גם אני צריך עזרה

kleberson

New member
גם אני צריך עזרה

היי, כרגיל, מתלבט בקניית נגן מוסיקה+וידאו. על מנת שהנגן יאריך שנים, אני רוצה שהוא יהיה מבוסס פלאש. העניין הוא שאני גם רוצה לכל הפחות 30 ג'יגה, ולמיטב הבנתי רק קריאייטיב הוציאו לשוק נגן פלאש עם כזה נפח. האם זה רעיון טוב לקנות נגן עם קיבולת נמוכה יותר ולהתבסס על כרטיס ההרחבה? האם הנגן עובד עם כרטיס ההרחבה בתנאים אופטימליים (בהשוואה לזיכרון הפנימי)? הגעתי לרעיון הזה כיוון שכרטיסי ה-sd גדלים בנפחם מיום ליום וכך גם מחירם יורד אז אולי כדאי בינתיים להסתפק ב-16 ג'יגה ונגיד עוד כמה חודשים לקנות כרטיס הרחבה של 16 ג'יגה נוספים במחיר מוזל ולהשתמש בו בנגן באופן קבוע... משתנה נוסף במשוואה הוא שבת דודתי האהובה נוסעת לארה"ב בקרוב ועכשיו שהדולר בשפל מאד קורץ לי לבקש ממנה שתקנה לי. בכל הנוגע לאחריות, רק אפל מעניקים אחריות בארץ לנגנים שניקנו בחו"ל?האחריות שהחברות מעניקות היא רלוונטית או שבדרך כלל הנגן לא מתקלקל בתקופת האחריות אלא רק אחרי שהיא פגה? ואם הוא כן מתקלקל, האחריות מכסה הכל? כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם עברית בנגן, אבל זה פינוק ולא הכרח. הסכום המוקדש לעניין הוא בסביבות 1000שח\300$ גמיש אם חלק מהנחות היסוד שלי שגויות אשמח אם תתקנו אותי. תודה רבה!

Kryptonite

New member
יש אייפוד טאצ' (מבוסס פלאש)

עם 32 ג'יגה, מכשיר מעולה לסרטים ווידאו. שווה להביא מארה"ב (הפרש משמעותי בין המחירים בארץ) אבל הוא חורש מהתקציב שלך - 500$. הכי חשוב - יש לו אחריות בין לאומית של אפל. (חשוב שהיא תשמור את הקבלה, במידה ותקנה) http://www.apple.com/ipodtouch

tweeg

New member
והzen והview

*רק לאפל יש אחריות בין לאומית *אפשרי להתבסס על הרחבה,השאלה עם לא תצטרך אותה אחר כך *למרות שהכרטיסים גדלים,המכשירים עצמם לא תמיד תומכים בהם *בד"כ לא מתקלקל,תלוי בדגם וחברה *אחריות מכסה כל נזק כל עוד הוא נעשה בשימוש נכון בנגן

kleberson

New member
תודה,והמשך לשאלה

כיוון שהאייטאצ' יקר משמעותית משניהם, על מה אתם ממליצים, על הסנסה ויו או הקריאייטיב זן? מצאתי שהזן עולה 300 דולר והסנסה 350...

למעלה