטה וכד´. זו המזכרת הכי כיפית, אפשר לעשות אפילו לבד, תמונה גדולה ממוסגרת עם קולאג´ של תמונות של כל החניכים, זה יוצא ממש יפה, מניסיון. אני עשיתי גם למדריכים שלי וגם אחותי כשהיתה קומונרית היא קיבלה כזה...

תחיה

New member
אלבום!

אני אגיד לך שכל מדריך שעזב אותנו קיבל מאיתנו אלבום תמונות עם כל מיני תמונות גם שלו וגם שלנו ועוד... ובנוסף כל חניך רשם מכת בקצר למדריך! מקווה שעזרתי יום טוב ושמח!

למעלה