גם אני נמאס לי

Gali1011

New member
גם אני נמאס לי

אני ובעלי נשואים כבר שנתיים כמעט, ילד בן שנה, חיינו יחד 4 שנים לפני החתונה. אף פעם זה לא היה מסעיר עם ניצוצות וכו'. בעצם, אם תשאלו אותי - אין לי מושג איך זה שהתחתנו והגענו עד הלום. עכשיו אני מרגישה שפשוט אין לנו על מה לדבר. דוגמא היום הוא היה בחופש מהעבודה. והוא ידע (כי אני הזכרתי לו) שהיום זה טו באב. אני חזרתי מהעבודה ומצאתי את כל הבית הפוך כמו שהיה. לא אמרתי כלום. איך שהגעתי הוא רק אמר שלום והלך לענייניו. כאילו, פעם בכמה זמן אתה בחופש, לא בא לך לעשות משהו ביחד? ועוד בטו באב? אז אני קצת נפגעתי אבל לא אמרתי כלום. אחרי כמה זמן הוא קורא לי ומחבק אותי ואומר לי על מה את חושבת. אז התחלתי לדבר ולהגיד לו שהיום טו וכו' ושסוף סוף יש סיבה לחגוג ואני מוצאת אותו עם פרצוף חמוץ. אז הוא אומר לי אני כל יום אני חוגג שאני עם המשפחה שלי. אז אני אומרת לו, אתה רק חושב על המחשב שלך, אז הוא אומר לי לא מה פתאום אני חושב קודם כל על המשפחה שלי, ותוך כדי זה מסתובב למחשב שלו וממשיך בעיסוקיו. כמה מעצבן.

seeyou

New member
אף פעם זה לא היה מסעיר עם ניצוצות ?

איש זקן,בן 88 , מבקש מה הרופא ויאגרה למה לך? גם אני רוצה לזיין!! כול החברים שלי במועדון ,יותר זקנים ממני,מספרים שהם עדיין מזיינים... עונה לו הרופא : תגיד גם אתה! ....לסיפור העצוב שלך האם לפניו כן הרגשת פעם "מסעיר עם ניצוצות" עם גבר אחר? יש לי חדשות בשבילך.... הרבה כותבים על זה-זה נושה חם בעיר....אבל הרבה פחות נשים הרגישו את זה מאשר מספרות. תתחילי גם את "לפנטז" כמו כולם... ספרי לחברות כול פרט שבא לך בראש....יאמינו לך!!! אנשים מטבעם אוהבים לפנטז.... Love is only the dirty trick played on us to achieve continuation of the species. Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics.

nuli82

New member
אין לך איזה

חשש מהמחשב וממה שהוא מוצא שם? חוץ מזה שהמשפט שהוא אמר סותר את עצמו... אני מקווה שאני לא פוגעת בך שאני אומרת את זה ככה: זה מאוד קל להגיד "אף פעם לא היה מסעיר עם ניצוצות" -וסתם שתדעי, שמסעיר עם ניצוצות בא והולך. כמו שזה ממריא ככה זה נוחת.. אני לא אומרת שהוא תצודק. ממש לא. גם אני הייתי נפגעת אם ככה היה. (וזה לא שלא חוויתי את זה ככה בשלוש שנים האחרונות והראשונות של הנישואים שלי...-משום מה אצלי מישהו תעורר לגלות שזה יום האהבה וקנה לי בושם ולדעתי עוד תכנן דברים להערב...) שורה תחתונה: אני חושבת שגם אחרי שהוא אמר את זה שהוןא קודם כל חושב על המשפחה שלו, אפשר להחזיר לו על זה ולשאול/לדרוש הסבר לאיך זה יוצא בדיוק "חושב על המשפחה" כששניה אח"כ הוא פונה לעיסוקיו ולמחשב שלו??!?!?! מעניינת אותי התשובה שלו. כי לדעתי הוא סיבך את עצמו בגדול. שאלה קטנה ואחרונה: הוא גם מרגיש כמוך - -מין יובש כזה? דיברתם על זה פעם?

למעלה