גם אני עם ברק!!

קדימה מסוכנת כי שיטרית יכול לתפוס

בה את המושכות. הוא גם שר מנוסה גם אדם עם הצלחות וגם אדם שלא חושש להביע דיעות לא מקובלות שבסוף מתגלות כנכונות וחושפות את חוכמתו המדינית. מסוכן מאוד - הוא עוד יכול, חס ושלום, לשפר את מצב הביטחון ולהפסיק לספר לנו ריגושים. זה בהחלט הזמן לחזור לעבוד ולבגדול. יאללה ברק - בואו לרולטה הרוסית.

אני ממש משתדל לשכוח ולא מצליח.

ברק הוא האיש שחולל את המהפכה החילונית, גייס את בחורי הישובות, חסך המוני אבדות בלבנון, השווה את מעמדם של ערביי ישראל, הביא לסוף הסיכסוך עם הפלסטינאים וטיפח אחוות לוחמים עם בני הברית שיהו לנו בלבנון ועם מדחת יוסף. אוי כמה שמתחשק לי לשכוח מי זה ברק.

adebisi23

New member
וכל זה בשנה וחצי?

ממש לא קודם כל מי שבודק רואה שברק נתן יותר כסף לחרדים מאשר ביבי כך שמהפכה חילונית? אולי בדמיון בגלל ברק נוצר חוק טל הפוטר את החרדים מצה"ל-גייס בחורי ישיבות? לא ממש חסך המוני אבדות בלבנון? 3 חטופים, טננבאום, מקרים של קטיושות והדובדבן שבקצפת מלחמת לבנון השנייה ככל הנראה "פיצו" על אותו חסך השווה את מעמדם של ערביי ישראל? בגלל זה הם רצו לבחור בו אחר כך נכון? ואגב אני ממליץ לך לבדוק טוב מה חושבים בצבא דרום לבנון על ברק אולי תופתע אני בהחלט לא

כתבתי את גברי בסגי נאור.

לכל מי שקרא פעם עיתון כל שהוא צריך להיות ברור שכונתי הייתה בדיוק להיפוכם של דברי.

B Day

New member
גם אני עם ברק!

הוא היחיד שיכול להציל את המדינה... אני שמח לראות שסוף סוף התמיכה בו מתחילה לעלות, אני מקווה שרוב היזראלים יתחילו להבין מה שהבנתי מזמן. רק ברק!!

דוקו1

New member
אתם שפויים!?!?!?!

האיש מגלומן וכושל הנסיגה החפוזה האינתפאדה ריסוק הכלכלה והכל בשנה אחת העפנו אותו כדי שלא יחזור

הרווק1

New member
אתה העפת אותו נכון?

זו לא שיטת הבחירות הישירה והקלוקלת , זה היית אתה... רק ברק!

gershon17

New member
מה אתה מנסה לטעון?

שברק הפסיד בבחירות לשרון בהפרש עצום למרות שאנחנו כאזרחים רצינו שהוא ישאר ראש ממשלה?

דוקו1

New member
ברק יעוף גם עכשיו!

הוא לא ינצח את אילון זה בטוח ואילון לא ינצח את נתניהו

הרווק1

New member
היחיד שיכול למנוע מביבי את ראשות המ

הממשלה זה ברק. כל בחירה אחרת תושיב את ביבי בראשות הממשלה.

מאיזו עמותת קש אתה מקבל

כסף על פרסומת של סחורה בלויה? אפילו נאווה זרקה אותו קיבינמאט כי כנראה הוא גם בבית לא שווה כלום.

gershon17

New member
למה כולם שוכחים?

כולם מדברים על הבחירות הבאות כאילו זו תהיה התמודדות בין הליכוד לעבודה, וכולם שוכחים את קדימה. אף אחד לא יודע אם קדימה תקטן בצורה דראסטית בבחירות הבאות או לא, ולו רק בגלל שאף אחד לא יודע מי יעמוד בראשה לקראת הבחירות הבאות או מה יקרה פה עד הבחירות הבאות.

Haemek

New member
איפה בדיוק אתה רואה את זה? בראי?

המלחמה האחרונה רק הוכיח שהשוטה שיטה בנו. הוא לא הולך לשום מקום.

למעלה