גם אני מתנתק!

אשרת

New member
אבל אני דברתי על מפלגת העבודה.

שלום עכשיו לא ממש מעניינת אותי, ואני לא יודעת למה החלטת שאיחוד האירופאי הוא פרו פלסטיני ובהכרח אנטי ישראלי. אבל אני משערת שזה עניין של השקפה פוליטית. ואגב, לא כל מי שלא אוהב אותנו, הוא אנטישמי, חאלס.

אל תשכחו...

להפגנות של השמאל יש עידוד מלא מהתקשורת השמאלנית. בהפגנות למען ארץ ישראל, יש חשד על כל מי שמגיע שהוא מסית לאומי. היכן נעים יותר להיות מבחינה ציבורית.

אשרת

New member
קלוש ביותר וגם לא קשור.

אתם בכל מקרה , עם או בלי תקשורת , מביאים את כל הישובים שלכם למרכז הארץ או לירושלים או לאן שזה לא יהיה. מה גם, שאתם מזהמים את הארץ יותר מהשמאל, עם כל התעמולה שלכם...

אשרת

New member
תגובה..

לא אמרתי שרע, זכותם לעשות מה שאתם רוצים כל עוד זה חוקי. רק שהשמאל , למרות כל חסרונותיו מבחינות ארגוניות שונות, בכל זאת מוציא קצת יותר אנשים מכם לרחובות. לגבי מיקום ההפגנה- מה זה משנה מה מיקום ההפגנה? אם הם רוצים להפגין גם על הירח , שיפגנו שם (רק שידאגו לחמצן שם...). על פניו מדובר על צפון ת"א, אבל אני יכולה לומר לך, שאם יש כמה הסעות שבאים מירושלים, מהדרום ומהצפון, אז סביר להניח שהאוכלוסייה המפגינה היא לא ממש צפונבונית (ומה רע בלהיות צפונבון?), ואם מדברים על סוג האכולוסייה, כל ההפגנות שלכם, כלומר של תושבי השטחים, מכילות אך ורק כיפות סרוגות.. מה אומר ומה אגיד, ממש הטרגוני... מועצת יש"ע בין היתר ממומנת מכספי המיסים גם של אנשי השמאל , אם לא אכפת לך. וחלק מכל הארגונים והמודעות ממונים מאותם כספים.

st dragon flame

New member
מה?

מפלגות השמאל לא ממומנות ע"י האיחוד האירופאי, תנועות שמאל אחרות אולי. בכל מקרה, האיחוד האירופאי הוא ארגון בינ"ל די מכובד שעושה עם מדינת ישראל עסקים במיליארדי דולארים כל שנה. ואם אני זוכר נכון, מועצת יש"ע מקבלת תקציבים מהנוצרים האוונגליסטים, שגם הם לא אזרחי ישראל, אלא זרים שמטרותיהם הם לא קיומה של מדינת ישראל אלא ביאת ישו, דבר שאמור לגרום לכך שכל היהודים או יתנצרו או ימותו.

the man is back

New member
תמונה מפוברקת.

אם תפתחו את התמונה בכל תוכנת עיבוד תמונה, תיראו שבצד שמאל, על הכביש עומדים 'אנשים' והמכוניות נוסעות! בהפגנה הזאת לא היו יותר מ-100,000 איש.

Alexco

New member
תגיד ,היית שם? אתה הוזה

אבל אני מצטרף לאלה שאמרו - הויכוח דבילי.

Alexco

New member
המ

נראה לי שעכשיו הבנתי אותך. אתה חושב שמנורות רחוב הן מכוניות...?

לא, הוא חושב שהאוטבוסים שחונים

הם מכוניות נוסעות והתנועה עוברת כרגיל... שמשטרת ישראל, מספיק חכמה כדי לא לאפשר תנועה חופשית של מכוניות בצידי הדרך מטעמי ביטחון...

סלוניק

New member
אני חושב שהכוונה היא למה שמסומן

בפינה למעלה. לא ברור מה מצולם שם, יכול להיות שאלו באמת מכוניות, אבל בכל מקרה זה נראה כבר מחוץ לשטח שנסגר ע"י המשטרה.

למעלה