גם אני צריך עיצה

De-Panther

New member
אתמול היה קטע שדווקא מאוד התאים לזה

כשהלכתי עם אבא שלי לקנות בגדים לתחפושת שלי אני לא רציתי לבזבז יותר מידיי כסף למרות שזה בגדים שגם ככה אני אשתמש בהם הרבה בסופו של דבר ואבא שלי פתאום ראה בלייזר שהוא ממש אהב והבלייזר עלה 200 שקל כשבדרך כלל בלייזרים באיכות הזו עולים הרבה הרבה יותר והוא כל כך התלהב ואז הוא אומר לי אני קונה את זה!! ואני נזכר במה קורה אחרי שכל פעם הוא קונה משהו שעובר את ה25 שקל כל הצעקות שחברה שלו צועקת על זה שהוא מבזבז כסף... בקיצר אני אומר לו לא!! אל תקנה!! קודם תגיע לבית ותשאל אותה אם היא מסכימה ורק אחרי זה והוא אומר לא אני אתקשר אליה ואם היא לא תסכים אז כשאני אבוא לבית אני אדבר איתה ואם גם אז היא לא תסכים אני אדאג שהיא תבוא איתי לראות איזה יפה הוא ובאיזו איכות הוא ואנחנו ככה מתכננים איך היא לא תתעצבן בגלל הבלייזר שהוא קונה בסוף התקשרנו אבא עשה מעשה חכם ואמר שאני הצעתי להתקשר לפני שהוא מחליט אם לקנות את זה או לא ואז היא שאלה אותו אם היא עד כדי כך מכשפה(לדעתי יותר אבל לא חשוב) והוא אמר לה שלא אבל שאני(אורן) לא רוצה שהם יתחילו להתווכח על זה ואז היא חשבה(בטח כאב לה) ובסוף הסכימה שהוא יקנה וזהו מסתבר שנשארה לי גם בנדנה לתחפושת אבל מחר אני אקח מהבית של אמא

zimes

New member
../images/Emo45.gif טוב לשמוע גם על

קטעים טובים עם אבא.

De-Panther

New member
../images/Emo12.gif רוצה לשמוע את מה שהיה אחרי זה??

הוא החליט שבעניין הכובע זה צריך להיות משהו זול והחליט ללכת לטייל איתי בין מלא חנויות זולות של תחפושות שיגע אותי

idanyd

New member
ועוד תובנה לגבי ההבדל בין המינים:

A woman would pay 1$, for a 2$ product she doesn't need. A man would pay 2$, for a 1$ product he needs.

למעלה