בה את המושכות. הוא גם שר מנוסה גם אדם עם הצלחות וגם אדם שלא חושש להביע דיעות לא מקובלות שבסוף מתגלות כנכונות וחושפות את חוכמתו המדינית. מסוכן מאוד - הוא עוד יכול, חס ושלום, לשפר את מצב הביטחון ולהפסיק לספר לנו ריגושים. זה בהחלט הזמן לחזור לעבוד ולבגדול. יאללה ברק - בואו לרולטה הרוסית.
ברק הוא האיש שחולל את המהפכה החילונית, גייס את בחורי הישובות, חסך המוני אבדות בלבנון, השווה את מעמדם של ערביי ישראל, הביא לסוף הסיכסוך עם הפלסטינאים וטיפח אחוות לוחמים עם בני הברית שיהו לנו בלבנון ועם מדחת יוסף. אוי כמה שמתחשק לי לשכוח מי זה ברק.
ממש לא קודם כל מי שבודק רואה שברק נתן יותר כסף לחרדים מאשר ביבי כך שמהפכה חילונית? אולי בדמיון בגלל ברק נוצר חוק טל הפוטר את החרדים מצה"ל-גייס בחורי ישיבות? לא ממש חסך המוני אבדות בלבנון? 3 חטופים, טננבאום, מקרים של קטיושות והדובדבן שבקצפת מלחמת לבנון השנייה ככל הנראה "פיצו" על אותו חסך השווה את מעמדם של ערביי ישראל? בגלל זה הם רצו לבחור בו אחר כך נכון? ואגב אני ממליץ לך לבדוק טוב מה חושבים בצבא דרום לבנון על ברק אולי תופתע אני בהחלט לא
כולם מדברים על הבחירות הבאות כאילו זו תהיה התמודדות בין הליכוד לעבודה, וכולם שוכחים את קדימה. אף אחד לא יודע אם קדימה תקטן בצורה דראסטית בבחירות הבאות או לא, ולו רק בגלל שאף אחד לא יודע מי יעמוד בראשה לקראת הבחירות הבאות או מה יקרה פה עד הבחירות הבאות.